Нежелана бременност!!!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Нежелана бременност!!!

Мнение от Swаy »

И аз съм съгласна - самата идея да се използва човек, личност, тайно и умишлено като донор на сперма, без негово изрично съгласие, е просто отвратителна.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Swаy написа:И аз съм съгласна - самата идея да се използва човек, личност, тайно и умишлено като донор на сперма, без негово изрично съгласие, е просто отвратителна.
Това е така, но понякога стават и грешки и тогава какво? Ако мъжът не иска детето, а жената не иска за нищо на света да направи аборт, кой има повече право да реши?
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

Дъждът върху лицето написа:
Swаy написа:И аз съм съгласна - самата идея да се използва човек, личност, тайно и умишлено като донор на сперма, без негово изрично съгласие, е просто отвратителна.
Това е така, но понякога стават и грешки и тогава какво? Ако мъжът не иска детето, а жената не иска за нищо на света да направи аборт, кой има повече право да реши?
Аз коментирам нещо съвсем различно от това.
А при грешка... Решението трябва да се вземе и от двамата. С еднаква тежест и с аргументи. И е адски трудно. и жестоко. Не го пожелавам на никого.
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Ами явно аз не съм разбрала, извинявай. Трябва да се вземе и от двамата в една нормална връзка, но ако връзката е все още в начален стадий или пък е било за една нощ?
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

тогава причина ще е глупостта и безотговорността им. деца не се правят "случайно" и после-хоп,ама какво стана?
ако се случи трябва да се имат предвид много фактори,защото не е трудно да се роди,а да се отгледа.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

renesanz написа:тогава причина ще е глупостта и безотговорността им. деца не се правят "случайно" и после-хоп,ама какво стана?
Да съгласна съм, ама дай сега да ги убием с камъни.. случват се такива неща, може винаги да си бил отговорен, но да си сбъркал веднъж. То е ясно, че ще си носиш последствията, но мисля, че за жената те са доста по-тежки, защото при една такава ситуация мъжът може просто да си тръгне.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ам, то нежеланата бременност е когато, Бог реши да ти тури дете, което не желаеш....

Защото това са природни закони - поне забременяването... понякога е над всякаква логика и наука и не знаете, как от 1 път се зачева, а от десетки блъскания - не. Тогава най-добрата логика е - щом жената зачене, значи това е вид послание от ГОРЕ....

И съответно човек си взема решението...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

renesanz написа:тогава причина ще е глупостта и безотговорността им. деца не се правят "случайно" и после-хоп,ама какво стана?
Нали знаеш приказката, че деца и борчове лесно се правят? Не винаги е въпрос само на здрав разум.
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

Joker написа:valandin,
С достатъчно спинкане и папкане си стигнала до същността на битието! Без майтап, абсолютно поддържам всичко, което написа! :cheers:
:salute:
Интересно ми е- за статистиката колко ли форумци отначало са били нежелани?
New jorney
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Това беше обсъдено малко по-напред.
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

Дъждът върху лицето написа:Ами явно аз не съм разбрала, извинявай. Трябва да се вземе и от двамата в една нормална връзка, но ако връзката е все още в начален стадий или пък е било за една нощ?
Пак. По същия начин. И на двамата мнението тежи еднакво... Мое мнение.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Това е като във вица: Когато сме на различни мнения, се налага нейното, а когато сме на еднакво мнение - моето! Пълна равнопоставеност!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Дъждът върху лицето написа: Ролята на майката започва много по-рано отколкото ролята на бащата (която също е толкова важна).
Да,но ролята на майката въобще няма да започне ако бащата не изпълни своята.Това,че жените подценяват ролята и отговорността на мъжете в цялата работа,често убеждава мъжете,че бащинството им не е от толкова голямо значение.А това е твърде,твърде жалко.Ако женската роля в създаването и отглеждането на едно дете беше по-голяма,жените щяха да са двуполови същества :idea:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Плазмодий написа:
Дъждът върху лицето написа: Ролята на майката започва много по-рано отколкото ролята на бащата (която също е толкова важна).
Да,но ролята на майката въобще няма да започне ако бащата не изпълни своята.Това,че жените подценяват ролята и отговорността на мъжете в цялата работа,често убеждава мъжете,че бащинството им не е от толкова голямо значение.А това е твърде,твърде жалко.Ако женската роля в създаването и отглеждането на едно дете беше по-голяма,жените щяха да са двуполови същества :idea:
Това е така, ролята на бащата е много важна, когато той иска да бъде такъв. Говорехме за случаи, когато няма връзка или подобно.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Дъждът върху лицето написа:
Плазмодий написа:
Това е така, ролята на бащата е много важна, когато той иска да бъде такъв. Говорехме за случаи, когато няма връзка или подобно.
Човек не избира дали да е баща или не.... щом детето е негово е баща по закон, какво значение има дали го иска или не? Волята на индивида, не променя гена на детето му...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”