за стипендиите в СУ

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Всяка система е бъгава. Ако за над 5и50 се даваше стипендия
даскалите щяха да се правят на ****** и да пишат макс. 4 с оправданието 5 на мен,6 на Господ.И спестените пари в касата на унито.
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Sorry gresgniqt post na greshnoto msto.Ne sym se sybudila oshte mai. :oops:
Последно промяна от Night_Wolf на 19 Фев 2005, 14:33, променено общо 1 път.
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Можеш да изпратиш парите на моята банкова сметка - не ти трябва ни подпис, ни печат :P
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Гост написа:Всяка система е бъгава. Ако за над 5и50 се даваше стипендия
даскалите щяха да се правят на ****** и да пишат макс. 4 с оправданието 5 на мен,6 на Господ.И спестените пари в касата на унито.
Taka e... :wink: Аз все пак да си намрънкам:)
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

Winyan написа:Именно, бройката:)
Сега аз ако имам 5.50 може да не взема, а във факултет, където успехът е нисък, някой с 5 може да вземе. И къде отиде идеята за поощряване на студентите с по-голям успех:) Аз не се чувствам поощрена от тая система, а прецакана:)
Аз пък мился, че е нормално да има определени бройки за разли4ните специалности. По-ниски оценки се изкарват на по-трудните изпити т.е. логично е най-тежките специалности да не са с най-висок успех, но това значи ли, че не трябва да взимат стипендия? Едно е да изкараш 6 по спорт(да кажем да не обидя някоя специалност), друго по квантова електроника примерно :)
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Razbrahte,predpolagam,4e srokut za podavane na molbi za stipendiq e ot 21.mart.V site-a na FSS na FF daje sa ka4ili i neobhodimite dokumenti,koito 4ovek moje i napravo da si print-ne ot tam.Samo se 4udq s kakvo oko biha poglednali na podobna samoiniciativa "liubeznite" lelki na kasite i v otdel Studenti... :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Insight
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Insight »

Razbrahte,predpolagam,4e srokut za podavane na molbi za stipendiq e ot 21.mart.V site-a na FSS na FF daje sa ka4ili i neobhodimite dokumenti,koito 4ovek moje i napravo da si print-ne ot tam.Samo se 4udq s kakvo oko biha poglednali na podobna samoiniciativa "liubeznite" lelki na kasite i v otdel Studenti...
Те тия секретарки няма да знаят, че молбата си я изтеглила от нета, ти просто ще си я попълниш примерно вкъщи и любезно ще им я занесеш.Би ли написала сайта на ФСС на ФФ?

:)
Аватар
Polliwog
От дъжд на вятър

Мнение от Polliwog »

Да, това че има формулярите за молбите в нета е много добре, защото направо не ми се вярва да осигуряват оттам на всички... и един съвет от мен: разпечатайте си по 2 екземпляра, защото всичко се случва и да не се окаже, че се налага да се връщате след "кратко" чакане :)
сайта на ФСС на ФФ е http://www.the-faculty.org
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
Аватар
Polliwog
От дъжд на вятър

Мнение от Polliwog »

Не мога да разбера как може да се получават такива "скромни" опашки винаги, когато трябва да си оправяш документите...мисля че трябва да изпращат служители на реда да всяват малко разбиране сред яростните тълпи студенти, искащи да подадат молба за стипендия :)
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Пък аз не съм взимал стипендия от 10-ти клас :cry: А и тогава взех, щото леличката беше забравила да заключи касата :wink:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Циндил-Пиндил написа:Пък аз не съм взимал стипендия от 10-ти клас :cry: А и тогава взех, щото леличката беше забравила да заключи касата :wink:
Колега не си признавай така публично ,че и леличките четат форумчета :lol:
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Polliwog написа:Не мога да разбера как може да се получават такива "скромни" опашки винаги, когато трябва да си оправяш документите...мисля че трябва да изпращат служители на реда да всяват малко разбиране сред яростните тълпи студенти, искащи да подадат молба за стипендия :)
Лелката, която набира на компа документите пише много бавно.Кофти.
Аватар
Beam
Драскач

Мнение от Beam »

Системата е идиотска. Ако според вас е справедливо на 1 курс да дават 85% от стипендиите, щото имам за семестъра 3 оценки, които се изкарват с половин отворено око, то нека набутват останалите и нека успеха е 5.67, аз нямам проблем. Имам успех 6.00 ама какво ще правя като имам по 10 оценки, а?
Ще псувам 1 курс, това се знае, сигурно и мен сега ме псува някой. :wink:
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

така е...
Аз имах две оценки, а единия предмет беше избирателен...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Не навсякъде е така- аз също съм първи курс, ама от първия семестър имам 9 оценки! :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”