Ревюта на филми.

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Ревюта на филми.

Мнение от camel »

Ники, доколкото знам нашите кина не го прожектират.

Изображение

Max Payne (Макс Пейн)

Държава: САЩ
Година: 2008
Жанр: Екшън
В ролите: Крис О'Донъл, Марк Уолбърг, Mила Кунис, Лудакрис и др.

Защо филмът може и да се гледа.

Защото не представя нещо кой знае колко ново на реципиента, но уставя у него едно приятно усещане, че гледа един от малкото по - мрачни и зрелищни екшъни, които вече излизат по - рядко последните години. Иначе ако очаквате да гледате изключителни ефекти и невероятен сценарии - ще ви препоръчам да не гледате филма.

Сюжет

Нямащ нищо общо с този на играта. Това доста ме разочарова (защото съм фен на игрите) и ме накара да се замисля, че всичко щеше да е доста по - хубаво ако муувито следваше фабулата на играта. Накратко сжетът е: Макс Пейн е изпечено ченге, но един ден бандиди убиват жената и детето му. У него се поражда нечувано желание за отмъщение и то го тласка все по - дълбоко към недрата на организираната престъпност, където открива доста загадъчни и ужасяващи истини...

Актьорска игра

Нищо особено, а и самата рамка на сценария не предполага невероятни актьорски възможности. Фактът, че и Лудакрис участва във филма само потвърждава мнението ми.

Атмосфера

Добра. Фимът не е изключително интригуващ и спиоращ дъха екшън, но на моменти доста силно привлича зрителя не толкова с ефекти, колкото с "мистиката" и оригиналността на оригиналната игра. Всеки, който е геймърил Макс Пейн ще изгледа филма с интерес.

Визуални ефекти

Не чак толкова добри. Очаквах бурен екшън с доста престрелки, а получих няколко "забавени кадъра" и една експлозия. Тук създателите на филма трябваше да се постарят повече имайки предвид, че филмът едва ли ще спечели аудитория с изключителен сценарий или с невиждана актьорска игра.

Оценка:
Визуални ефекти: 6/10
Актьорска игра: 6/10
Сюжет: 4/10
Атмосфера: 6/10
Общо: 5.25/10
Последно промяна от camel на 14 Ное 2008, 15:57, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Изображение

Traitor (Предател)

Жанр: Драма, политически екшън трилър
В ролите: Дон чийдъл, Саймън Рейнолдс, Али Кан и др.

Защо ще е по - добре да не гледате филма.

честно казано муувито ми се стори доста скучно и тривиално. Атентатите от 11.09 и всичко свързано с мюсюлманския фундаментализъм е вече толкова изчерпана тема, че създаването на филми и пред 2008г. ми се струва проявление на чист мазохизъм. В общо лннии филмът не е лош, но се замислете дали наистина ви се гледа нещо такова.

Сюжет

Подготвят се нови атентати срещу САщ. Главният герой (Селим) е афро - американец, внедрен сред терористите със задачата да се добере до главатаря на цялата операция. Пътят му обаче е осеян с много тестове и изпитания... Накрая на филма се поставят въпроси за исляма и многократното преиначаване на съдържанието му.

Актьорска игра

Не ме впечатли. Друго не мога да добавя.

Атмосфера

Скучна и на моменти досадна. Доста пъти ми се прииска да изключа филма, ама нали съм инат - пусна ли нещо трябва да го догледам.

Оценка:
Акьорска игра: 5/10
Атмосфера: 4/10
Сюжет: 6/10
Общо: 5/10
Последно промяна от camel на 14 Ное 2008, 16:01, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Камелчи. 4 неща.
1. В момента гледам "Eden Lake". Има ли зомбита или да го приключвам? Щото останах с някакво впечатление, че говориш за ужаси.
2. Защо пишеш в лилаво?
3. Доклкото разбрах, Макс Пейн следва фабулата на... първата игра Макс Пейн. Разбира се, не че съм гледала (нито бих гледала!) филма.
4. Кога ти остава време да гледаш тооооооооолкова много филми? :shock:
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

