Здравейте
искам да попитам някой има ли някаква представа къде мога да намере "Философски текстове за кандидат-студенти". Представлява малка бяла книжка.няма издателство.няма я и в университетските книжарници.Казаха ми че са спрели да ги продават.Някой може да ми помогне да ми пише.
Благодаря
философски текстове за кандидат-студенти
Модератор: Плазмодий
Re: философски текстове за кандидат-студенти
Здравей,
не зная дали все още търсиш въпросното издание, но ако да, можеш да потърсиш на "Славейков", за другаде не се сещам.
Самата аз имам тази книжка (в момента е някъде по кашони), но щом ми бъде достъпна (след около месец), бих могла да я предоставя за снимане или самата аз да я сканирам.
Но, всъщност - защо ти е книжката?
Вътре има откъси от текстове на Ницше, Августин, Декарт (не помня всички), които биха могли да бъдат намерени почти навсякъде.
Ако държиш все пак на книжката, макар и в пресниман вариант, пиши 1 бележка, ще измислим нещо.
Успех
не зная дали все още търсиш въпросното издание, но ако да, можеш да потърсиш на "Славейков", за другаде не се сещам.
Самата аз имам тази книжка (в момента е някъде по кашони), но щом ми бъде достъпна (след около месец), бих могла да я предоставя за снимане или самата аз да я сканирам.
Но, всъщност - защо ти е книжката?
Вътре има откъси от текстове на Ницше, Августин, Декарт (не помня всички), които биха могли да бъдат намерени почти навсякъде.
Ако държиш все пак на книжката, макар и в пресниман вариант, пиши 1 бележка, ще измислим нещо.
Успех
Re: философски текстове за кандидат-студенти
slaveikov
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!