Стипендии 2008/2009

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Увеличение на размера на стипендиите!

Мнение от Blood Countess »

Подадох и се моля успехът на психолозите да е паднал със 7 стотни от миналата година :lol: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Аз се моля да е паднал с 6~ :lol: :lol: Блъди, на един хал сме с тебе :lol: :lol: :lol:
Иначе аз подадох доста бързо :) Само където пуснах едни хора преди мен, иначе нямаше никой за моята инспекторка, и на касата после нямаше никой :mrgreen:
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Тъпото е, че една - единствена оценка ми разваля целия бал - без нея 100% щях да имам стипендия, но така и не се реших да отида на повишителен :| . Така де - сега ще се стягаме за втория семестър :geek:s .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Е, аз имам 2 които ме прецакват :) И за двете можех да изкарам по-високи оценки, ама не го направих. :) За сметка на това за тия пари тоя семестър ще си дам зор и никви компромиси :lol: :lol: :lol: Тва как звучи.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
dara_of_chaos
В началото бе словото

Мнение от dara_of_chaos »

Колеги, а знаете ли кога ще бъдат готови списъците с щастливци, успели да се класират? На мен миналата година не ми достигна една единствена стотна-ако този път не успея вече ще се побъркам от яд ;)
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Йеее, успях да си подам документитеее^^
В последния момент влизам при Ичева (приемното й време е до 12, аз влизам точно в 12) и тя веднага скандал защо вечно в последния момент, как тя била моментално сложила обявка от коя до коя дата, как сме вечно неразбрали, все недоволни, неорганизирани и т.н. и т.н. е т.н. Стоически изтърпях, после тичешком в Паричния салон и - о, щастие! - там няма опашка! Само двама човека. Бях ужасно доволна^^ :lol:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Хайде успех на всички :") КАто хванете стипендии да почерпите :lol: :lol:
Изображение
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Не ми приемаха до последно бележката от...лятната практика-> в петък последен шанс да я дам преди часовете й от 11-13ч. После да тичам при секретарката ,която е до 12ч. И после паричен салон.
УВИ, понякога съдбата решава да ни се посмее тихичко.
1.Променила си часовете и е от 13ч :)
-> 10.30ч - първо ходене при секретарката,ако мога да мина без тая оценка-е,не можах,тя ме праща да търся въпросната учителка за оценката,напомняйки ми,че е до 12ч :) -> правя се на убита лисица и казвам- ок,веднага :)
-> 11ч - второ ходене да кажа,че ще е там след 13ч,демек да омилостивя секретарката,за да ме приеме след приемното време..-> е,успях.
->12.30ч. Дърво пада на метри от мен точно до Ректората. След половин часов рев от уплахата се замъквам за глупавата оценка.
->13ч. Получена е страхотната оценка,с горда глава към секретарката :)
-> трето ходене - влизам,ама без очилата. Не видях ,че обядват...=> гонят ме да дойда в 14ч :) еми.. :)
->14.20ч - четвърто ходене -> вече всичко е ОК,ама ми липсват сума ти оценки в голяяяямата книга=> 10минутно сравняване на оценки от книжката и смятания,защото... калкулатора й се развали :)
->Паричен салон....и НЯМА опашки :)

Да се надяваме,че ще стане чудо и въпреки ниския успех ще докопам стипендия :)
Надеждата умира последна.
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Да, в нашата канцелария рулират! :cheese: :blackeye:
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Joker написа:Да, в нашата канцелария рулират! :cheese: :blackeye:
:l:s
Ми... важното е да си с ШИРООООКА усмивка и малко по-възпитан :)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Именно :idea:
В сряда или в четвъртък бях там и както обикновено - никакъв проблем! Но пък влязоха, дори без да почукат няколко тъпанари, повечето от които добре познавам, няма "добър ден", не могат да обяснят смислено за какво са дошли.... Абе, мор по добитъка!
Ама иначе са с претенции до небето... :pukeright:
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Joker написа:Именно :idea:
В сряда или в четвъртък бях там и както обикновено - никакъв проблем! Но пък влязоха, дори без да почукат няколко тъпанари, повечето от които добре познавам, няма "добър ден", не могат да обяснят смислено за какво са дошли....
като оправяхме оценките влезе един тип,точно както ти описа :) така му се накара...мен ми стана смешно :) даже се усмихнах :) не се сдържах и си казах на ум "ама,че загубен кретен" :rabbit:

А да питам-кога ще се знаят резултатите,някакво инфо? :lol:
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

Хора, страшно много се наточих на тия стипендии за следващата година и тази вечер отварям тази страница http://uni-sofia.bg/index.php/bul/stude ... stipendiya където чета, че стипендията е 60лв. и щях да припадна, но прочетох по-обстойно тази тема и се успокоих, просто не са си сменили информацията, ама беше стресиращо. Че отложих изпити даже, че не знам за 6 :D 120.в. не са пари, които мога да си позволя да изпусна. Успех на всички ви и се надявам скоро да се похвалите с понатежалите си джобове!!!
"Тези, които си мислят, че знаят всичко, много дразнят тези от нас, които наистина го знаем."
неизвестен автор
Изображение
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Да питам и аз - кога излизат резултатите и дали ще ги преведат преди 6 декември тия стипендии? Някой има ли представа?
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

на мен паричния салон жената на касата ми каза,че излизат на 30ти класиранията на стената в паричния салон и на 8ми декември май ще превеждат пари -360 ако не се лъжа
You're one in a million
You're once in a lifetime
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”