MERCES_LETIFER написа:Камелчи. 4 неща.
1. В момента гледам "Eden Lake". Има ли зомбита или да го приключвам? Щото останах с някакво впечатление, че говориш за ужаси.
2. Защо пишеш в лилаво?
3. Доклкото разбрах, Макс Пейн следва фабулата на... първата игра Макс Пейн. Разбира се, не че съм гледала (нито бих гледала!) филма.
4. Кога ти остава време да гледаш тооооооооолкова много филми? :shock:
Това стана "Размисли и страсти" 2 :lol:

1. Няма зомбита и точно това прави филма уникален. Смятам, че има дост филми за зомбита, вампири, караконджули, филми, посветени на хора тип Алистър Кроули и Тед Бънди, на Андрей чикатило и прочее. Мисля, че тези образи вече са доста тривиални. :D

2. Защото е любимият ми цвят и реших да експериментирам.

3. Не следва фабулата. Има няколко моменти във филма, които са взаимствани от геймплея на играта, ама...са малко.

4. Аз съм метълист и си нямам друга работа. :twisted: :mrgreen: Всъщност обичам да гледам филми късно вечерта, когато съм се върнал от лекции/ срещи и други извънстудентски задачи/ купони. Това често се отразява и на съня ми, който напослдък е доста...кратък. :cry:
Последно промяна от camel на 14 Ное 2008, 16:38, променено общо 2 пъти.

- Of course not!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

И на мен ми е любимия цвят :!: ясно ли ти е :!:
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология

Мнение от Лорд Носферату »

На мен не ми е ясно, щото си метълиска! Пардон, металиска :!:
(желязна Кума Лиса, демек) :Р

Току-що изгледах Макс Пейн. И чакам ДВД или х264, щото тоя филм не е за двд рип, еле за R5.
Много ми хареса, да си кажа. Може би просто нямам големи очаквания от филм по игра, но за мен си беше много правилно. В случая ми хареса, че не следва фабулата на играта, защото геймърите си я знаят и няма да скочат по кината да гледат нещо, дето са го изиграли вече. Беше си достатъчно добре. Има някаква история, има някаква цел - достаъчно малко като за игра. Имаше си малките препратки към игрите, че да се зарадват и геймърите. Действието също си беше добре с достатъчно гърмежи. Добре изпълнено, защото ако всичко беше Куршумено време, щеше да писне. И кръвчица си имаше - оня момент с нокътя беше колкото за цял съвременен филм на ужасите. Визуално обаче, филмът за мен удря ако не 10, то 9. Точно нужната атмосфера. Халюцинациите бяха също добре направени. Една експлозия беше малко по-изкуствена. Ама малко. Снежинките, искрите, редуването на светлина и мрак - много добра работа.
Май само един гаф видях към края.
А най-големият минус е главният артист. Не говоря за игра, а за визия. Просто не трябваше да е такъв ръб с такъв врат. Крайно неподходящ. да го бяха сложили човека на два месеца диета :Р да влезе във форма.
Така че за Макс Пейн от мен - 8/10
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Изображение

Frontiere(s) (Граници)

Държава: Франция
Година: 2007
Жанр: Ужаси, Трилър, Психо
В ролите: Карина Теста, Давид Сарацино, Патрик Лигард и др.

Защо филмът не се оказа нищо повече от бледо копие на американските "ужаси" от сорта на Тексаско клане...

Да ви кажа честно очаквах този филм наистина да е по - различен и да се впише в графата ужаси. За жалост не познах. Филмът не предоставя нищо ново на реципиента, не е достатъчно брутален, колкото всички разправят, а и честно казано липсва му и грам реализъм, който според мен е задължителен за почти всеки ужас, защото по този начин позволява на зрителя много по - лесно да проникне във филма. Може би пиша всичко това заради големите очаквания, които имах. Ако все пак искате да проверите - гледайте филма и сами преценете. Не се смятам за авторитет.

