По поне 3 начина започвайки с оралноtwiggy написа:излиза че приятелите са тези с които споделяш, а с интимния партньор просто спишспоред мен партньорите в трайна връзка трябва да бъдат на първо място добри приятели. въобще не мога да разбера как може да обичаш някого без да го възприемаш и като приятел но това е съвсем друга тема
Приятелски секс
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Amentwiggy написа:абе гледай сега човек, приятелството си е приятелство, секса си е секс. може да са си поотделно може и комбинация от двете без ангажиране може и с хора всякакви отношения всякакви няма нищо лошо в това
всичко може ... freedom![]()
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
мммм има малка разликаarielle написа:приказката е: акъл - море, глава - кофа (може и с шамандура)Vintersorg написа:Жоро: акъл-море, ум-бръснач!![]()
![]()
![]()
![]()
Хахаха!
![]()
акъл-море, глава-кофа - малак ти е главата и неможе да го побере всичкото
акъл-море, глава-шамандура - ами след като шамандурата е куха, означава, че акъл има навсякъде около теб, само не и в главата ти;)
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
- Flor
- В началото бе словото
Sw1tched написа:Тази тема ми е интереснa, понеже имаше вероятност да ми се случи и на мен, но се колебаех заради евентуалните последствия. Представете си следната ситуация:
Двама приятели от противоположни полове, са без "половинки", но не са особено заинтересовани един от друг в този аспект. Решават, че ще чакат подходящия човек, но в крайна сметка хора сме, секса си е необходимост ...и ето, че станала работата. Мислите ли наистина, че задължително ще се появяват някакви чувства и още по-вероятно само у единия? Или е възможно секса да е секс, приятелството приятелство and they all lived happily forever after...
Аз мисля, че дори и да се случи, нещата няма да се променят особено. Естествено, зависи си от хората, но според мен, ако отношенията ви са достатъчно добри, сексът няма да се превърне в проблем (стига да не стане системно).
Ти имаш право да ме ругаеш,
аз имам право да не те слушам!
аз имам право да не те слушам!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
pregnant
приятелски...какво
ами зависи от приятелите

http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Dynamite
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Стига,хора 
Това,според мен,не е нормално-приятелите са си приятели,любовниците-любовници.Лично аз възприемам приятелите ми от мъжки пол почти като приятелки,дори безполови:)
Някъде мернах едно мнение,че зависило от приятелите.Как по-точно зависи?Те или са ти приятели,или не са.Средно положение няма,убедила съм се в това.А щом може да си позволи да погледне на теб като на сексуален обект /говорим за случай,в който иска само да спите заедно/,значи ти за него/нея винаги си бил/а това:)
Друг е въпроса,че от най-силните и дълги приятелства понякога се получават най-стабилните връзки,семейства и пр .
Това,според мен,не е нормално-приятелите са си приятели,любовниците-любовници.Лично аз възприемам приятелите ми от мъжки пол почти като приятелки,дори безполови:)
Някъде мернах едно мнение,че зависило от приятелите.Как по-точно зависи?Те или са ти приятели,или не са.Средно положение няма,убедила съм се в това.А щом може да си позволи да погледне на теб като на сексуален обект /говорим за случай,в който иска само да спите заедно/,значи ти за него/нея винаги си бил/а това:)
Друг е въпроса,че от най-силните и дълги приятелства понякога се получават най-стабилните връзки,семейства и пр .
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
дано да си права за това че от най-силните приятелства излизат най-стабилните връзки
дано, дано.....! 
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Според мен любовта рано или късно прераства в приятелство. След известно време, прекарано с даден човек, той не ти е само любовник и между вас не съществува само страст и сексуално привличане, а нещо много повече - вече усещаш, че можеш са споделиш всичко с този човек и той ще те разбере. След време усещаш, че се разбираш с този човек само с поглед и ...... ае точно приятели си ставате"Приятелството винаги може да прерасне в любов, но любовта в приятелство - никога!"
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
дали
но може вече когато всичко между двамата е изтляло-и няма любов , а само уважение , загриженост, тогава се чудя дали могат да си останат приятели наистина? ама много е перверзно...аз няма да го понеса.