Нежелана бременност!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: Нежелана бременност!!!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
И да пишеш без грешки
Презервативи е по-добрият вариант пред хапчетата.
Отстоявай си правото на сигурност пред момчето.
Ако не му е кеф, да си търси друга.
Презервативи е по-добрият вариант пред хапчетата.
Отстоявай си правото на сигурност пред момчето.
Ако не му е кеф, да си търси друга.
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Абе те и презервативите не са толкова сигурни.. май най-сигурни са хапчетата, ако си имаш сериозна връзка и ги пиеш редовно и са предписани от лекар, като че ли е най-добрия вариант. Иначе заедно с презервативите най-добре да си носиш някое от хапчетата за след гаф..
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
абе презервативите все пак пазят от много повече неща, отколкото хапчетата, така че винаги си е добре да ги има
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Нито едно от тия средства не ви дава 100% сигурност - единствената гаранция е въздържанието. Оттам следва и заключението, че щом сте достатъчно големи, за да правите секс, трябва да сте също толкова "пораснали", че да си носите последиците, нали така?
Иначе да, цифрата се върти около 97-98% "гарантирано" предпазване, обаче другите 2-3% често хвърлят в паника народонаселението. Та затова - или аспиринчето между краката, или готови за неочаквани изненади.
Относно това, дето Бъбли каза по-горе - 100% съгласна. От ония "повече неща" поне няма друг начин да се предпазиш (ако приемем, че въздържанието отпада като вариант).
Иначе да, цифрата се върти около 97-98% "гарантирано" предпазване, обаче другите 2-3% често хвърлят в паника народонаселението. Та затова - или аспиринчето между краката, или готови за неочаквани изненади.
Относно това, дето Бъбли каза по-горе - 100% съгласна. От ония "повече неща" поне няма друг начин да се предпазиш (ако приемем, че въздържанието отпада като вариант).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Да, аз затова казах, ако има сериозна връзка.. иначе не съм против тях, даже напротив. Но принципно за предпазване от бременност, не са толкова сигурни (на мен лично са ми се късали няколко пъти).. така че ...bubbly_water написа:абе презервативите все пак пазят от много повече неща, отколкото хапчетата, така че винаги си е добре да ги има
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Точно така! Пазят, пазят, ама от 20 един да се скъса, цялото пазене отива на кино, че и после притеснения ще ти дойде ли, няма ли... Изпитвала съм го на гърба си и знам колко е гадно, така че хапченцата и донт уъри, бе хепиДъждът върху лицето написа:Да, аз затова казах, ако има сериозна връзка.. иначе не съм против тях, даже напротив. Но принципно за предпазване от бременност, не са толкова сигурни (на мен лично са ми се късали няколко пъти).. така че ...bubbly_water написа:абе презервативите все пак пазят от много повече неща, отколкото хапчетата, така че винаги си е добре да ги има
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

- renesanz
- Легендарен флуудър
до сега нито един не ми се е късал (тия от 50ст. не ги бройте за качествени)
и какво значи сериозна връзка по дяволите????????? и от 10г да имаш връзка никога не можеш да си сигурна какво е направил онзи ден. доверието е доверие,живота е един!
и ако "мъжете" ви кажат,че не им става с презерватив,или не им харесва това си е техен и само техен проблем
и какво значи сериозна връзка по дяволите????????? и от 10г да имаш връзка никога не можеш да си сигурна какво е направил онзи ден. доверието е доверие,живота е един!
и ако "мъжете" ви кажат,че не им става с презерватив,или не им харесва това си е техен и само техен проблем
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Е тези които са ми се късали не са били от 50 стотинки.. и съм съгласна, че не можеш да се довериш напълно на един човек, но все пак... а като поискаш деца, как ще се довериш?
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Късал ми се е бая марков презерватив, да ти кажа.
Както нищо не ти гарантира, че партньорът ти не е направил нещо онзи ден, така и нищо не ти гарантира, че презервативът, ако ще и от 10 лв да е, няма да се скъса без да го усетите и да се озовеш пред лошата дилема какво да правиш (както и пак да ти се лепне нещо, ако партньорът ти е шарил другаде). С което не твърдя, че презервативите са излишни, а само, че не са толкова сигурни, а понякога могат и да бъдат много коварни. Оптималният вариант е хапчета + презервативи според мен, подсигурява възможно най-много, колкото и смахнато да звучи, това за мен е най-отговорно, ако човек е паника по природа.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628

- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Да напълно съм съгласна.. при мен също презерватива беше доста марков..
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
-
Malka veshtica
- Драскач
Здрасти, вижте какво аз ша ви кажа от позицията на по-"старша" (но не стара;-) ваша "кака" (на 28 съм все пак). Правила съм ги и аз тия "золуми" на по-крехка възраст (мене пубертета ме удари чак на около 20, така че за крехка я смятам възрастта около 23-4;-)) Та пиех таблетки (постоянно), а един път бях спряла и в тоя период се случи не да "направим белята" с моя приятел (с който сме вече пета г. заедно, но тогава сме били в първата), ами да повторим "екшъна" и аз като си внуших, че е опасно и съм в овулация, на другия ден тичах при д-ра да ми изпише нещо антибебешко по случай случая. Той първо отказа - защото "опасността" била незначителна, но аз настоях и той ми даде някакви хормони за 10-ина дена да пия. Тогава бях доволна, че ги пих, ама сега да ми беше - хич не бих го помислила... Тия хапчета за "на другия ден" и всякакви други - само в краен случай!!! Много объркват цялата хормонална система и дори след време може да дадат отражение. Сега искам бебе, не сме почнали да го правим още, надявам се да няма проблеми, но вЕрвайте ми, по-добре жената по-млада да роди (на 24-5-6-7г. макс.), че после с времето почват изтощаване на клетките на организма, по-голям стрес, нерви и др. Така че момичета, моят съвет е ако имате поне някакви шансове да си го отгледате с таткото заедно и то не "насила" или в абсурдни условия, не се колебайте да задържите малката гуцка!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Мъдрият равин е казал, че най-сигурното средство срещу забременяване е лимонадата. Не преди или след, а вместо.
аз бих добавил икомпютърните игри :Р
Иначе аз съм на презервативи (durex, за протокола) и ми е спокойно. Знам ги няколкото процента, ама само да си мисля за тях нищо не ми помага. Засега не съм имал фалове, да чукна на дървенията.
Иначе аз съм на презервативи (durex, за протокола) и ми е спокойно. Знам ги няколкото процента, ама само да си мисля за тях нищо не ми помага. Засега не съм имал фалове, да чукна на дървенията.
сериозната връзка е ! ((( ... "заключението, че щом сте достатъчно големи, за да правите секс, трябва да сте също толкова "пораснали", че да си носите последиците, нали така? " ... така е напъно си права ...
ще си поемам последствията и това е ... (hug)
доколкото до грешките които допускам сажелявам

Ох, като видя нов пост в тази тема, напрао изтръпвам...