мнението ви за Jazz-a

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Re: мнението ви за Jazz-a

Мнение от necrozis »

ники написа:Това последното мер азсмя искрено. :)
Иначе по темата: нямам някакво изградено мнение за джаза. Свързвам го само с някакви негри, които се лигавят на микрофона. Незнаех, че има почитатели и в България, при това явно доста.
...мен пък това ме разсмя... :lol: :lol: :lol: ...
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Един от най-яките концерти на който съм бил - на incognito 2рия в София
Успях да си взема последните билети - най-отзад на последния балкон, но все пак звукът беше уникален. Представям си какво е било отпред....
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Elodie
В началото бе словото

Мнение от Elodie »

rueva написа:а някой бил ли е на концерта на Ал Жеру? да сподели снимки и клипчета евентуално? или просто мнение ; )
Аз бях на концерта.Беше невероятен, знам че това звучи банално, но в момента не се сещам за други думи.Почти през цялото време гледах и не вярвах на Ушите си :shock: :shock: :shock: .Ал Жаро има страхотна техника на пеене, просто останах изумена.Разбира се това в никакъв случай не означава, че харесвам по-малко Джордж Бенсън, дори разбрах, че за концерта той е използвал усилвател VOX AC30, който принадлежи на известен наш блус музикант :wink:
Концерта наистина беше нещо, което никога няма да забравя, и което ме зареди за дълго време с положителна енергия :flower: :flower: :flower:
Аватар
Jeuelle
В началото бе словото

Мнение от Jeuelle »

Джаза е секси.
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”