Актьорска игра

Не познавам актьорите, но определено мога да заявя, че Карина Теста кърти мивки с тази своя роля. В края на филма за момент се запитах дали наистина е полудяла, защото тя буквално пресъздава един истински брутален образ, въплъщение на болка, омраза, отчаяние и какво и още не. За нацистите няма какво да говоря - не блестят с нищо, освен с външен вид (особено старият нацист - типичен образ).

Сюжет

Не знам защо беше необходимо да удължават филма с някакви истории за избори във Франция, крайно дясни партии (може би това е алюзия с партията на Хитлер, но на фона на целия филм е повече от излишна), смъртта на брата на главната героиня (така и не разбрах смисъла да се вкарва неговия образ). Всички тези неща изобщо не променят цялостната картина, която е определено вече видяна. Подземни тунели, хора, които ядат други хора, само че този път вместо само канибали - канибали - нацисти, групичка от 3 - 4 души, които стават жертва на умело подготвен капан, нужда от продължение на изродския род, малко по - човечен член на изродите, който помага на нашите хора и... (може би единственото оригинаклно нещо дотук) газови камери, идеи за чиста кръв, чиста нация хмм...чиста боя по актьорите...ок, отплеснах се. Мисля, че сюжетът вече е ясен. Искам също така и да заявя, че ми писна да гледам жени - супермени, които избиват цяло семейство хитри, големи, силни и въоръжени нацисти, канибали, маймуняци и др. :wink:

Атмосфера

Тук съм склонен да дам по - висока оценка, макар и по този показател филмът да не блести кой знае колко. На някои моменти наистина е уникална - например епизодът с газовата камера, а понякога просто стоиш пред екрана и се опитваш да се сетиш в кои 10 филма си го гледал това преди. Иначе кръвта не е голямо менте, раните са що годе прилично издокарани, ама без да звуча като мазохист никъде във филма не видях оная невиждана бруталност, която толкова бе тиражирана от PR - ът му. Едно "Тексаско клане" и "Хълмовете имат очи" са в пъти по - гнусни от този продукт на братята французи. :D

Оценка
Атмосфера: 6.6/10
Актьорска игра: 7.7/10
Сюжет: 4.4/10
Общо: 6.23/10

- Of course not!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Изображение

"Mother of tears" / "Майката на сълзите" (2007)

Режисьор: Дарио Ардженто
В ролите: Asia Argento, Cristian Solimeno, Adam James, Moran Atias, Valeria Cavalli
Държава: САЩ / Италия
Жанр: Ужаси, психо, трилър

Сюжет: Някакъв свещеник открива в гробище, намиращо се извън Рим, ковчег на мъртвец и древна урна, в която се намира червена плащеница с древни езически символи по нея (така и не става ясно каква е функцията й обаче :| ). Занесена в музея, две млади археоложки я отварят за изследване, при което от нищото идват трима изрода и една маймуна, набиват кол в гърлото на едната, разпарят й корема и я бесят с червата й :| . Другата се измъква като по чудо, водена от тайнствен глас, който в последствие ще се окаже мъртвата й майка, която пък била бяла вещица... Дрън, дрън, та пляс... както и да е, да се върнем към основната сюжетна линия. С отварянето на урната, Рим е залят от вълна на насилие – убийства, изнасилвания, грабежи, палежи на църкви, а навсякъде се лутат група луди шаврантии... пардон - вещици, пристигащи от цял свят за поклонение. Събитията са причинени от отварянето на урната и връщането на Матер Лакримарум (Майката на сълзите), последната от трите могъщи вещици, носителки на терор и смърт през вековете. И така нашата героиня, оцеляла от касапницата в музея - Сара Манди, сама притежаваща свръхестествени способности на бяла вещица, се явява единствена спасителка на света, изправен пред заплахата от Втора ера на вещиците. „Така тя ще се впусне в невероятно и опасно приключение, сама ще пребори група демони и ще спре Матер Лакримарум, за да възтържествува доброто по света...”. BUUUUUL SHITS!! Петичка от мен - заради идеята, която в крайна сметка не е никак добре развита.

