Директорка гони от училище ученици с дълги коси??!!
Re: Директорка гони от училище ученици с дълги коси??!!
Дори плавно, според мен, подобни мерки са илишни- те не са възпитателни, отживелица на време, което трябва да се помни, за да не се повтаря. Подстригани младежи и девойки на плитка, със синьо сако и пола до коленете ви напомня за ...
Нищо не се постига по тоя начин, освен излишна конфронтация.
Нищо не се постига по тоя начин, освен излишна конфронтация.
Knights of the Cross
Кристо- за по- кратко, да не цитирам чаршафи.
Като травестит не бх се облякъл, за да доказвам каквото и да било. Разбери, че с външния си вид, хората с дълга коса не искат да доказват на другите нищо- просто тъй им харесва и не е незаконно. Дългите коси не подкопават обществото- въобще връзка няма. Те не подтикват към революция, самоотлъчка от социума и тъй нататък. Мога да приложа стандартния, статистически обоснован образ на САЩ за класически социопат, а именно прилично изглеждащ, поне не биещ на очи мъж, с образование, ерген. Тоест, в случай, че търсим как да не разрушим общество, което нямаме, можем да се опитаме с общи сили да го изградим.
Искаше да кажеш, че опитите за дълга коса и другите различно изглеждащи са опит на прости хора да се правят, като ексцентрични, на различни, в случай, че правилно съм те разбрал- да доста вярно. Обаче дългата коса не е ексцентрична, поне според собствените ми скромни възгледи.
Като травестит не бх се облякъл, за да доказвам каквото и да било. Разбери, че с външния си вид, хората с дълга коса не искат да доказват на другите нищо- просто тъй им харесва и не е незаконно. Дългите коси не подкопават обществото- въобще връзка няма. Те не подтикват към революция, самоотлъчка от социума и тъй нататък. Мога да приложа стандартния, статистически обоснован образ на САЩ за класически социопат, а именно прилично изглеждащ, поне не биещ на очи мъж, с образование, ерген. Тоест, в случай, че търсим как да не разрушим общество, което нямаме, можем да се опитаме с общи сили да го изградим.
Искаше да кажеш, че опитите за дълга коса и другите различно изглеждащи са опит на прости хора да се правят, като ексцентрични, на различни, в случай, че правилно съм те разбрал- да доста вярно. Обаче дългата коса не е ексцентрична, поне според собствените ми скромни възгледи.
Knights of the Cross
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Браво, Tommy! Спечели си искрените ми симпатии! 

На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Какво пък сега ? Почнахме да си измисляме проблеми ли - хахаха
Къде се чуло и видяло дългата коса да е признак на нещо... ами ако жена се подстриже късо, това значи ли,че не е женствена вече?!?!?!?!
Къде се чуло и видяло дългата коса да е признак на нещо... ами ако жена се подстриже късо, това значи ли,че не е женствена вече?!?!?!?!
Toto-I will remember
- renesanz
- Легендарен флуудър
нормалният външен вид не е субективен,не е индивидуално виждане. "нормален" означава приличен,чист,закърпен ако щете. красотата е общо понятие,има неща,които са красиви и такива,които не са,те може да се харесват на едни,а на други-не,но един травестит например НЕ е красив по никакви критерии,дори и по собствените му. на мен може да ми се вижда готино да се облека в ярко жълто,но това не означава,че е нормално. показването на индивидуализма не става чрез дрехите,разберете го.нито чрез косата.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Напротив.renesanz написа:нормалният външен вид не е субективен,не е индивидуално виждане.
