Прависти-задочно 2 курс -изпити
Модератор: MidwinterSun
Re: Прависти-задочно 2 курс -изпити
Datite sigurni li sa?Zashoto minalata godina dobre si pochakahme na 4.12 za ednaat izbiraema ,a se okaza che nabliudatelnite sekretarki sa propusnali 1-cata pred 4
A za pravnata psihologiq nqkoi bi li bil taka liubezen da dade link s nqkakvli lekcii zashoto az ne uspqh da otkriq nishto
-
ruummyy
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Колеги аз съм задочно но 1 кур си виждам 4е по МО имаме 1 дата та исках да попитам дали има и втора дата по тая наука
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ами виж, първо дават датите за декември, после за януари...ruummyy написа:Колеги аз съм задочно но 1 кур си виждам 4е по МО имаме 1 дата та исках да попитам дали има и втора дата по тая наука
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- KeiTh
- В началото бе словото
Относно правната психология : http://www.legaltheory-forums.org/phpBB ... =192&t=963
а по МПП имаме учебник от там ше учим..
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... Те се усещат в сърцето!!!! (Helen Keller)
А от къде могат да се намерят въпросите, които не са развити по Правна психология ?
А някои да е дочул как протича изпита по МО ?
-
????
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: 38908j
Добре, явно, че дата за изпита по МПП скоро нама да има, но някои може ли да сподели как протича самият изпит при професор Борисов? Че въпросчетат нещо ми се виждат множко!!! 
То малко ли бяхме ощитени на очните покрай т.нар. РЕМОНТИ , а сега искат да ни прецакат и изпитите като ни съобщят датите в последния момент! Каква е тази безотговорност не знам?! Какво от това като сме задочно? И ние сме хора и ние си имаме цели, мечти и амбиции...
-
????
- В началото бе словото
надявам се само някои от по-горните курсове да ни обърне внимание и да ни разкаже за изпитите по МО и МПП? please!!!! 
- KeiTh
- В началото бе словото
Все пак... за тези които не са присъствали на лекциите по Правна психология, доц. д-р Калин гайдаров не веднъж спомена за своята книга "Криминалната личност- генезис и нефоменология" ,че може да се ползва като литература за изпита,освен лекциите...
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... Те се усещат в сърцето!!!! (Helen Keller)
Някой да знае дали са излезли дати за Избирателни системи и процедури и Правна психология?
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Обръщам ви внимание, че и двата изпита минават леко и безпроблемно (предимно)???? написа:надявам се само някои от по-горните курсове да ни обърне внимание и да ни разкаже за изпитите по МО и МПП? please!!!!
За МО не се надявайте обаче на високи оценки - не съм чувала за скъсани, но преобладават 4-ките.
МПП - за взимането му е от пряко значение да знаете три неща (буквално наизуст) - субекти на МПП, принципи на МПП и източници на МПП. Като под това да ги знаете се има предвид просто да ги изброите. Пише се и по един въпрос, но общо взето той е допълнително, т.е. всеки който изброи горните неща взима изпита.
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
мерси за бонус инфото :-]
Don't look back, 'cause you know what you might see
Е най- накрая малко по конкретна информация
А ПП как минава? Аз лично нямам идея от къде да чета 
-
????
- В началото бе словото
аз мисля, че учебникът би бил достатъчен, а ако имаш и някоя др лекция, още по-добре.
.Имай предвид все пак , че това е мнението на един студент, на когото тепърва му предстои явяването!!!