КСК 2009 - География
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Re: КСК 2009 - География
А, ето ме и мен. Краси, ти не спря да се ебаваш...И въпреки, че нямаме много мъжки не се оплакваме и сипрекарваме весело, по женски. А за момичето, което сега ще кандидатства мога да се присъединя към думите на колегите ми и да добавя, че СУ и УНСС според мен са несъвместими.Някъде бях чела, че в УНСС учели само принцески и това определение много ми хареса. Иначе и РРП и Туризъм са много хубави и интересни специалности, приложими в бъдещия ни живот. Но ти си учи по география пък каквото стане накрая 
- S.B.Y.
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
кандидатсване с география
бих искал да попитам дали има хора в форума , които ще кандидастват с география , как се готвят и какви специалности мислят да запишат
п.с. извинявам се ако има такава тема и не съм я видял
п.с. извинявам се ако има такава тема и не съм я видял
Аз съм богат , без да имам пари !
- AHuTa
- В началото бе словото
Аз едно не мога да разбера. Каква е тази вечна борба м/у УНСС и СУ ? Винаги едните плюят другите и говорят против другия университет. Аз съм на мнение, че където и да бъдеш приет, имаш ли ясното съзнание защо си там, какво искаш да учиш и как искаш да развиваш, другото е без значение.
All we got iz us ...
- AHuTa
- В началото бе словото
Re: кандидатсване с география
Аз ще кандидатствам с география и френски. Ходя на уроци съответно и по двата предмета, веднъж седмично за по 2-3 часа. За сега мисля, че е достатъчно. Може би след Нова година ще започна да ходя по-често. Но то по география просто трябва да седне и да се учи.
За специалности съм си харесала РРП (регионално развитие и политика) и туризъм.
За специалности съм си харесала РРП (регионално развитие и политика) и туризъм.
All we got iz us ...
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Как не я видя, бре момко. Темата ти под носа, с големи букви пише. 
Aма поне има географи. Евала!
Честно казано, уроци по география не ви трябват. Намирате си учебника с темите, сядате си на дупето и учите. Няма нищо за разбиране, нито за обесняване. Зубрите си и това е. На уроците няма да ви научат темите вместо вас. Не си хвърляйте парите на вятъра. Всичко зависи от вас и от това колко силно желаете да бъдете приети.
Aма поне има географи. Евала!
Честно казано, уроци по география не ви трябват. Намирате си учебника с темите, сядате си на дупето и учите. Няма нищо за разбиране, нито за обесняване. Зубрите си и това е. На уроците няма да ви научат темите вместо вас. Не си хвърляйте парите на вятъра. Всичко зависи от вас и от това колко силно желаете да бъдете приети.
- S.B.Y.
- В началото бе словото
KRSOne написа:Как не я видя, бре момко. Темата ти под носа, с големи букви пише.
сънен рано , рано , новак в форума ..... и така ..... ама иначе съм тръгнал с география , а една тема не мога да намеря .... мерси все пак
п.с. сори
- S.B.Y.
- В началото бе словото
Взаймното плюване си е до манталитет в БългарияAHuTa написа:Аз едно не мога да разбера. Каква е тази вечна борба м/у УНСС и СУ ? Винаги едните плюят другите и говорят против другия университет. Аз съм на мнение, че където и да бъдеш приет, имаш ли ясното съзнание защо си там, какво искаш да учиш и как искаш да развиваш, другото е без значение.
аз си купих "География на България" на Д.Дончев и Х.Каракашев и започнах да уча по него , за съжаление нямам време и средства за уроци , налага се и да ходя на работа , дано да ми е достатъчно за да вляза , като все още не съм се ориентирал към определена специалност , но ще гледам да е някоя по лесна ..... та въпроса ми към вече студентите е , коя е най-лесната специалност която мога да запиша и да влеза най-лесно ? И дали тая тухла с данни "География на България" ще ми стигне , и ако някой може да ми каже как се формира бала за специалностите .....
п.с. знам , че ако се поровя малко из сайта на СУ ще намеря нужната ми информация , но се надявам тук да ми я напишете и обясните така , че мойта скромна личност да я разбере
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Е, по- полека. Аз не плюя УНСС, просто такова е моето мнение и ако е твърде негативно, сигурно е защото имам много познати там.
Колкото до учебници за подготовка, аз заложих на такива, от преподаватели в СУ. - Славейков и Златунова и си купих още един на Пенин. Просто темите са нещо много относително и във различните книжки има доста ртазлики, та реших да ги пиша по модела, който дават в СУ, за по-сигурно.
Колкото до учебници за подготовка, аз заложих на такива, от преподаватели в СУ. - Славейков и Златунова и си купих още един на Пенин. Просто темите са нещо много относително и във различните книжки има доста ртазлики, та реших да ги пиша по модела, който дават в СУ, за по-сигурно.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Учебника на Каракашев го взимаш и през прозореца. Взимаш си на Славейков и Златунова, който е за СУ. Да не говорим колко по-сложно е написан учебника на Каракашев. Всеки си препоръчва и иска после по неговите учебници.
Аз миналата година тръгнах да уча по Каракашев, та едва януари разбрах, че искат на Славейков. Бях минал половината, така че не прави и ти моята грешка, че много ме беше яд после. Айде успех. 
С учебника на Каракашев едва ли ще изкараш повече от 4 - 4.50 в СУ.Поне такава е моята информация
По-скоро този учебник ще ти помогне за УНСС,но не и за темите в СУ.
Aйде успех на всички.. на мен това ще ми е второ кандидатстване с география..че тази година яко се издъних на изпита
...та сега наново
Но този път съм се заел доста по-сериозно.
Не правете моята грешка..ами се захващайте сериозно
По-скоро този учебник ще ти помогне за УНСС,но не и за темите в СУ.
Aйде успех на всички.. на мен това ще ми е второ кандидатстване с география..че тази година яко се издъних на изпита
Не правете моята грешка..ами се захващайте сериозно

- S.B.Y.
- В началото бе словото
еми търсих го този на Златунов , но в СУ ми казаха , че са го изчерпали по количество , а на "Славейков" ми казаха , че още не бил излезнал ?KRSOne написа:Учебника на Каракашев го взимаш и през прозореца. Взимаш си на Славейков и Златунова
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Каракашев е професор в УНСС, проф. Славейков е декан на ГГФ, а Златунова доцент в СУ. Сещате се.
А сигурно се чака да излезе новото издание, с новите данни. За нас искаха данни от05, 06 или 07. При вас предполагам една година напред.
А сигурно се чака да излезе новото издание, с новите данни. За нас искаха данни от05, 06 или 07. При вас предполагам една година напред.
Zdr na vsi4ki! iskam da kandidatstvam geografiq na turizma s angliiski v su i mi e qsno 4e ve4e trqbva da se podgotvqm za izpitite. tai kato nqma da moga da zapi6a kurs sam re6ila da u4a zdravo,,,,ama problema 4e gram ideq si nqmam ot kade da po4na, smisal kvo da u4a (moje da vie e sme6no, no naistina si nqmam ideq, pak i nqma koi da pitam) ta vaprosa mi e kak da razbera temite i kade da gi namerq? razbrah 4e gi pi6e v nqkakav spravo4nik no toi izlizal kam mart ili april, a probniq e kam mai kak da nau4a za tolkova kratko ako po4na da u4a v april? pomoooooooooooooooo6t 
Внимавай какво си пожелаваш...