[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
...наистина, наистина ми трябва капан за сънища...
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
ми...всичко
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Bety_
- Летящите Пръсти
x3bubbly_water написа:ми...всичко
... и на мен...
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
"and for a minute there, I lost myself, I lost myseeeelf..."
eгаси...
:/
няма нищо случайно!
eгаси...
:/
няма нищо случайно!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
плановете ми за утре -
няма да стане :-[
няма да стане :-[
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Скайпът ми дава фира. Не ми изпраща съобщенията. След плейъра, вече ми идва в повече. Ааааааа!
И днес пих кафе в напразни опити да се разсъня, защото не смеех да мигна пред Харалампиев - просто мигнех ли, започвах да сънувам. А кафето издава слабост, тц, лошо. Второто ми кафе в рамките на месец и, всъщност, за изминалите 2 години.
И днес пих кафе в напразни опити да се разсъня, защото не смеех да мигна пред Харалампиев - просто мигнех ли, започвах да сънувам. А кафето издава слабост, тц, лошо. Второто ми кафе в рамките на месец и, всъщност, за изминалите 2 години.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 13 Ное 2008, 21:36, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мнооого работа!
И шефката я няма, а това значи още повече работа!!! 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Калоян Харалампиев,статистика?Търговецът на кристал написа:Скайпът ми дава фира. Не ми изпраща съобщенията. След плейъра, вече ми идва в повече. Ааааааа!
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
1-ви курс - Статистика
2-ри курс - SPSS I
3-ти курс - SPSS II
Един от малкото преподаватели, които са спечелили доверието ми безусловно. Един от тримата, всъщност.
Прекрасен е! И обяснява като на дебили, да не говорим, че е отвратително търпелив - аз, дето минавам за кротко добиче, бих изпушила по някое време - той си продължава да обяснява. И нито веднъж не е повишил тон, винаги е готов да помага и обяснява още.
Какво да ти кажа - аз съм скарана с математиката от първата си глътка въздух - и, въпреки това, записах съвсем доброволно и втората част на SPSS, където си говорим разни работи, излезли сякаш от най-дивите ми кошмари в гимназията.
2-ри курс - SPSS I
3-ти курс - SPSS II
Един от малкото преподаватели, които са спечелили доверието ми безусловно. Един от тримата, всъщност.
Прекрасен е! И обяснява като на дебили, да не говорим, че е отвратително търпелив - аз, дето минавам за кротко добиче, бих изпушила по някое време - той си продължава да обяснява. И нито веднъж не е повишил тон, винаги е готов да помага и обяснява още.
Какво да ти кажа - аз съм скарана с математиката от първата си глътка въздух - и, въпреки това, записах съвсем доброволно и втората част на SPSS, където си говорим разни работи, излезли сякаш от най-дивите ми кошмари в гимназията.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Шок и ужасТ! Ели, търся помощ за SPSS, че загрявам много бавно
.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ако ви води той, нямаш проблеми - накрая и да не искаш, ще разбереш кое как става. Питай го за учебника, разпространява се малко... хм... апокрифно (не ми се търси по-точна дума, сори, заспивам
), но е доста подробен и върши работа.
Пък ако искаш, ще си правим разпределения заедно - мога да ти дам тринайската, за да си я инсталираш и да тренираш у дома. Иначе в замундата вече има кракната 16, но промените не са значителни - поне от това, което виждам.
Ние в момента се занимаваме със съвсем други работи във втората част, но сериозно - питай, с каквото мога, ще помагам.
А Хари е няяяяматакъв пич, честно. Абсурд е да имаш проблеми.
Допълвам - в началото, още когато започвахме, много държах да шашна майка ми, показвайки й какви "магии" владея. Цъках там разни анализи (идея нямах какво правя), като целта беше да се получат няколко голееееми таблици. Познай. Не знам какво толкова съм цъкала, но излезе едно табленце с 3 реда и 2 колонки. Та... да, дълго ме подиграваха за магиите. Днес обаче установих, че с 2-3 "команди" получаваш таблици, които няма да успееш да обясниш и за един час.
