Как изглеждат дипломите на юридическия факултет?
Модератор: MidwinterSun
Как изглеждат дипломите на юридическия факултет?
Здравейте
Още ми е малко рано, имам още достатъчен брой изпити преди завършване ( при това гаднички,както знаете) , но все пак искам да попитам как изглеждат дипломите от юридическия факултет/ специалност "Право". Дали в тях се изброяват всички учебни дисциплини, по които си държал изпит; или се вписва средния успех и успеха от държавните изпити; и също така вписват ли се в дипломата дисциплините(избираемите), които си държал, но не са в специализацита ти, например специализация Правораздаване, а ти си положил и изпит по Международно договорно право или Международно разследване/за специализацията по международно право/.Дали оценката от този изпит се вписва в дипломата ти?Предварително благодаря за отговорите!
- Milky_Way
- В началото бе словото
- Специалност: право
Re: Как изглеждат дипломите на юридическия факултет?
Колега, повечето в този форум още не сме виждали дипломи на живо 
А на получилите диплома едва ли им е до драскане по форума. . .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
Аз съм виждала, назначавам служителите във фирмата, в която работя и колегата в Правен отдел си я донесе. Пише, много пише....Ще проуча, понеже повече се бях фокусирала върху Удостоверението за правоспособност.
Чакам да видя моята, готино е да си асистент-адвокат, ама сега искам вече и аз да си имам.
Утре ще му я разгледам и ще кажа. Завършил е само преди 6 години, едва ли нещо се е променило.
Чакам да видя моята, готино е да си асистент-адвокат, ама сега искам вече и аз да си имам.
Утре ще му я разгледам и ще кажа. Завършил е само преди 6 години, едва ли нещо се е променило.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.