Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Уха! Беше ми любимият сериал едно време! Даже си изрязвах снимки с г-н Дарси и Елизабет Бенет от вестника.Търговецът на кристал написа:О, Мила... партия сме с тебе, определено. Обаче ти ме оприличи на Елизабет Бенет, така че Дарси си остава за мен, ПЪК!
Даже последната снимка май аз я пусках някъде по-напред из мненията. Или съм мислела да я пусна, но да, ауууу... Дарси, Дарси, Дарси... Дарси като идея, а Фърт е симпатяга, няма спор. Гледай новия филм, нелоша роля прави, наистина.
Обаче не си пуснала най-култовата снимка, бре, момиче - обикновено на девойките им изтичат очите в тоя момент (ако и аз да си имам други 2 твърде любими епизода, които гледам отново и отново - "In vain I have struggled. It will not do. My feelings will not be repressed...", сещаш ли се? Страхотно го насоли, мммм! И нататък го знам наизуст, ама ме мързи да пиша):
ау боже великолепен!

това вече звучи не като приказка,а като виц...Мила написа:"Имало едно време един благороден младеж..."
[/size]dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
camel написа:Марк Уолбърг