И аз ходих на някакви кратки курсове/изпити? на ФУАА, наистина са добри и ми помогнаха да се ориентирам какво точно се иска на изпита. Най-вече за есето, което ми беше основната неяснотияivy написа:Подкрепям мненията, че за изпита по английски ФУАА са the bestИмат си курсове почти по всяко време и тази, която ни преподаваше беше просто невероятна! (Ако някой се е записал и е при Мария Димитрова да знае, че е уцелил
не че останалите не са добри...така като чета из форума май са също толкова готини)Та хората там си знаят какво искат точно и доста добре ориентират какво ти е нивото и колко още работа имаш
Курсове?
Модератор: Boromir
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- ~ Sarcana ~
- От дъжд на вятър
-
Голяма Бяла Птица
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте! Тъй като реших да се запиша на зимните интензивни курсове по литература към СУ, може ли някой да ми даде информация как да направя това/надявам се вече да не е много касно/ . От друга страна, ще кандидатствам и в СУ, но в списъка ми на парво място е друг ВУЗ - Академията на МВР. Понеже разбрах, че проверяващата комисия по литература в академията е от СУ , искам да се запиша при определениЯ преподавател, който малко или много ще ме подготви най-добре
Надявам се някой да може да ми помогне. Мерси предварително.
Смелостта прави нищожни ударите на съдбата!
-
Голяма Бяла Птица
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз също ще разчитам най-вече на себе си, но не знам дали това е най-правилното. Все пак ще отида на курсовете през април, защото ми ги препоръчаха.
Иначе като гледам около мен как всичко живо се е побъркало да ходи на уроци, ме хваща страх
!!! На мен майка ми ми каза, че кандидат-студентските ми изпити ще са най-лесните, които ми предстоят занапред. Не знам.. все пак - това трябва ли да ме радва

Иначе като гледам около мен как всичко живо се е побъркало да ходи на уроци, ме хваща страх
- Kristinche
- В началото бе словото
Здравейте. Мен ме интересува курсът по литература през пролетната ваканция. Ако може някой да ми поногне с информация, защото не знам подробности за него. Мерси 
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
Въпросче?
Здравей! Можеш ли да ми дадеш повече подробности за гореспоменатия курс - например телефон в СУ за информация. Ако евентуално ти знаеш нещо повече, те моля да пишеш във форума или на лични бележки.Nazi написа:След всички противоречиви постчета,които видях -реших - от 2 до 8 януари съм на едноседмичен курс по история.. Който ще ходи,ще се видим...а останалите-очаквайте прясна информация
Мерси предварително!
Re: Въпросче?
Здравей пакОля написа:Здравей! Можеш ли да ми дадеш повече подробности за гореспоменатия курс - например телефон в СУ за информация. Ако евентуално ти знаеш нещо повече, те моля да пишеш във форума или на лични бележки.Nazi написа:След всички противоречиви постчета,които видях -реших - от 2 до 8 януари съм на едноседмичен курс по история.. Който ще ходи,ще се видим...а останалите-очаквайте прясна информация
Мерси предварително!
-
RecalcitrancE
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Как се уреди с курс по история?
Nazi, кажи как се записа? 300 ли е цената? Спането оправи ли - вслучай, че си от ПРОВИНЦИЯТА?
Имаш ли идея кой води курсовете и т.н. Изобщо как се нави за това?
Разкажи...
Разкажи...
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
-
RecalcitrancE
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Как се уреди с курс по история?
Nazi, кажи как се записа? 300 ли е цената? Спането оправи ли - вслучай, че си от ПРОВИНЦИЯТА?
Разкажи...
Разкажи...
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
Re: Как се уреди с курс по история?
Хоооп....че какво има да се навивам:) Просто сметнах,че ще е полезно.Поразпитах,позвънях тук-там..и толкова:)още не съм се записала,ще го направя в деня на курса,не ми се пътува чак до София(трябва да се запиша лично)RecalcitrancE написа:Nazi, кажи как се записа? 300 ли е цената? Спането оправи ли - вслучай, че си от ПРОВИНЦИЯТА?
Разкажи...
Цената=300+40 ,кой ще води курсовете-не знам конкретни имена:)
Ами........това е общо взето:)