Иначе още не съм решила по кой предмет да ми е втората матура. А дано да не се броят към общия бал, че ако ще трябва да започвам подготовка и по още един предмет........ усещам, е ако не в СУ-то, ще ме препратят към друга институция, от която се излиза с жълта книжка.
За оценките от матурите... ?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
desssy
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
За оценките от матурите... ?
Та значи запитването ми е следното: влизат ли оценките от матурите в общия бал или трябва да се понапънем за тройка? (:-D) Напоследък толкова промени, толкова различни мнения, чак и аз взех да се обърквам
Иначе още не съм решила по кой предмет да ми е втората матура. А дано да не се броят към общия бал, че ако ще трябва да започвам подготовка и по още един предмет........ усещам, е ако не в СУ-то, ще ме препратят към друга институция, от която се излиза с жълта книжка.
Just Smile!
:):)
- Тединкъъъ
- Пишете, о, братя
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: За оценките от матурите... ?
Амии това май от университета още не го знаят, а какво остава за хората във форума
Мисля,че миналата година е било по желание- матура или оценка от диплома.Тази година можем само да гадаем 
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Обратна връзка:
На миналата КСК се процедираше в полза на кандидат-студента, т.е. взимаше се по-високата оценка.
А за тази КСК... уверявам ви, че даже и господ не знае как ще се процедира.
А за тази КСК... уверявам ви, че даже и господ не знае как ще се процедира.
А ти, ако не изкараш тройка, дали ще ти дадат дипломата за средно? 
Където се взима, ще се взима по-високата оценка предполагам.
Където се взима, ще се взима по-високата оценка предполагам.

- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Тройката е задължителна естествено. 
За специалностите в ИФ е решено: взима се по-високата оценка - също като миналата година. 
-
desssy
- Пишете, о, братя
Суперррр
тогава няма защо да се притесняваме, за матурите. Предполагам, че и само с подготовката в даскало бих се справила.
Just Smile!
:):)
-
kaloyand
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Адрес в галерията на СУ: http://www.snimka.bg/?album;aid=154318
и аз се надявам оценките от матурата да не играят роля за СУ.
По история за мен няма начин матурата да важи,защото тя е върху световната история,докато изпитът в СУ е само върху тази на България
По история за мен няма начин матурата да важи,защото тя е върху световната история,докато изпитът в СУ е само върху тази на България
Право,3 курс,13гр
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Не вярвам и тази година СУ да приеме пародията наречена матури, особено ако са като миналата година.kaloyand написа:и аз се надявам оценките от матурата да не играят роля за СУ.
А иначе, ако не бяха тези матури миналата година, много хора щяха да само сънуват университети... а тези хора сега са студенти, пф.
- S.B.Y.
- В началото бе словото
матурата е най-големия ташак на тоя свят , сулио и пулио са учили на село , незнаят бъкел нищо , но на матурата са им дали да препишат и имат 6.00 .... ако сте учили в по-сериозно училище , кадето 6.00 по някой предмет е само мит , сте прецакани .... , мога да ви дам пресен пример с мен , миналата година кандидатсвах в Ботевград , (не за друго , но брат ми учи там и щях да плащам половината такса) и изкарах отценка на простичкия им тест 5.25 (като не съм се готвил ама грам за него) , но понеже отценката ми от дипломата ми е слаба , (щото съм учил в Тоха на Сливница , а не на село) , сулио и пулио с 3,50 на елемтарния изпит и 6.00 на измислената им матура влизат пред менеKRSOne написа:Не вярвам и тази година СУ да приеме пародията наречена матури, особено ако са като миналата година.kaloyand написа:и аз се надявам оценките от матурата да не играят роля за СУ.
А иначе, ако не бяха тези матури миналата година, много хора щяха да само сънуват университети... а тези хора сега са студенти, пф.
п.с. предварително се извинявам ако имам много правописни грешки в постовете ми
Аз съм богат , без да имам пари !
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
^ отчасти си прав.
Завършила съм едно от най-елитните училища в България. Озовавайки се в университетска среда, очаквам едни зрели и интелигентни хора, а вместо това разбирам, че масата са селски пръчки(меко казано), неспособни на средностатистически диалог. Е, не става така! Убедих се, че висше образование в България може да има всеки втори(тъпанар).
Дипломите 6,00 да си ги заврат отзад, д'еба и елементарните чада!
Завършила съм едно от най-елитните училища в България. Озовавайки се в университетска среда, очаквам едни зрели и интелигентни хора, а вместо това разбирам, че масата са селски пръчки(меко казано), неспособни на средностатистически диалог. Е, не става така! Убедих се, че висше образование в България може да има всеки втори(тъпанар).
Дипломите 6,00 да си ги заврат отзад, д'еба и елементарните чада!
Елитарната култура със сигурност изключва псувните по какъвто и да е повод... 
Елитарната или елементарната?Joker написа:Елитарната култура със сигурност изключва псувните по какъвто и да е повод...
Да, не исках да смъквам чак толкова елитарното ниво на дискурса...