Защо при никакви обстоятелства не бива да гледате този филм: Още в началото филмът ще ви отврати, разочарова и ще ви накара да повърнете обяда си. Като цяло замисълът е добър, но явно поради липса на стабилен бюджет и добра режисьорска намеса, единственото нещо, на което бихте могли да станете свидетели, са редица кървави и евтини сцени, купища разпарчетени трупове, откъснати крайници, пръснати по пода и стените мозъци, прерязани гърла, изроди, които се хранят с човешки вътрешности и... стабилна доза гола женска плът (както и една лесбийска сцена – само за ценители :P). В течение на филма сюжетната линия постепенно се губи, зрителят e залян с куп сиви и прозаични клишета, до болка познати и втръснали от други подобни филми със «сатанинска» тематика. Накрая героинята ни се озовава в свърталището на вещиците, но не стана ясно как, при положение, че Майката на сълзите е толкова всемогъща, Сара успя да я победи само с изгарянето на туниката й... :|
Странно ми беше защо филмът до такава степен ми напомня “Cradle of Fear” и истината излезе наяве с финалните надписи – soundtrack-ът е на Cradle of Filth :lol: (просто нямаше начин болният мозък Дани да няма пръст в сътворяването на тази безвкусна помия ;) ).

Актьорска игра: Изключително слаба! Все едно си на театър. На целият този фалшив и изкуствен патос някак си не му бе там мястото. Нито едно от преживяванията на героите не бе предадено по поне МАААААЛКО реалистичен начин. Нито писъците им писъци, нито ужасът им ужас, нито плачът им плач... Няма какво повече да добавя по тази точка.

Атмосфера: Някак си не те държи в постоянно напрежение като "Silent Hill" например, но за сметка на това имаше куп стряскащи, неочаквани и брутални моменти, при които ми се искаше да се завия през глава :lol: . Въпреки че историята се върти около Второто падение на Рим и инвазията на вещиците, във филма няма нищо "магично", нищо тайнствено и интригуващо. Само кръв и карантия :pukeright: .

Оценка
Атмосфера: 4/10
Актьорска игра: 2/10
Сюжет: 5/10
Общо: 3.7/10

Тъй като с Кемъл имаме съвсем различни впечатления относно това жалко подобие на филм, очаквайте съвсем скоро включване и от него :lol: :mrgreen: .
Последно промяна от Blood Countess на 23 Ное 2008, 16:08, променено общо 1 път.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Blood Countess написа:Актьорска игра: Изключително слаба! Все едно си на театър.
:lol: :lol: :lol: Риспект! :wink: :flower:
Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Така де - за патоса идеше реч :lol: :P .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Окей, разбирам. Просто много яко изглеждаше като отделно изречение :mrgreen:
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Понеже Ваня ме е изпреварила смятам, че не е нужно да правя ревю отново, а само ще отбележа някои силни и слаби страни на филма според мен, както и оценките, които аз давам. Такааааа...първо:
- Актьорска игра - Мнооооого слаба, но всъщност ако се вгледа човек добре в цялостната атмосфера на филма би забелязал не чак толкова мрачна и потискаща действителност, а по - скоро някаъв елемент на фентъзи - приказка с брутализми. :mrgreen: Така че на този фон не смятам актьорската игра за изключително слаба, а както се изразих преди - само много слаба. Оценка: 4.4/10
- Атмосфера и сюжет. Сюжетът според мен беше изключително забавен, увлекателен и интересен. Отдавна не се бях кефил на толкова оригинален сюжет (естествено той не предполага към чак толкова голям размисъл за смисъла на живота, ама поне е на готина готско - адска тематика :mrgreen: :lol: ). Атмосферата е забавно - брутална. Наистина има доста сцени, на които човек (имам предвид кефещи се на брутализми хора като мен :mrgreen: ) наистина ще се изкефи от дъното на душата си. :twisted: Сюжет: 6.6/10 Атмосфера: 7/10
Крайна оценка: 6/10
Последно промяна от camel на 23 Ное 2008, 16:47, променено общо 1 път.

- Of course not!
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Изображение

Life before her eyes (Животът през очите и) - тъп превод..ама... :oops:

Година: 2007
Жанр: Драма
В ролите: Ума Търман, Евън Ууд, Ева Амури и др.