Да ти намеря травестит и да го питаме?renesanz написа:един травестит например НЕ е красив по никакви критерии,дори и по собствените му.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Когато става въпрос за училище или друга институция, личните вкусове, си ги оставяме вкъщи. Въпрос на възпитание и зачитането на авторитети.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Дългата коса не нарушава чистия вид. Травестити, освен помежду си, не знам кой обича. Критериите ти за нормално са доста особени- дори да се облечеш в жълто, не ставаш неприлична. Индивидуализмът, не знам за вас, аз не се стремя да го показвам- ходя с коса, каквато ми харесва и се обличам както харесвам аз. Въобще не искам да демонстрирам индивидуализъм, защото смятам, че дългата коса и дрехите са вкус, не израз на индивидуалността, поне в повечето случаи. Според мен бъркаш кичозното и излишно- демонстративното с индивидуалния избор.renesanz написа:нормалният външен вид не е субективен,не е индивидуално виждане. "нормален" означава приличен,чист,закърпен ако щете. красотата е общо понятие,има неща,които са красиви и такива,които не са,те може да се харесват на едни,а на други-не,но един травестит например НЕ е красив по никакви критерии,дори и по собствените му. на мен може да ми се вижда готино да се облека в ярко жълто,но това не означава,че е нормално. показването на индивидуализма не става чрез дрехите,разберете го.нито чрез косата.
Knights of the Cross
Според мен възпитанието и личните вкусове в институцията са независещи едни от други. Зачитането на личните вкусове, обаче, е признак на възпитание и не само, но другите са извън темата.Kristo написа:Когато става въпрос за училище или друга институция, личните вкусове, си ги оставяме вкъщи. Въпрос на възпитание и зачитането на авторитети.
Knights of the Cross
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ем тогава да не ходят на училище, като са против правилата му. Не е казано, че като не им харесва там, са задължени от някого да ходят. Като искат свобода, ще я получат... училища има толкова много...Tommy написа:Според мен възпитанието и личните вкусове в институцията са независещи едни от други. Зачитането на личните вкусове, обаче, е признак на възпитание и не само, но другите са извън темата.Kristo написа:Когато става въпрос за училище или друга институция, личните вкусове, си ги оставяме вкъщи. Въпрос на възпитание и зачитането на авторитети.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
Въпросът е принципен- 7- мо не е нищо особено, ще си намерят друго. Незаконна е дискриминацията- приемаме фереджетата, изрусените мъже, джамията в центъра и отхвърляме нещо безобидно. Смяташ ли, че не е израз на безпомощността на хората, да се преборят с другите си проблеми, защото на мен тъй ми изглежда. Освен туй е против всякакви правила.Kristo написа:Ем тогава да не ходят на училище, като са против правилата му. Не е казано, че като не им харесва там, са задължени от някого да ходят. Като искат свобода, ще я получат... училища има толкова много...Tommy написа:Според мен възпитанието и личните вкусове в институцията са независещи едни от други. Зачитането на личните вкусове, обаче, е признак на възпитание и не само, но другите са извън темата.Kristo написа:Когато става въпрос за училище или друга институция, личните вкусове, си ги оставяме вкъщи. Въпрос на възпитание и зачитането на авторитети.
Knights of the Cross
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Кристо мерси за отговора, но видя ли да се споменава нещо за родителския и ученическия съвет в седмо, защото знам че няма, учил съм там
тъй че това е просто една комунистка, която се опитва да върне времето назад, и се обръща все още с :другарю" към колегите си. Това което е направила си остава незаконно. КАзваш че има избор за друго училище? Нали уж съдим по познания и умения, той си ги е доказал, а основания не ми харесва дългата коса в учениците, никога не са били резонни приични за злоутребяване с власт, както се е случило тук.
My will be done!!!
Злоупотребяването с власт се върши малко по-надолу по улицата след 7-мо.
Това си е правилник. Какъвто има от векове във всяко себеуважаващо се училище. Непълнолетните ученици не са пълноценни и пълноправни граждани и следва да се подчиняват на тези, в чийто ръце е поверено добруването им.
Това си е правилник. Какъвто има от векове във всяко себеуважаващо се училище. Непълнолетните ученици не са пълноценни и пълноправни граждани и следва да се подчиняват на тези, в чийто ръце е поверено добруването им.

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В 12 клас май са пълнолетни вече
.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...