Тест: Кой е виновен?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Тест: Кой е виновен?
Това е предпоставка, но не и причина. Ако говорим за вина, не можем да твърдим, че тя е на Ирена, или Евгени, или Павел. Няма как който и да е от тях да знае какво ще се случи на улицата. Сега аз ако те поканя на чайче с виенски кифлички, ти тръгнеш към нас и по пътя те удари метеор по главата, аз ли е съм виновен? Или ти? Според мен никой от двамата.
А това за пола го казах в друга връзка. По принцип много се дразня на ширещата се в нашето общество (дори и при жените) нагласа, че ако една жена спи с много мъже или изневерява е "курва", а ако един мъж прави същото, той е "плейбой".
А това за пола го казах в друга връзка. По принцип много се дразня на ширещата се в нашето общество (дори и при жените) нагласа, че ако една жена спи с много мъже или изневерява е "курва", а ако един мъж прави същото, той е "плейбой".
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
А може и да се караха за битовизми и тя пак да излезе на улицата...изневярата не е фактор тук, ако чувствата и грешките от този тип убиваха, на Земята вече нямаше да има хораТърговецът на кристал написа:
И ако Ирена не бе изневерила, щеше да си се гушка с Евгени на топличко,
New jorney
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А можеше да излезе, за да изхвърли боклука.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А можеше и да не изневерява и да не я изритат, не мислите ли?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е да де, но въпреки това можеше да излезе да изхвърли боклука и да я блъсне кола.
Тя ли не била виновнаааа.... 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Който и да е изневерил е виновен - мъж, жена, за мен няма разлика.
Аз си казах кой е виновен в цялата история за мен - всичките. Просто Ирена е първа в поредицата от злополуки.
Аз си казах кой е виновен в цялата история за мен - всичките. Просто Ирена е първа в поредицата от злополуки.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Точно така.Joker написа:Тя ли не била виновнаааа....
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Моята подредба е:
1.Ирена
2.Тихомир
3.Павел
4.Асен
5.Румен
6.Евгени
Не виждам каква вина има Евгени, нормално е да реагира така на истината, още повече, че не я разбира от когото трябва. Асен ми се вижда по-виновен от Румен, защото трябва да е наясно, че от решенията му зависи човешки живот. Ако поне се беше обадил, тогава Румен щеше да знае и да се погрижи за пациентката. Павел и Тихомир ми се виждат и двамата долни страхливци, но все пак Тихомир е бил този зад волана. Ирена е трябвало да знае, че всичко си има последици, а тя се е надявала грозната й постъпка да се размине тихо и кротко.
1.Ирена
2.Тихомир
3.Павел
4.Асен
5.Румен
6.Евгени
Не виждам каква вина има Евгени, нормално е да реагира така на истината, още повече, че не я разбира от когото трябва. Асен ми се вижда по-виновен от Румен, защото трябва да е наясно, че от решенията му зависи човешки живот. Ако поне се беше обадил, тогава Румен щеше да знае и да се погрижи за пациентката. Павел и Тихомир ми се виждат и двамата долни страхливци, но все пак Тихомир е бил този зад волана. Ирена е трябвало да знае, че всичко си има последици, а тя се е надявала грозната й постъпка да се размине тихо и кротко.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Добре бе, ти като знаеш, че всичко си има последици, знаеш ли какво ще ти се случи до края на деня?