Няма лоша рекламаДичоу написа:както писаха в Новинар (ако не се лъжа)..."хубаво, че Сергей каза, че няма имидж мейкър...защото ако имаше...то трябваше след този клип да бъде уволнен" цитирам по памет
Парламентарни избори 2009 г.
- Tiocfaidh ár lá
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Re: Парламентарни избори 2009 г.
"You can run, but you will just die tired" -- IRA
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Tiocfaidh ár lá
- От дъжд на вятър
Ами тъй - дори и тригодишният ми племенник знае абсолютно всичко за този клип.
Може да се извади ДПС от властта, в случай, че не се допусне коалиция с движение "Напред", защото Ковачки е бивш ДПС- ар и агент на ДПС в коалицията на ВМРО и Лидер. Всъщност с туй ВМРО тотално изгубиха достойнство.
Knights of the Cross
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Отборът на Цървена звезда обаче много хитро реши да започне да повтаря "На всеки километър" по националната телевизия няколко месеца преди изборите. И изведнъж хоп! - рекламен клип (защото си е баш рекламен) с майор Деянов и бат' Серго на черно-бял трам. Какво изумително съвпадение!
Ще гласувам за десни партии в ред: СДС - ДСБ - ГЕРБ. Всякакви коалицийки с ограниченото участие на тези тричките би ме удовлетворило като опция. Що се отнася до резултата - нямам илюзии, че маскарите ще се отмаскарят.
PS: Да, бе, и мен ме изумява тази изцепка на ВМРО... Ковачки... Боже.
Ще гласувам за десни партии в ред: СДС - ДСБ - ГЕРБ. Всякакви коалицийки с ограниченото участие на тези тричките би ме удовлетворило като опция. Що се отнася до резултата - нямам илюзии, че маскарите ще се отмаскарят.
PS: Да, бе, и мен ме изумява тази изцепка на ВМРО... Ковачки... Боже.
Въпросът е СДС да се осъзнаят, че сами и с "Напред" няма да направят съвсем нищо, да си изберат Мартин Димитров, да го светнат кое е правилно и кое- не и да излязат с ДСБ.
Knights of the Cross
- Tiocfaidh ár lá
- От дъжд на вятър
И понеже Ковачки е от ДПС - тъкмо средите около Румен Овчаров в БСП и самото ДПС го нападнахаTommy написа:Може да се извади ДПС от властта, в случай, че не се допусне коалиция с движение "Напред", защото Ковачки е бивш ДПС- ар и агент на ДПС в коалицията на ВМРО и Лидер. Всъщност с туй ВМРО тотално изгубиха достойнство.
Изумява ме как всички функционери на ДСБ продължават да живеят в някакъв алтернативен свят, в който имат не 0.8 % доверие, ами 40 %. Не разбрахте ли, че синята идея умря благодарение на хора като Иван Костов?Tommy написа:Въпросът е СДС да се осъзнаят, че сами и с "Напред" няма да направят съвсем нищо, да си изберат Мартин Димитров, да го светнат кое е правилно и кое- не и да излязат с ДСБ.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ама няма да гласува за БСП, нали?Tiocfaidh ár lá написа:Ами тъй - дори и тригодишният ми племенник знае абсолютно всичко за този клип.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Ако чак сега разбирате природата на ВМРО...то не знам къде сте спали до сега...
Коалиция с Гергьовден,след тва със Софиянски (
)...след това с ГЕРБ...сега с ЛИДЕР...
По местните избори се чудят от кой да вземат неква кинта и на кой да се сложат...
...опитват се да играят балансьор подобно на ДПС...ма с по-елементарен план, целящ незабавна финансова облага...
...както стана в моя град...основна битка БСП и ГЕРБ...нашите сладури от ВМРО правят клетви за вярност, и заявяват, че ще ни подкрепят...докато не идва един слънчев ден, в който БСПарката ги купува за 20 000лв. и 6 поста в Общината...та тия сладури си правят собствена листа и кандидат за да откраднат гласове от ГЕРБ...
Коалиция с Гергьовден,след тва със Софиянски (
По местните избори се чудят от кой да вземат неква кинта и на кой да се сложат...
...опитват се да играят балансьор подобно на ДПС...ма с по-елементарен план, целящ незабавна финансова облага...
...както стана в моя град...основна битка БСП и ГЕРБ...нашите сладури от ВМРО правят клетви за вярност, и заявяват, че ще ни подкрепят...докато не идва един слънчев ден, в който БСПарката ги купува за 20 000лв. и 6 поста в Общината...та тия сладури си правят собствена листа и кандидат за да откраднат гласове от ГЕРБ...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Дичоу,
ама в Пловдив вие ги сменихте с баба Бесепара, а?
Това, което приписваш на Напред, да го изиграе....
Ай поздрави с:
http://www.kefche.com/video/658470/
ама в Пловдив вие ги сменихте с баба Бесепара, а?
Това, което приписваш на Напред, да го изиграе....
Ай поздрави с:
http://www.kefche.com/video/658470/
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
Аз ще гласувам за ДСБ, защото ДСБ защитава каузата на консерваторите в България, защото няма дясна алтернатива и защото знам, че лидерът й е не политик, а държавник.
Тва като да си го чел от нЕкво букварче... 
- pi4
- Легендарен флуудър
Ето една радостна новина
Президентът Георги Първанов води класацията на най-одобряваните български политици, сочи социологическо изследване на електоралните нагласи ББСС "Галъп Интернешънъл".
Доверието към държавния глава е 48 пункта, пише БГНЕС.
от агенцията отчитат спад в доверието към ГЕРБ в сравнение с данните за октомври. Причина за това е корупционният скандал в Столична община с търговете за автобусните линии, довел до оставката за зам.-кмета по транспорта Велизар Стоилов. Друга причина за спада на доверие е дискусията за "възродителния процес" и изразеното от Бойко Борисов положително становище по въпроса.
ДСБ е на последно място с 2 пункта

Президентът Георги Първанов води класацията на най-одобряваните български политици, сочи социологическо изследване на електоралните нагласи ББСС "Галъп Интернешънъл".
Доверието към държавния глава е 48 пункта, пише БГНЕС.
от агенцията отчитат спад в доверието към ГЕРБ в сравнение с данните за октомври. Причина за това е корупционният скандал в Столична община с търговете за автобусните линии, довел до оставката за зам.-кмета по транспорта Велизар Стоилов. Друга причина за спада на доверие е дискусията за "възродителния процес" и изразеното от Бойко Борисов положително становище по въпроса.
ДСБ е на последно място с 2 пункта

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
И твоят глас ще е като "глас в пустиня". По - добре гласувай за по - силните, вместо да удължаваш агонията на издъхващите партии...proUSA написа:Аз ще гласувам за ДСБ, защото ДСБ защитава каузата на консерваторите в България, защото няма дясна алтернатива и защото знам, че лидерът й е не политик, а държавник.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Не, човек трябва да гласува за този, когото подкрепя принципно. Останалото са кръчмарски истории.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).