Нежелана бременност!!!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Нежелана бременност!!!

Мнение от Crematory »

Какво да ви кажа... изписани от лекар хапчета ми поразбъркаха хормоните.
Иначе, да, и аз тях ги считам за най-сигурни за момента, в който се намирах тогава, когато ги поисках...

И на мен ми се е късал марков презерватив :lol:
See_az, няма какво да съжаляваш за грешките, чети повечко книжки, просто е ;)
Ето, вместо секс, книги. Хем правописа ще поправиш, хем няма да се притесняваш от нежелана бременност :mrgreen:
Момичета, това за всички ни важи. Хей на, можеше да съм бакалавър вече, ако го изпълнявах :lol:
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Хехе, ако от секс можеше да се откаже човек толкова лесно... :colors: Ама природа, какво да се прави... :lol:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

а има нещо много отчайващо сред младежта - доста момичета вместо просто да си вземат едни нормални противозачатъчни, доста често прибягват до експресните хапове. под често се разбира веднъж на 1-2 месеца. това мен лично доста ме потресе, когато го разбрах. толкова ли сме зле със здравната и сексуалната култура? просто не знам...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Да и аз съм чела такива статистики. :?
Не знам какво да се направи по въпроса, явно наистина трябват някакви часове по здравно образование. :scratch:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

очеизвадно е....
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Това се получи, защото спешните контрацептиви много ги популяризираха с реклами, но рядко се говореше за рисковете, които носят. При това, ако някой все още си спомня времето преди две години, когато Ескапел се появиха на пазара - тогава настана тоя бум. А фактически спешен контрацептив съществуваше от доста време преди това (Постинор, но сега е спрян от производство). И така, всички хукнаха според рекламата, която ти казва, че правиш секс, пиеш хапчето след това и не забременяваш...

Комбинацията от презерватив + спешен контрацептив в портмонето е от най-сигурните, особено за младо момиче. На два пъти ме е измъквала от гафови ситуации. Другата е ОК (орални контрацептиви). Пиеш си хапчето и нямаш грижи.
В тази връзка, и презервативите, и ОК са на 100% сигурни. Това смъкване с 2-3 процента идва, защото в статистиката са включени случаите на скъсан/изхлузен презерватив и забравено хапче.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

За успокоение - и с 4 забравени хапчета не съм забременявала :lol:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

е то не е казано, че задължително трябва да стане нали :P
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Не, естествено, забременяването само по себе си не се случва толкова лесно. На повечето двойки им се налага да опитват доста време, докато успеят. Но по законите на Мърфи, точно когато не го искаш - тогава трябва да стане.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

На един мой познат приятелката му забременя след скъсан презерватив и веднага изпито хапче.. така че нищо никога не е сигурно.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

доколкото знам няколко месеца преди да започнете сериозно с правенето на бебе трябва да се спрат хапчетата. само си представете какво правят с организма на жената.....сега може да са пречистени,но са си вредни. за родила жена най-доброто решение е спиралата.
аз не искам непланирано бебе,искам момче,искам да е красиво,и искам да има всичко,от което се нуждае :) само дано един ден,когато дойде време да няма проблеми :)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

3 месеца е по принцип, но не всички се съобразяват. 3 цикъла по-точно, че то не винаги отговаря на 1 месец :wink: Понякога лекарите дават зелена светлина на след първия цикъл след хапчетата.
renesanz написа:аз не искам непланирано бебе,искам момче,искам да е красиво,и искам да има всичко,от което се нуждае :) само дано един ден,когато дойде време да няма проблеми :)
След, хм, 5 години искане на бебе и отлагане на бебе по какви ли не причини, останах само на второто изречение...Предпочитам да е девойка, все пак, ама няма да го върна и момченце да е :lol: Да не говорим, че се замислих направо за осиновяване, но съвсем ще скандализирам съпружието :lol:
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Дъждът върху лицето написа:На един мой познат приятелката му забременя след скъсан презерватив и веднага изпито хапче.. така че нищо никога не е сигурно.
а ако пробват аборт- ще е неуспешен:)

просто така е било писано.
:)

пп мн е лесно да се каже, когато не е на моята глава:)
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

е успешен беше... Това е едно потвърждение, че понякога каквото и да прави човек, колкото и да се пази, може да се случи... а пък други се мъчат да имат деца с години.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

renesanz написа:аз не искам непланирано бебе,искам момче,искам да е красиво,и искам да има всичко,от което се нуждае :) само дано един ден,когато дойде време да няма проблеми :)
Ей тъй са разгльезват дица...
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”