искам, искам, ама няма..., том 2

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: искам, искам, ама няма..., том 2

Мнение от Бeтон »

Angel написа:аз искам кола и книжка, и чартърен самолет :mrgreen: и летищна площадка до ФМИ и една в Студентски град :lol:
Че то самото трасе е летище в малките часове на нощта.
Излез в 6, прибери се след 22 и няма да ти трябва да прелиташ през задръствания, задръстеняци и всякакви подобни.
Сега като видях за колата, книжката, летището ФМИ - Студентски...
Още има да разказвам след Най в четвъртък, което дефакто си беше петък. След като извозих (тираджийски лаф) дамите по адреси, се прибирам в Студентски да си взема душ, да излоча кафетата и на работа.
На Тодор Александров беше спокойно, по България вече бях сам и се надъхах да налягам педала... имаше двама, по Черни връх един, като минах паважа на Семинарията... и особено в Ловен парк като видях, че нямаше полицаи и никой на пътя (в тази дума натоварвам всякакви препятствия по пътя) - общо взето бях забързал ритмите... Светофарите на Зоопарка са на "Внимание", а пътят е с предимство...
Колкото по-близо скъсявам разстоянието до "паркинга" пред блока, толкова по- се успокоявам. Продължавам, виждам отдалеч аварийни светлини - по бързи преценки на тротоара е автомобила, за нула време съм там...
Оказа се, че полицаи проверяват документи. Кой ще предположи, че някой се е намерил да ги разпредели на това място, където никога не съм виждал тъпи куки.
Само пуснах газта. Нямаше ползи да натискам спирачка. Реших да се спотая като бълха в гащи и бързо-бързо цъкам ляв мигач за към посолствата. Отдъхнах си. Ако не си бяха имали занимавка с този пич (за определност на пола казвам пич, позовавайки се на факта, че през нощта жени не съм засичал) и ако мериха скоростта, отлиташе ми книжката. Аре книжката - заебавам я. Не съм професионален шофьор, че да ми зависи хляба от нея. Ами глобата? Мина ми първо тази мисъл. От колко участия на Теодора щях да отсъствам. Сви ми се душичката, Господ не ми почерни хубавото изкарване.
Днес излязох с колата, защото мислих, че ще вали дъжд. Въобще нямах желание да сядам зад волана. По обед имаше полицаи, но на обичайното място - Ловен парк. Карах си пенсионерската. Сега като се прибирам, отново така :) Държи ми влага. :!: :!: :!:
В горната част на скоростомера ще си залепя снимка на Теодора. И когато стрелката се скрие зад нея, да намалям.
Добре съм го измислил, а?

Сега по ФЕН върви Стереотипове - "Промили недраги".
Кофти е, че някои след дискотека решават да прелитат - дали повече от мен, дали по-малко, но след като са заредили с... алкохол. Не може да се правят съпоставки - колко пиян с еди каква си скорост е опасен колкото трезвен с еди що си по-висока... но алкохола е по-голям враг. Не че се правя на невинен - с превишена скорост, но трезвен...

Вижте, какво се е случило на този помияр. Като видях гарваните как го ръфат и му дърпат червата... брутално. И си извадих телефона. Със същия успех е можело да бъде човек. Както е реагирал на кучето, така е щял и на човек да "отреагира".

п.п. По темата:
Искам S500, ще ми лепне на имиджа, ама няма. Долу-горе 34 години даскалски заплати струва колата.

но съм доволен на това, което имам.
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

китайска храна...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

искам да върна сутринта....или поне да я случа отново, само че по-добре
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Искам сън! Искам време за книжка! И шоколадови бисквити. :angry1:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Искам Линдор. Хубавото е, че ще го искам, ама няма да го има, само докато не се наканя да преодолея мързела си и да отскоча до магазина... :mrgreen:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Искам да е петък. И, за да не се повтарям излишно и да ви отегчавам, приемете, че всеки път когато се сетите за мен (по каквато и да е причина), в този момент аз искам да е петък. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Търговецът на кристал написа:Искам да е петък. И, за да не се повтарям излишно и да ви отегчавам, приемете, че всеки път когато се сетите за мен (по каквато и да е причина), в този момент аз искам да е петък. :)
Ама кокнретно този петък, който аз пропуснах ли? :wink: :bom:
Изображение
V o r b e i
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

А, не, не... финалът на вечерта бе просто още един разкошен щрих.
Аз за лекции говоря. :oops:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Искам утре да е петък! Един ден все ще успея да изтърпя... :|
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

О, приемам това желание като помощ за моята кауза, благодаря! :albino:

Искам да не се чувствам като шимпанзето от зоопарка в СтЗ в толкова много моменти от настоящето. И искам да е светло.

...а ако това не е възможно, искам поне да е петък. :mrgreen:
В края на ноември
Аватар
julleto
Да живей словото
Специалност: Психология

Мнение от julleto »

Иска ми се да съм по-добра. Искам също да знам кога, как да постъпя и какво да отговоря. Но най-вече да съм по-добра. По-оптимален човек, по-добра във всяка от ролите, която ми е отредена. Искам, искам... and I keep trying to be...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Търговецът на кристал написа:...а ако това не е възможно, искам поне да е петък. :mrgreen:
А бе като се замисля, защо не организираме едно гласуване и да одобрим утрешния ден за петък. :scratch:
Изображение
V o r b e i
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Бети, ама се обадете на Бошев, моля... щото и той трябва да знае, че е петък, иначе не ме устройва. :mrgreen:
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Искам да има нещо, на което да се зарадвам.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

MidwinterSun написа:Искам да има нещо, на което да се зарадвам.
Айде с мен на концерт на Poets! Че си мръзнем в Хелзинки и ще подпяваме :drunken:
New jorney
Заключено

Обратно към “СПАМ”