Изтрих си я!Mira написа:Ахахахах,и аз такаЛорд Носферату написа:Появи се една темичка, аз тъкмо да скоча да пиша смешки в нея и тя изчезна... лайф смукс :РКакво се случи всъщност с темата?!
Темата де, утре ще я пусна пак с гласуване и сичко
Изтрих си я!Mira написа:Ахахахах,и аз такаЛорд Носферату написа:Появи се една темичка, аз тъкмо да скоча да пиша смешки в нея и тя изчезна... лайф смукс :РКакво се случи всъщност с темата?!
Е плеснах го и получих няколко красноречиви епитета,ама боли ме...ники написа:Ау, с 200. Цъл, цък. Знаеш ли, колко ме хвана яд. бива ли такова нещо? По такъв безобразен начин да пропилееш 200. Само не ми казвай, че не си и злорадствал и не си го плеснал на масата, защото ще си отегля гласа за седмицата, дет го дадох в твоя полза.quanchi написа:Отпаднах в първи кръг на турнира по белот във ФМИ като имах 200 на последното раздаване,ама не стигнаха точки...
Kristo написа:Че това не е причина да си тъжна...flammy написа:Натъжи ме ,че нямахме ОТП ...
Аз при него не изтървах, случвало се е да ида с махмурлук, недоспал, нетрезвен... ама не съм пропускал.... струва си....flammy написа:Kristo написа:Че това не е причина да си тъжна...flammy написа:Натъжи ме ,че нямахме ОТП ...
.... Причина си е , когато асистент ти е Шопов ( не съм му от гърл фен клуба ) - просто човекът ме хвърля в двучасов транс ... няма по отпускащо нещо от ОТП-то
... та по темата - днес проспах извънредното ОТП - срам
Swаy написа:Някой който НЕ МЕ ПОЗНАВА
не знае НИЩО за мен
ама нищичко
не може, по дяволите,
да ме окачествява,
определя,
да ми приписва действия,
мисли,
думи,
съвети,
родени единствено в собствения му афектиран мозък.
НЕ!
Ти не ме познаваш.
Не знаеш как бих реагирала, какво бих казала, какво бих посъветвала приятел, как бих се опитала да помогна и изобщо, КАКВА СЪМ.
Не ме познаваш.
Точка.
Дотам.

Става така, защото вие жените никога незнаете, какво искате.renesanz написа:не е честно! не е честно! защо винаги става така!
защо винаги,когато някой иска да бъде с мен,аз не искам,а после става обратнто и се побърквам от липсата му! искам да заспя за 1 седмица.... и искам да се сеща по-често за мен