Пък ако искаш, ще си правим разпределения заедно - мога да ти дам тринайската, за да си я инсталираш и да тренираш у дома. Иначе в замундата вече има кракната 16, но промените не са значителни - поне от това, което виждам.
Ние в момента се занимаваме със съвсем други работи във втората част, но сериозно - питай, с каквото мога, ще помагам.
А Хари е няяяяматакъв пич, честно. Абсурд е да имаш проблеми.
Допълвам - в началото, още когато започвахме, много държах да шашна майка ми, показвайки й какви "магии" владея. Цъках там разни анализи (идея нямах какво правя), като целта беше да се получат няколко голееееми таблици. Познай. Не знам какво толкова съм цъкала, но излезе едно табленце с 3 реда и 2 колонки. Та... да, дълго ме подиграваха за магиите. Днес обаче установих, че с 2-3 "команди" получаваш таблици, които няма да успееш да обясниш и за един час.
В края на ноември
В края на ноември
- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
Welcome to my world!Търговецът на кристал написа:Днес обаче установих, че с 2-3 "команди" получаваш таблици, които няма да успееш да обясниш и за един час.
+ Ubuntu-то прави мизерия с всякакви аудио-видео формати и прекарах последните към 5 часа в четене на форуми (защото
и не искам да тормозя гурутата със задаване на повтарящи се въпроси, и да - ползвам търсачките, и да - проблемът ми изглежда е уникален) инсталиране и преинсталиране на различни възпроизвеждащи програми, поставяне (ръчно! ffs! <sudo cp -p [$DIR]/* [TARGET] {защото не позволява да просто тъй разни файлове да се появяват в системните и програмните директории и с право => sudo mkdir [TARGET]}> ) на кодеците във всяка възможна директория, която всяка една възпроизвеждаща програма ползва, прекомпилирането и на кодеци, и на самите програми, че и на библиотеките към тях, изучаване на конзолния синтаксис и семантика, изчитането на хиляди страници ръководства, разучаване на алгоритмите, по които работят звуковите и визуалните драйвери, внасяне на промени във всеки един конфигурационен файл, който би имал значение (че и в тези, в които не би трябвало <но с пълното знание какво върша и след надлежен backup>)... То не бе инсталиране, осъвременяване, бърникане... Пф... Мисля че стигнах до етапът, в който, с чиста съвест, мога да помоля за помощ от някой, който разбира... Е, някой с познания по client-end Debian/Ubuntu 8.10? Бих бил повече от благодарен! ЛС, e-mail, пощенски гълъб, димни сигнали, морзов код - каквото и да е! Иначе - всичко си му е наред - машината върви в пъти по-добре и мога да си върша всичко, което ми е необходимо (това си чете всичко - NTFS, FAT32, че даже и един FAT16, за който съвсем бях забравил, понеже Windows-а не го разпознаваше, но си беше <и е> partition с информация от незапомнени <почти> времета)... Е, още не съм схванал съвсем, как да си инсталирам Skype (съвсем не толкова лесно, колкото звучи) и да си ползвам всички програми, но... едно по едно...
//edit
А да - забравих - wubi е инсталирало някакъв странен GRUB, който е прецакал MBR на Windows и мога да го подкарам само в Safe Mode, но това се оправя лесно и само трябва да заема един Bootable disc утре <днес!> от работа... Но 800х600 на 60 херца си е болка...
//edit 2 <03:00>
Вече имам видео! Оправих го automagically с невъзможно странен драйвер! Е, да - малко накъсва, но вече усещам, че може и да се получи... Сега се чудя - да се захвана да подобрявам видеото, или да търся решение за звука...? При всеки случай, ако някой се е ентусиазирал да помага - няма да бъде върнат...