КСК 2009 - История
-
desssy
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Re: КСК 2009 - История
По немски изпитът знам, че е доооста труден. Обичайните компоненти - лезеферщеен, люкетата, граматика, съчинение... хьорферщеен (как го написах, а?
) и превод не знам дали има... (случайно някой да знае??) По принцип изпитите по езици не са лесни, щото повечето студенти са бивши ученици от езикови гимназии.
Just Smile!
:):)
-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
- Курс: първи
Няма хьор, а има превод. Люкетата е разделено на две първи текст с Вортшатц и втори с граматика. Темата обикновено е на тъпа поне за мен тема.
Миналата година беше за биологичното разнообразие, на това освен някакви общи неща, нищо друго не ми хрумна, ама и мен не ме бива по есетата. 
-
desssy
- Пишете, о, братя
Йес!! много се радвам за хьора.
Би било супер тъпо, ако стане така, че диска примерно да не се разбира, щото се е случвало на изпит... това ми беше големия страх. Мерси за успокоението 
Just Smile!
-
kaloyand
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: http://www.snimka.bg/?album;aid=154318
аз също съм се запътил към правото.Относно историята,мога да кажа че със Средновековието нямах никакви проблеми,доста е интересно,за разлика от Възраждането,на което съм сега.Преди темите ги учех като ги пишех,но сега пиша план на всяка тема и така уча.
Моят най-голям страх е литературата-ако имам 4 ще съм в небесата от радост.
Едно въпросче,на което знам че отговорът няма как да е сигурен,но все пак:Ако изкарам 5,50 или 5 по история и 4 по литература и с оценки в дипломата 5,75 по БЕЛ и 6,00 по история дали ще се кача на влака към правото в СУ?
Едно въпросче,на което знам че отговорът няма как да е сигурен,но все пак:Ако изкарам 5,50 или 5 по история и 4 по литература и с оценки в дипломата 5,75 по БЕЛ и 6,00 по история дали ще се кача на влака към правото в СУ?
Право,3 курс,13гр
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ще се качиш. То момиче би се качило, та какво остава за теб... 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Като стой, та гледай.kaloyand написа:аз също съм се запътил към правото.Относно историята,мога да кажа че със Средновековието нямах никакви проблеми,доста е интересно,за разлика от Възраждането,на което съм сега.Преди темите ги учех като ги пишех,но сега пиша план на всяка тема и така уча.
- ivoto_la
- От дъжд на вятър
kaloyand написа:аз също съм се запътил към правото.Относно историята,мога да кажа че със Средновековието нямах никакви проблеми,доста е интересно,за разлика от Възраждането,на което съм сега.Преди темите ги учех като ги пишех,но сега пиша план на всяка тема и така уча.
Моето положение е абсолютно същото.Със Средновековието се справих,а Възраждането сега започвам,но изглежда по-трудно.И за мен основен проблем е литературата хем е много субективно,хем още не съм почнал сериозна подготовка,а също имам и 1 петица от 9-ти клас,която ще ми смъкне бала.Аз се надявам на 5 и малко по история и 3 и малко по литература.По мои сметки ще ми стигне
-
kaloyand
- От дъжд на вятър
и моята 5ца беше в 9 класivoto_la написа:Моето положение е абсолютно същото.Със Средновековието се справих,а Възраждането сега започвам,но изглежда по-трудно.И за мен основен проблем е литературата хем е много субективно,хем още не съм почнал сериозна подготовка,а също имам и 1 петица от 9-ти клас,която ще ми смъкне бала.Аз се надявам на 5 и малко по история и 3 и малко по литература.По мои сметки ще ми стигне
Право,3 курс,13гр
^ Новата история също влиза в СУ, нищо, че рядко се пада- тая година тази Втора световна война дойде като гръм от ясно небе.
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- Inchetoo
- В началото бе словото
На нас на курса пък ни казаха, че тази година имало възможност да отпадне всичко след 1СВ. 
-
kaloyand
- От дъжд на вятър
Inchetoo написа:На нас на курса пък ни казаха, че тази година имало възможност да отпадне всичко след 1СВ.
аз не вярвам да си вкарат още един такъв автогол като ВСВ
Право,3 курс,13гр
-
desssy
- Пишете, о, братя
Ще разберем през януари. (нали тогава излизаше конспектът?)
Иначе и аз много бих се радвала дори цялата нова история да отпадне.
Иначе и аз много бих се радвала дори цялата нова история да отпадне.
Just Smile!
Деца, формата и темите на изпита остават абсолютно същите както през миналата година! Това вече е решено от Факултетния съвет на ИФ и няма възможност за промяна през КСК`2009! Ако някой ви говори друго, значи или ви лъже с някаква цел, или понятие си няма от тези неща! Обикновено тези слухове се пускат с някаква цел, знаете...
Гледайте да не изгърмите както други подобни доверчиви невинни създания през юли... Защото им казала госпожата, "един професор", Ректора и Европейската комисия!
Успех на всички! Имате предостатъчно време да си научите, дори да бяха вкарали и Студената война в програмата!
Гледайте да не изгърмите както други подобни доверчиви невинни създания през юли... Защото им казала госпожата, "един професор", Ректора и Европейската комисия!
Успех на всички! Имате предостатъчно време да си научите, дори да бяха вкарали и Студената война в програмата!