И накрая нещо не съвсем весело - температурите ще падат яко, удоволствието от 8 до 8 да съм навън ще е още по-голямо. Йей. Хоуп ай вил сървайв.
[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol. 5
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol. 5
5 бутилки "Черга" за и 1 Джими за компанийката ни от 12 човека (и малко бирички) + 500 гр. агнешко по гергьовски, супичка телешко варено и малко плодова салатка само за мен. Единствено болките в корема от хронично преяждане тровят живота ми, затова и вече съм почти на диета
.
И накрая нещо не съвсем весело - температурите ще падат яко, удоволствието от 8 до 8 да съм навън ще е още по-голямо. Йей. Хоуп ай вил сървайв.
- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
А аз успях да си инсталирам Skype на Ubuntu-то

- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Това е целта на Линукс-а да се почувства човек всемогъщ след (не)малко усилия. Ако всичко ставаше с некст, некст, некст в живота, защо ли щеше да ни е да го живеем?
Инак успех, знам как е, така че съчувствам
.
Инак успех, знам как е, така че съчувствам
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Опитвам се да накарам Дъждът да не ми се сърди и постигам колосални успехи под формата на глупости и простотики в скайп... някой ден ще ги публикувам...
Да не говорим, че сигурно тя се е хванала за главата и не може да повярва....
Да не говорим, че сигурно тя се е хванала за главата и не може да повярва....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Представлението мина повече от успешно, не сбърках нищо,което си е повече от успех хаха
Ставам битова алкохоличка,ама тоя Бейлис е тоооолкова сладък
Ставам битова алкохоличка,ама тоя Бейлис е тоооолкова сладък
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Съжалявам, ама аз съпортвам въпросното некст некст некст и изобщо не мога да кажа, че усилията отнемащи оправянето му са малкоdimo написа:Това е целта на Линукс-а да се почувства човек всемогъщ след (не)малко усилия. Ако всичко ставаше с некст, некст, некст в живота, защо ли щеше да ни е да го живеем?
Инак успех, знам как е, така че съчувствам.
Наистина, не виждам защо кежуъл потребителя би ползвал Линукс (кежуъл, не бизнес), всякаква дистрибуция.
Макар че, трябва сам да си призная, имам една виртуална машина, да си стриймвам чат пат филмчета
Малко по темата:
Някакво странно спокойно ми е, имайки предвид, че съм нощна, че трябва да ставам в 10, че трябва да имам контролно, за което не съм чел... Някакво спокойно е
medicate, medicate
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Адблокнах си тая емотиконка -
кеф! разхубави ми се форумът 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ох, аз колко се зарадвах, когато адблокнах флаш плеъра на ласт.фм... 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
Благодаря! Но има разлика между това, да се почувстваш можещ, и това, да си... Операционната система е интерпретатор на намерения - с разбирането й, може да се повиши ефективността на задклавиатурното устройство, но за да си можещ, трябва не просто да може, но и да искаш и да умееш, да имаш цел, да имаш мотивация... Нямам идея, защо ме изби на философия, ам'... Я по-добре да се залавям с ученеdimo написа:Това е целта на Линукс-а да се почувства човек всемогъщ след (не)малко усилия. Ако всичко ставаше с некст, некст, некст в живота, защо ли щеше да ни е да го живеем?
Инак успех, знам как е, така че съчувствам.

- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Позволих си да се поглезя за пръв път от доста време насам. То било хубаво 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Свърших много работа! 
- renesanz
- Легендарен флуудър
.........ммммммммм...........

“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хехе, попаднах на джебчийки - беше направо забавно. Седя си на една опашка и усещам, че раницата ми помръдва, но решавам, че жената зад мен я е побутнала, вадейки портфейла от собствената си чанта. Усещам второ подобно побутване и вече ми е съвсем ясно какво се случва, още повече, че човекът, който бе застанал отстрани до мен, понечи да си отвори устата, за да ме предупреди. Аз само го погледнах, смръщвайки вежди, за да му кажа да не се меси - все пак, парите и плейърът ми бяха в джоба на якето, а ключовете и телефонът - в джоб на раницата, до който те нямаше как да стигнат.
Усетих как закопчават злощастното предно джобче (единственото "достъпно"), обърнах се и им се усмихнах адски мило. Бяха 4 прилично поддържани циганки (да забравим политическата коректност, моля) и се изнесоха доста бързо от магазина, а аз се разхилих, защото си представих колко разочаровани трябва да са били от съдържанието, на което са налетели: определени санитарни материали (+ носни кърпички), 3-4 пластмасови химикала и хапчета за гърло.
Чак ми дожаля за тях.
Усетих как закопчават злощастното предно джобче (единственото "достъпно"), обърнах се и им се усмихнах адски мило. Бяха 4 прилично поддържани циганки (да забравим политическата коректност, моля) и се изнесоха доста бързо от магазина, а аз се разхилих, защото си представих колко разочаровани трябва да са били от съдържанието, на което са налетели: определени санитарни материали (+ носни кърпички), 3-4 пластмасови химикала и хапчета за гърло.
Чак ми дожаля за тях.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Трябваше да ги издебнеш и да грабнеш ръката, която ти рови в чантата, мамицата им!
Пък аз се видях с моето сладурче и съм штаслифф!
Пък аз се видях с моето сладурче и съм штаслифф!