За животните... с Любов?

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

ivo grigorov
В началото бе словото
Курс: четвърти

Re: За животните... с Любов?

Мнение от ivo grigorov »

Larche то и от тебе нема полза та дори и в хранителната верига ама за нещастие все още те има нали ? Нищо че учиш в СУ, а още не си разбрала, че в България съществува азбука наречена кирилица. То и от селяните в София пак нема полза ама ги има нали ? И от циганите нема полза ама пак ги има нали ? Какво да правим сега, какво предлагаш ? Да си направиме газови камери и да вземем да трепем наред ? Бива що не... ама е хубаво с тебе да започнем.

Съдържанието на поста, на който отговаряш, вече не съществува, намалявам шрифта на отговора

Пора
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Всичко опира до отделния човек. Да, не е гот да серат навсякъде. Да, не е гот да ги е страх хората да се прибират по тъмно. Ама защо МЕН никога не са ме хапали, плашили, обграждали, нападали кучета? А аз, видя ли куче, навлизам в личното му пространство - това всеки ще го потвърди. Добро отношение - добри кучета. Бой, съскане, "чиба, пумияр шибан" и ритане - зли кучета. ФАКТ.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

То така, ама животното си е животно. Злото куче може да бъде зло не само с тези, дето са зли с него. Като например моят случай - отивам си аз небрежно на училище и акълът ми бива изкаран от едно улично куче, което без какъвто и да било повод ми захапа крака, късайки ми обувчицата и повреждайки ахилесовата ми пета - да не говорим за усложненията и инвестициите ми във ваксини, плюс отвращението ми към игли. Доста се ядосах в дадения момент и пренебрегнах изненадата, страха и болката за малко. Не го убих, но му причиних много, много болка. Явно не е било бясно, просто не съм го изкефил. Да, ама не. Не съжалявам, че го смачках от ритници, дори напротив. Кучето не беше малко и не избяга веднага след атаката, а настояваше да си ги мерим. Ако не бях 12., а 1. клас, можеше да ми види сметката.
Изображение
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

Boromir написа: То така, ама животното си е животно. Злото куче може да бъде зло не само с тези, дето са зли с него.
Именно :!: Да видим jamesmango как би се оправил с такъв пес :!:
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Винаги съм се държал добре с животните и те с мен съответно,съгласен съм,че нещата опират до конкретния човек.Но нападне ли ме някой уличен помияр ще го спукам от бой
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ами, да ти кажа, мен ме е нападал и го спуках от бой лесно, но след като падна адреналина, чуството хич не е хубаво... :roll:
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

за да са агресивни кучетата вина имат и хората. куче болно от бяс например е редно да се приспи за да не заразява. ние ги изхвърляме на улицата,после се оплакваме,че са много и че видиш ли ни пречат да спим. няма човек-няма проблем.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Да обвиняваш животно за каквото и да е било е смешно и жалко...
...освен комарите...те са за изтребване
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

И кърлежите :wink:
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

И хлебарките. Може и щипалките. Не бих се разтъжила и за ония гадни зелени смърдящи буби с ъгловата форма.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

Фразата "за животните с любов" може да осмисли живота на Росица Кирилова донякъде и най-вече на почитателите на зоофилията, но според мен дори и те въпреки афинитета си към животинките не биха искали да станат свидетели на ситуация, в която четири кучета разпръскват надлежно събраните и очакващи своевременната намеса на "Чистота" боклуци по и без това неблестяща от чистота тревна площ между панелките. Интересното е, че всеки клошар в Студентски град си има поне по 7-8 улични песа лична гвардия, която ескортира боклучийската му количка. Те са си нещо като комбина - уличния пес и клошаря. Проблемът е, че "гвардейците" правят големи поразии и са опасни за хората, така че има само едно решение - прибиране. От там нататък вече си има процедури. Общините разбира се виждат този проблем, но избират за по-изгодно да си бъркат в носа и да се правят, че България не е задръстена от уличници и улични псета...От първите поне печелят пари, но не виждам какво би могло да направи едно улично псе рентабилно... :scratch: :scratch: :scratch:
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Хм, да ъпна тази тема!
Мисля, че в спора между месоядните и вегетарианците го отнасят животните. В единия случай умират, защото ги убиват за храна, а във втория случай умират от глад, защото им изяждат храната... :(
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”