Нежелана бременност!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Нежелана бременност!!!
И аз съм съгласна - самата идея да се използва човек, личност, тайно и умишлено като донор на сперма, без негово изрично съгласие, е просто отвратителна.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Това е така, но понякога стават и грешки и тогава какво? Ако мъжът не иска детето, а жената не иска за нищо на света да направи аборт, кой има повече право да реши?Swаy написа:И аз съм съгласна - самата идея да се използва човек, личност, тайно и умишлено като донор на сперма, без негово изрично съгласие, е просто отвратителна.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Swаy
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Аз коментирам нещо съвсем различно от това.Дъждът върху лицето написа:Това е така, но понякога стават и грешки и тогава какво? Ако мъжът не иска детето, а жената не иска за нищо на света да направи аборт, кой има повече право да реши?Swаy написа:И аз съм съгласна - самата идея да се използва човек, личност, тайно и умишлено като донор на сперма, без негово изрично съгласие, е просто отвратителна.
А при грешка... Решението трябва да се вземе и от двамата. С еднаква тежест и с аргументи. И е адски трудно. и жестоко. Не го пожелавам на никого.
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Ами явно аз не съм разбрала, извинявай. Трябва да се вземе и от двамата в една нормална връзка, но ако връзката е все още в начален стадий или пък е било за една нощ?
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- renesanz
- Легендарен флуудър
тогава причина ще е глупостта и безотговорността им. деца не се правят "случайно" и после-хоп,ама какво стана?
ако се случи трябва да се имат предвид много фактори,защото не е трудно да се роди,а да се отгледа.
ако се случи трябва да се имат предвид много фактори,защото не е трудно да се роди,а да се отгледа.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Да съгласна съм, ама дай сега да ги убием с камъни.. случват се такива неща, може винаги да си бил отговорен, но да си сбъркал веднъж. То е ясно, че ще си носиш последствията, но мисля, че за жената те са доста по-тежки, защото при една такава ситуация мъжът може просто да си тръгне.renesanz написа:тогава причина ще е глупостта и безотговорността им. деца не се правят "случайно" и после-хоп,ама какво стана?
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ам, то нежеланата бременност е когато, Бог реши да ти тури дете, което не желаеш....
Защото това са природни закони - поне забременяването... понякога е над всякаква логика и наука и не знаете, как от 1 път се зачева, а от десетки блъскания - не. Тогава най-добрата логика е - щом жената зачене, значи това е вид послание от ГОРЕ....
И съответно човек си взема решението...
Защото това са природни закони - поне забременяването... понякога е над всякаква логика и наука и не знаете, как от 1 път се зачева, а от десетки блъскания - не. Тогава най-добрата логика е - щом жената зачене, значи това е вид послание от ГОРЕ....
И съответно човек си взема решението...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Нали знаеш приказката, че деца и борчове лесно се правят? Не винаги е въпрос само на здрав разум.renesanz написа:тогава причина ще е глупостта и безотговорността им. деца не се правят "случайно" и после-хоп,ама какво стана?
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Joker написа:valandin,
С достатъчно спинкане и папкане си стигнала до същността на битието! Без майтап, абсолютно поддържам всичко, което написа!
Интересно ми е- за статистиката колко ли форумци отначало са били нежелани?
New jorney
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Това беше обсъдено малко по-напред.
- Swаy
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Пак. По същия начин. И на двамата мнението тежи еднакво... Мое мнение.Дъждът върху лицето написа:Ами явно аз не съм разбрала, извинявай. Трябва да се вземе и от двамата в една нормална връзка, но ако връзката е все още в начален стадий или пък е било за една нощ?
Това е като във вица: Когато сме на различни мнения, се налага нейното, а когато сме на еднакво мнение - моето! Пълна равнопоставеност!
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Да,но ролята на майката въобще няма да започне ако бащата не изпълни своята.Това,че жените подценяват ролята и отговорността на мъжете в цялата работа,често убеждава мъжете,че бащинството им не е от толкова голямо значение.А това е твърде,твърде жалко.Ако женската роля в създаването и отглеждането на едно дете беше по-голяма,жените щяха да са двуполови съществаДъждът върху лицето написа: Ролята на майката започва много по-рано отколкото ролята на бащата (която също е толкова важна).
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Това е така, ролята на бащата е много важна, когато той иска да бъде такъв. Говорехме за случаи, когато няма връзка или подобно.Плазмодий написа:Да,но ролята на майката въобще няма да започне ако бащата не изпълни своята.Това,че жените подценяват ролята и отговорността на мъжете в цялата работа,често убеждава мъжете,че бащинството им не е от толкова голямо значение.А това е твърде,твърде жалко.Ако женската роля в създаването и отглеждането на едно дете беше по-голяма,жените щяха да са двуполови съществаДъждът върху лицето написа: Ролята на майката започва много по-рано отколкото ролята на бащата (която също е толкова важна).
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Човек не избира дали да е баща или не.... щом детето е негово е баща по закон, какво значение има дали го иска или не? Волята на индивида, не променя гена на детето му...Дъждът върху лицето написа:Това е така, ролята на бащата е много важна, когато той иска да бъде такъв. Говорехме за случаи, когато няма връзка или подобно.Плазмодий написа:Да,но ролята на майката въобще няма да започне ако бащата не изпълни своята.Това,че жените подценяват ролята и отговорността на мъжете в цялата работа,често убеждава мъжете,че бащинството им не е от толкова голямо значение.А това е твърде,твърде жалко.Ако женската роля в създаването и отглеждането на едно дете беше по-голяма,жените щяха да са двуполови съществаДъждът върху лицето написа: Ролята на майката започва много по-рано отколкото ролята на бащата (която също е толкова важна).
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...