Че то самото трасе е летище в малките часове на нощта.Angel написа:аз искам кола и книжка, и чартърен самолети летищна площадка до ФМИ и една в Студентски град
Излез в 6, прибери се след 22 и няма да ти трябва да прелиташ през задръствания, задръстеняци и всякакви подобни.
Сега като видях за колата, книжката, летището ФМИ - Студентски...
Още има да разказвам след Най в четвъртък, което дефакто си беше петък. След като извозих (тираджийски лаф) дамите по адреси, се прибирам в Студентски да си взема душ, да излоча кафетата и на работа.
На Тодор Александров беше спокойно, по България вече бях сам и се надъхах да налягам педала... имаше двама, по Черни връх един, като минах паважа на Семинарията... и особено в Ловен парк като видях, че нямаше полицаи и никой на пътя (в тази дума натоварвам всякакви препятствия по пътя) - общо взето бях забързал ритмите... Светофарите на Зоопарка са на "Внимание", а пътят е с предимство...
Колкото по-близо скъсявам разстоянието до "паркинга" пред блока, толкова по- се успокоявам. Продължавам, виждам отдалеч аварийни светлини - по бързи преценки на тротоара е автомобила, за нула време съм там...
Оказа се, че полицаи проверяват документи. Кой ще предположи, че някой се е намерил да ги разпредели на това място, където никога не съм виждал тъпи куки.
Само пуснах газта. Нямаше ползи да натискам спирачка. Реших да се спотая като бълха в гащи и бързо-бързо цъкам ляв мигач за към посолствата. Отдъхнах си. Ако не си бяха имали занимавка с този пич (за определност на пола казвам пич, позовавайки се на факта, че през нощта жени не съм засичал) и ако мериха скоростта, отлиташе ми книжката. Аре книжката - заебавам я. Не съм професионален шофьор, че да ми зависи хляба от нея. Ами глобата? Мина ми първо тази мисъл. От колко участия на Теодора щях да отсъствам. Сви ми се душичката, Господ не ми почерни хубавото изкарване.
Днес излязох с колата, защото мислих, че ще вали дъжд. Въобще нямах желание да сядам зад волана. По обед имаше полицаи, но на обичайното място - Ловен парк. Карах си пенсионерската. Сега като се прибирам, отново така
В горната част на скоростомера ще си залепя снимка на Теодора. И когато стрелката се скрие зад нея, да намалям.
Добре съм го измислил, а?
Сега по ФЕН върви Стереотипове - "Промили недраги".
Кофти е, че някои след дискотека решават да прелитат - дали повече от мен, дали по-малко, но след като са заредили с... алкохол. Не може да се правят съпоставки - колко пиян с еди каква си скорост е опасен колкото трезвен с еди що си по-висока... но алкохола е по-голям враг. Не че се правя на невинен - с превишена скорост, но трезвен...
Вижте, какво се е случило на този помияр. Като видях гарваните как го ръфат и му дърпат червата... брутално. И си извадих телефона. Със същия успех е можело да бъде човек. Както е реагирал на кучето, така е щял и на човек да "отреагира".
п.п. По темата:
Искам S500, ще ми лепне на имиджа, ама няма. Долу-горе 34 години даскалски заплати струва колата.
но съм доволен на това, което имам.