За или против брака сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
е
Аз съм си доста консервативна в това отношение и съм твърдо за брака.Не защото подписът би ми дал сигурност,а защото винаги съм искала да вляза в църква и този важен момент да си стане както трябва
"Животът не се мери с броя вдишвания,които правим,а с моментите,които спират дъха ни"
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Подкрепям. Който иска да се жени де, но не виждам защо това е важно.Cadaverous написа:ако двама човека се обичат, то на тях не са им нужни никакви клетви, подписи, белоснежни роклички, подпийнали сватбари и мънкащи попове. Не виждам никаква романтика в цялото това нещо, дори напротив.
Има само една малка подробност поради която бракът е необходим. Чрез него законът признава връзката ти с човек, който не е от твоята кръв. Тоест, ако например попаднеш в катастрофа и не си женен законно, най-вероятно ще извикат майка ти, а не половинката ти. Предполагам също че ако не си подредиш завещанието при смърт парите отиват при най-близкия роднина, който ако нямаш брак няма да е любимият ти.
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Мииии .. не знам, противоречиво ми е мнението ..
От една страна бракът не е просто излишна традиция, а си има своя институционален характер и не трябва да се пренебрегва
От друга страна всичко се разпада (всякакъв вид общности, вече и големите структури като общество издъхват) и все до някой и друг век човечеството ще се гътне или нещо такова ще му се случи - защо да не видим какво ще стане като разрушим и това?? Не, сериозно, може пък след края верно да има начало
(Уотевър)
Не знам
Струва ми се, че смесвам обективното мнение, което е ЗА с всички ръце и крила
Лично аз обаче не мога да се изтрая с никой за повече от 2 дена

От една страна бракът не е просто излишна традиция, а си има своя институционален характер и не трябва да се пренебрегва
От друга страна всичко се разпада (всякакъв вид общности, вече и големите структури като общество издъхват) и все до някой и друг век човечеството ще се гътне или нещо такова ще му се случи - защо да не видим какво ще стане като разрушим и това?? Не, сериозно, може пък след края верно да има начало
Не знам
Струва ми се, че смесвам обективното мнение, което е ЗА с всички ръце и крила
-
Queen_Of_Snow
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър