Търся актуален конспект за държавен изпит по Биология
- BorknagaR
- В началото бе словото
- Курс: семестриално завършил
Търся актуален конспект за държавен изпит по Биология
Ако някой го има да свирка...Дали има някакви промени в него? Хеви метал тударица 
Re: Търся актуален конспект за държавен изпит по Биология
от учебен отдел ще ти го дадат
Privet!Bih iskala da izkaja svoeto vyzmushtenie i izumlenie za seten pyt ot administraciqta na Biologicheski fakultet.......I az tyrsq aktualen konspekt za dyrjaven izpit i toi veche e gotov,promenen.Obache se nalaga,za da go polucha da dam 36leva,za da doida da go vzema ot Biologicheskiq....za tqh e mnogo slojno da go kachat na saita i vseki koito ima potrebnostta ot konspekta prosto s minimalno naprqgane da razpolaga s nego(govorim naprqgane ot finansova gledna tochka) ......i zabelejete :na 12.02 zvynq da popitam v ucheben otdel dali e vyzmojno na mail da mi go pratqt,otgovora:Kategorichno Ne...........i syshtiq den na saita se lepva sledniq nadpis:
Уважаеми колеги,
Новите конспекти за Държавен изпит, за всички специалности, са на Ваше разположение в библиотеката на Биологическия факултет и в Учебен отдел - каб. № 204
Ta v toq red na milsi-kyde ni e evropeiskoto obrazovanie,kyde ni e jelanieto da se promenqme,kakvi sme nie studenti,koito si plashtat da gi obslujvat i taka narechenata administraciq da e v nasha polza,no uvi te ne mogat da pusnat edin mail..............
последно предупреждение за кирилица
Уважаеми колеги,
Новите конспекти за Държавен изпит, за всички специалности, са на Ваше разположение в библиотеката на Биологическия факултет и в Учебен отдел - каб. № 204
Ta v toq red na milsi-kyde ni e evropeiskoto obrazovanie,kyde ni e jelanieto da se promenqme,kakvi sme nie studenti,koito si plashtat da gi obslujvat i taka narechenata administraciq da e v nasha polza,no uvi te ne mogat da pusnat edin mail..............
последно предупреждение за кирилица
ти се радвай, че вече има конспект
)))
Викаш и малкото трябва да ни радва......еми сигурно така трябва да се нагласяме.....а някой може ли да ми каже къде е Студентския факултетен съвет в тоя случай?!Ми те са колеги да направят нещо по въпроса........или всеки се спасява сам!!
можете да изтеглите конспектите от сайта в подписа ми