САЩ - обща тема

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Re: САЩ - обща тема

Мнение от Tommy »

Предпочитам ги, защото няма да ни хвърлят в безнадежден пазар с другите страни от бившия СССР, което е евтин, нискокачествен пазар, ръководен еднолично от Русия. Доказаха го и Беларус и Украйна. Води до невероятна инфлация и ни връща почти в начална точка, защото е несъвместимо с Европейския пазар.
Knights of the Cross
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Joker написа:Наречете ме расист, но предпочитам белият, по-младият, православният християнин, славянинът и т.н. ... И да не е педал!
Ами в случая белият е Маккейн, а по-младият - Обама. Ти за кой си? :)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Преди бях за Макейн, сега не съм, но не съм и за Обама... Пука ми на памперса!
Имам само едно желание за тези избори: да се повтори кризата от 2001 г.! :mrgreen:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Сакън!!! Ако се случи това, ще трябва няколко месеца денонощно да пиша глупости в работата: "Обама честити победата на Маккейн", "Обама оттегли поздравленията си към Маккейн и иска ново преброяване", "Щатският съд на Флорида взе решение за ръчно преброяване на бюлетините". "Според временните данни Обама води с 4 гласа във Флорида", "Върховният съд на САЩ касира решението на Щатския съд във Флорида", "Чакат се гласовете от военните мисии в чужбина", "Гласовете от военните мисии в чужбина се загубиха", "Кашалот погълна урна с бюлетини от американския самолетоносач "Ейбрахам Линкълн"" и прочие.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Мноо гот! Точно такива неща ми се четат поне докъм нова година! :P
Спомням си, че някакви хакерчета бяха пробили сървърите на Бъкингамския дворец и в някакъв много напечен момент около изчакване на съдбоносно съдебно решение се бяха обърнали към бившите колонии от името на Нейно Величество! :mrgreen:
Дори бяха заподозряли HRH Prince Harry... :geek:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

На тебе може да ти се четат такива глупости, ама на мен не ми се пишат :P
А това с Бъкингамския дворец - яко, яко! :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Отдавна го търся в нета, ама засега не успявам... :(
Тук има някаква версия, но аз си спомням нещо още по-цветущо!
http://www.jardmail.co.uk/seasonal/election2k.shtml
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Първото посещение в чужбина на Барак Обама
като президент на САЩ
ще бъде в България

Вашингтон, 10 ноември
Новоизбраният президент на САЩ Барак Обама съобщи, че първото му официално посещение в чужбина, след като встъпи в длъжност на 20 януари 2009 г., ще бъде в България, предаде Асошиейтед прес.
Решението изненада анализаторите, които очакваха демократът да посети първо по-близките съюзници на САЩ като Великобритания или Израел. Обама подчерта, че България играе основна роля в запазването на относителна стабилност в Ирак и призна, че без българските военни части, международната коалиция нямаше да успее да овладее насилието.
По непотвърдена информация новият президент на САЩ ще предложи на българското правителство и на премиера Сергей Станишев създаването на военнополитическа ос София-Вашингтон, която в бъдеще да определя посоката на развитие на войната срещу тероризма, така че да не се налага САЩ да се съобразяват с процедурите в Съвета за сигурност на ООН. Българските и американските власти не са коментирали тези предположения на медиите.
Агенцията припомня, че България не е изпълнила наложените от Ньойския мирен договор от 27 ноември 1919 г. изисквания да унищожи тежките си подводници и дреднаути. Малката балканска страна вероятно притежава по-сериозен военен потенциал, отколкото признава, и това може да бъде използвано за изненадващ удар срещу страните, подкрепящи тероризма, допълва Асошиейтед прес.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Аз като ви казвах, че Обама е пич (ама не форумните :lol: ) вие не ми вярвате.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Всъщност в Ньойския договор се настоява да унищожим търговските си подводници, които в средата на 20-те години на миналия век са били тайно преоборудвани и въоръжени с първото експериментално ядрено оръжие, резултат от свръхсекретния българо-американски проект Кошава-Манхатан... :wink: Обявяването на война от Царство България на Съединените щати в средата на декември 1941 г. било единствено с цел да се прикрие проекта, както и бомбардировките малко по-късно...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Т'ва ме подсеща за един виц:

Защо албанската подводница трябва да излиза на повърхността на всеки две минути?
За да може огнярят да си поеме въздух
:mrgreen:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

А мен ме подсети за поредния пожар в руска ядрена пододница вчера и за 20-те жертви :(
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Да, голяма гадост.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

pora_e_priqtel написа: Агенцията припомня, че България не е изпълнила наложените от Ньойския мирен договор от 27 ноември 1919 г. изисквания да унищожи тежките си подводници и дреднаути. Малката балканска страна вероятно притежава по-сериозен военен потенциал, отколкото признава, и това може да бъде използвано за изненадващ удар срещу страните, подкрепящи тероризма, допълва Асошиейтед прес.
Мда, ще спрем тероризма с армадата от дреднаути и подводници, които крием в гигантски подводни пещери близо до къмпинг "Смокиня" още от 1919г. Ако те не успеят, ще довършим терористите с прашки-скобарки. И с една флашка и 5.1 през стените.

А последното изречение е като смъртна присъда - уахабитите и без това са тук, ако келявият ни военен потенциал окончателно стане пушечно месо в служба на американците, чалмите много ще ни се зарадват.
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Я кажете, текстът според вас може ли да мине за автентичен? :D
Публикувай отговор

Обратно към “Светът”