кой го казваТодорът написа:няма причина да се спичаш...descheto написа:Не е толкова лесноИ съм адски притеснена още от сега, а на изпита дори не ми се мисли как ще е..............
![]()
![]()
iliyana_blg, знаеш ли какво е задочно
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
кой го казваТодорът написа:няма причина да се спичаш...descheto написа:Не е толкова лесноИ съм адски притеснена още от сега, а на изпита дори не ми се мисли как ще е..............
![]()
![]()
Може би не ми е съвсем ясно...Angel написа:кой го казваТодорът написа:няма причина да се спичаш...descheto написа:Не е толкова лесноИ съм адски притеснена още от сега, а на изпита дори не ми се мисли как ще е..............
![]()
![]()
![]()
iliyana_blg, знаеш ли какво е задочно
е, момичето не знае сегаquanchi написа:Еми Габи, ходиш си на лекциите, но условието е да си с гръб към професора. Така той ти преподава задочно
ега ти... значи аз четвърти курс съм бил задочно, трети - полузадочноAngel написа: задочно означава, че ходиш само на изпитите в края, за да си ги вземеш и да презапишеш семестърадимеееек, никви лекции, никви упражнения
Ей, звучи ми невероятноAngel написа:е, момичето не знае сегаquanchi написа:Еми Габи, ходиш си на лекциите, но условието е да си с гръб към професора. Така той ти преподава задочноти па ... тва секи ден го правим, особено при .. айде да не споменаваме, имало шпиони
![]()
задочно означава, че ходиш само на изпитите в края, за да си ги вземеш и да презапишеш семестърадимеееек, никви лекции, никви упражнения
аз така изкарах езикова гимназия задочно
сега имам доплома за първа АЕГ София
и не слушай quanchi, той учи във ФМИ
![]()
има един бивш биолог дето вече не иска да чува за този предметdescheto написа:Ей, тук биолози няма ли?![]()
Защо не искаш да чуваш за биологияbeautiful_disaster написа:има един бивш биолог дето вече не иска да чува за този предметdescheto написа:Ей, тук биолози няма ли?![]()
![]()
![]()
.... а между другото като питаш за учебниците по мои наблюдения моите съученици учат по Булвест
МерсиЛорд Носферату написа:Когато аз проверявах за тия неща, ми казаха, че само някои специалности можеха да се запишат като втори. Примерно философия може, право не може или нещо такова. И май трябва първо да изкараш една година в първата и то с хубав успех, за да подадеш молба за втора. Нещо такова беше, но за по-сигурно иди и питай в съответния факултет.
само не се отчайвайdescheto написа:Защо не искаш да чуваш за биологияbeautiful_disaster написа:има един бивш биолог дето вече не иска да чува за този предметdescheto написа:Ей, тук биолози няма ли?![]()
![]()
![]()
.... а между другото като питаш за учебниците по мои наблюдения моите съученици учат по Булвест
![]()
.. Хайде не ме отчайвай още повече
макар че почти го направи, защото по всичко си личи, че ще трябва да уча по учебника на О. Димитров за 9 клас, а мен ми се струва ужасно труден
![]()