А от кой град са най-красивите мъже :)?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
plami6666
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от plami6666 »

Аз знам знам знам :hello1: Най-хубавите мъже са в София, защото да не забравяме с какво е пълна София...хора(мъже) от така наречената провинция... :evil1:
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
Аватар
Flor
В началото бе словото

Мнение от Flor »

Именно, не може да се каже, че са софиянци, тъй столицата е залята от провинциалисти :P
Макар че от София познавам наистина много красиви мъже 8)
Ти имаш право да ме ругаеш,
аз имам право да не те слушам!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Аз съм от Бургас и ви казвам, тука хубави и свесни мъже/момчета няма. Повечето са ниски (под 170), ходят с една кофа гел на главата и общо взето се държат вулгарно... Мисля, че в София са най- хубавите.

Извинявам се, ако има някой обиден от Бургас, нищо лично...
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Ние в Шабла сме номер еднооооооооооо!!! :D
Аватар
Dynamite
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Dynamite »

Не знам как така масово определяте софиянци за наи-хубави,след като 80% от тях дори не са софиянци.. :)
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Е, но все пак живеят там... То в София ако човек тръгне да търси кореняци, само ще загуби много време...
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Raya_Alexandra написа:Аз съм от Бургас и ви казвам, тука хубави и свесни мъже/момчета няма. Повечето са ниски (под 170), ...
Ама защо, те ниските мъже са много готини, аз все по такива си падам, макар да ми стигат до пъпа :oops: :lol: . Струват ми се по-решителни и като цяло по-мотивирани в много отношения, но са малко, а и като цяло мъжете, които успяват да живеят без предразсъдъци :!: И мнооого други отметки мога да правя, ама ще проличи прикритият ми засега феминизъм, а не искам на есен (дай боже!) група разярени мачовци с най-разнородни физически особености, да ме посрещнат с налични павета и бутилки :cussing:

Dynamite, отговорът го даваш сама - ТОЧНО защото са отвсякъде и има най-различни видове (моля, говоря като за желирани бонбонки, ама да знаете, че се предлагат, до изчерпване на количеството, за жалост - не на качеството...), затова са най-хубави. А сега ако ги разделим и по квартали... :wink:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Pimboli, абе права си си и ти, но аз не искам момчето ми да е 10см по-ниско от мене и да трябва да се навеждам за да го целувам... С малко по-високите пак не са за предпочитане, защото то 5 см разлика не се забелязва :roll:
Аз харесвам такива, дето са 15-20 см по-високи. Така се чувствам по- сигурна с тях, пак и е по-прияно да се надигаш за да ги целуваш, не да се навеждаш :wink: Всички от 185 и нагоре - на ЛС!!! :tongue3:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Ооооо, хммм. Трябва да ти кажа, че човекът, до когото съм се чувствала най-сигурна и е бил най-голямата неосъществена любов на живота ми досега, ми стигаше до носа, да речем. Излъчваше такава мъжественост и увереност, каквато и най-високият мъж, когото познавам, не притежаваше. Ох, изкушавам се да напиша още много, но съвсем ще изкривя темата, затова минавам на ЛС:)
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Мне - само още нещо - кой ще се навежда, няма никакво значение. Въпросът е, че обществото гледа криво на всичко, което не се вписва в дадените стандарти - затова мъжете трябва да са по-високи от приятелките си, затова се гледа с лошо око на смесените бракове, затова всичко, което е различно, се заклеймява :!: И още хиляди примери, които доказват как се хвалим, че сме широко скроени, а всъщност сме консервативно мислещи хора, които не могат да се отърсят от най-елементарни предразсъдъци за това кое е правилно и кое- не. Не всички, разбира се, но понеже сме започнали темата, можеш ли да ми кажеш колко човека искрено ще кажат, че няма нищо лошо в това да си по-висока от гаджето си? Някаква гузна усмивчица се появява за миг, ето ти и лицемерието! А ако се замислим - каква наистина е пречката? Само нашето криворазбрано чувство за естетика. Но не са ли важни душите, а не телата ни? :roll:
Баба ми ( :!: ) по този повод разправяше: "Е, че какво? Да не би да ходите по улицата с линийка и да се мерите?" :idea:
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Най-хубавите и мъже и жени са в СУ :)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Pimboli, моята най-голяма любов до сега, също беше по-нисък от мен... В предния пост само казах какво предпочитам :D Иначе браво, че мислиш толкова либерално! Аз също нямам нищо против смесените бракове и обожавам различните неща, но що се отнася до разликите във височините, предпочитам момчето да е по високо. :wink:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Мда.. аз просто приемам темата малко по-лично, ша ма извиняваш, а и другите. :lol:
alhimikat написа:Най-хубавите и мъже и жени са в СУ :)
Е то нали затова сме тръгнали и ние натам. Да не мислиш, че ми е за ученето? :roll: Тц-тц-тц
:D
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

alhimikat написа:Най-хубавите и мъже и жени са в СУ :)
Абсолютно! :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Dynamite
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Dynamite »

По повод височината на партньора,ще си позволя да съм малко цинична и ще кажа,че все пак в леглото всички сме равни :D
И сега сериозно:познавам няколко семейство,в което жената е доста по висока,но на тях изобщо не им пука,въпреки всички одумвания и забележки от страна на близки,роднини и т.н.Даже мога да отбележа,че са доста щастливо семейство и безкрайно им се възхищавам:)
Колкото до мен-винаги се заглеждам в мъже,които са минимум на моята височина,но пък в крайна сметка,бих пренебрегнала някакви си сантиметри,в името на едно добро съжителство :)
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”