Защо филмът ми се стори доста оригинален.

В интерес на истината рядкост са филмите, които наистина ме карат да се замисля "абе, защо тя каза така или защо онзи направи онова", а в случая този филм стори точно това. С две думи мога да кажа, че всеки един човек може да намери различен смисъл в него, да го опознае и осмисли по различен начин...
В заключение мога да добавя, че актьорската игра е на много високо ниво, а филмът поставя някои много удачни въпроси за човека и неговото "сърце". Наистина си заслужава да убиете по - малко от час и 30 мин., за да гледате муувито.
Не мога да отрека и оригиналното лого на филма : "Животът ти може да се промени за миг, но този миг може да трае вечно.". :D

Сюжет

Изпълнен с ретроспекции, ретардации и какви ли още не похвати. Като цяло - майсторски изпипан, недовършен, на някои места проворикащ зрителя сам да разгадае загадките. Като цяло - оригинален.
Накратко - младо момиче (Даяна - Ума Търман) преживява ужасяващо клане в гимназия, сътворено от побъркан ученик, домогнал се до огнестрелно оръжие. Като вече голяма жена тя трябва да се бори за своето семейство, да насърчава дъщеря си в нейното развитие и да изтрие лошите спомени от детството си. Оказва се обаче, че това не е възможно...

Актьорска игра

Ума Търман не исках да я погледна след ролята и във филма от 3 части на онова "нещо" Тарантино (моля почитателите на Тарантино да не се обиждат - аз наистина не го понасям), където режеше крака и ръце на поразия. В този филм Търман наистина доказва, че е голяма актриса, а имайки предвид, че 90 % от сюжета се върти около нея, нейните мисли, опасения, спомени, намерения смятам, че високата оценка, която и давам, е напълно заслужена.

Атмосфера

Изненадващо добра за този жанр. Може би именно доста разпръснатият времево сюжет и енигматичните на моменти сцени допринасят за това. Вие ще прецените сами.

Оценка:
Актьорска игра: 8.8/10
Атмосфера: 7.7/10
Сюжет: 8.8/10
Общо: 8.1/10

- Of course not!
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Изображение

Fast track no limits (Писта без граници)

Държава: Германия
Жанр: Състезателен екшън :mrgreen:
В ролите: Андрю Уолкър, Джоузеф Бийти, Ерин Кахил, Алексия Барлиър, Никълъс Аарон, Джак Бенс и др.

Филмът е зрелищен. Гледайте го.

По принцип не съм фен на филмите, в които главна част е отделена на спортните коли, но незнайно защо реших да гледам този. В интерес на истината не съжалих. Даже се повярвах, че е германски. След "Бързи и яростни" може би "Писта без граници" е най - добрият филм за жанра (като казвам най - добрия не отчитам "Да изчезнеш за 60 секунди"). Филмът може да се похвали със зрелищни съзтезания, доста добри визуални ефекти, прилична доза спортни коли и оскъдно облечени жени, интересен сюжет, грабваща атмосфера и прилична актьорска игра. А за подобен вид филм, който няма претенции, че ще хвърли реципиента в дълбоки мисли относно екзистенциалната спиритуалност на лирическия герой, инкарнирана в неговата маргинализирана от външния свят трансцедентална душевност...С други думи - филмът е здраво свистене на гуми, дрифтове, стрелба, лична драма и т.н. и т.н. Да го гледат хората, които искат да прекарат около 2 часа от времето си, наслаждавайки се на нещо наистина зрелищно. Но ако търсите филми "за смисъла" - то тогава ви препоръчвам да не се занимавате с "Писта без граници".

Актьорска игра

Първо не мога да не обележа, че за филм от подобен род не очаквах кой знае какво акторско присъствие. Ерин Кейхил обаче ми направи доста добро впечатление. Не само защото целият филм се въртеше около нейната героиня, а и заради начина, по който успява да придаде със своята игра един не само зрелищен, не само драматичен, а на моменти и доста сантиментален нюанс на филма. Останалите актьори не бих оприличил като гениални, но определено не преиграват, което в случая е много важно.

Сюжет

Доста увлекателен. Млада жена (Кейхил) е имала трудно детство и се издържа с парите, спечелени от нелегални автомобилни състезания. За зла участ обаче дължи пари на банката, които трябва да върне до седмица, иначе губи най - ценното си нещо - гаража. Приятелят и (и инспектор в полицията) се опитва да и помогне, съзтезавайки се за нея, докато в едно съзтезание губи всичко. В този момент на помощ на героинята на Кейхил се притичва млад разносвач на пица с тъмно минало, но благородни цели...

Атмосфера

Филмът е увлекателен и е нормално щом останалите два пункта по - горе са на ниво, то е логично атмосферата също да не отстъпва. Може би освен самите съзтезания за това помагат и някои доста драматични сцени, както и някои излишни, но нарочно вмъкнати персонажи (като например богатата какичка, която кара спортна кола).

Визуални ефекти

Много добри. За автомобилните каскади няма какво да кажа - нищо не разбирам от коли - знам само, че се изкефих на макс, докато поредната кола хвърчеше с повече от 150 км/ч, въртеше се около бутилка и прелиташе над сгради. Cool. 8)

Оценка:
Визуални ефекти: 8/10
Сюжет: 7.7/10
Атмосфера: 8/10
Актьорска игра: 8/10
Общо: 7.93/10
Последно промяна от camel на 26 Ное 2008, 23:59, променено общо 1 път.

- Of course not!
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Изображение

James Bond 007 - Quantim of solace (Джеймс Бонд - Спектър на утехата)

Държава: Англия, САЩ
Жанр: лют екшън :twisted:
В ролите: Олга Куриленко, Даниел Крейг, Джуди Денч, Джанкарло Джанини и др.

Вместо увод - няма такъв екшън.

Това ревю ще бъде много кратко поради три причини. Първо - не съм голям фен на Бонд поредицата. Второ - филмът няма какво много да се описва, като изключим специалните ефекти, стрелбите, гонките с коли, взривовете, боищата с оперен музикален фон (Търговецът да каже коя е операта, аз не разбрах) и т.н. Трето - вече е късно и ми се спи. Преди да напиша нещо по - конкретно мога само да кажа, че този филм е по - добър от "Казино Роял" и ще се понрави доста на всички любители на поредицата, а и на екшъна като жанр. В крайна сметка ми се струва, че в последно време в Холивуд направиха доста голяма рестрикция в качествените и брутални екшъни, за сметка на идиотски "комедии" и евтини ужасии, способни да сплашат само малко момиченце. Затова - нека се насладим на този екшън. :twisted:

Актьорска игра

Дани Крейг си е изявен плейбой, а ролята на Бонд като че ли е правена специално за него. Не смятам какво повече да добавя. Олга Куриленко не ми направи впечатление с невероятен актьорски талант, но за сметка на това внася "секс - нюанс" на филма.

Сюжет

Абе какъв сюжет? Това е екшън! :twisted: Ама понеже все пак има някаква сюжетна линия ще я преразкажа с няколко думи. Няколкото "големи риби", в съюз с някои тайни служби решават да помогнат на някакъв революционер в Боливия, в опита му да събори сегашното управление и да установи нова диктатура. В замяна обаче престъпниците искат една определена част от територията на страната. Всички мислят, че плановете им ще се осъществят. Бонд обаче не мисли така...

Атмосфера

Отлична. Достатъчното ниво на експлозии, гонки с коли, със самолети, хеликоптери, че дори и доста често пеша - гонки :lol: са досатъчни да приковат зрителя към стола. Да не говорим, че "Спектърът" може да се похвали с доста интересни хрумвания, що се отнася до екшън пикантерии...

Визуални ефекти

Жестоки. Особено много ми хареса сцената с двата самолета и хеликоптера. Представям си ако бях гледал филма на кино. Наистина откъм фойерверки филмът може да ви предложи солидна доза забавление.

Оценка:
Визуални ефекти: 8.8/10
Актьорска игра: 7.7/10
Атмосфера: 9/10
Сюжет: 6.6/10
Общо: 8.03/10

- Of course not!
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”