"Море от любов"
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Queen_Of_Snow
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
TV sux..
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Като се замисля, само в началото ми харесваше, когато им даваха подаръци. Веднъж на един му подариха билети за състезание на Формула 1!!! Тогава дори се опитвах да навия брат ми да участва с гаджето си, за да си спечелят някоя екскурзия... какъв съм
!!! Ама те се разделиха, а и Наталия спря кранчето със скъпите екскурзии... Сега не знам какво им подаряват - някакви шампоани май. Е, нищо, на който му е приятно - няма лошо, важното е да се обичаме, нали? 
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
to become a mother
много са си прави повечето хора от форума, че чак пък до Море от Любов да се стига....то вече си е малко показно. въпросът не е дали самото предаване е хубаво или лошо , дали водещата е хубава или дебела и всякакви глупости от то я род, ами какъв е смисълът най-съкровените отношения между мъж и жена да тръгва да ги изяснява някой друг...да-съществуват брачни консултанти които се мъчат да спасят разни разкапващи се бракове, но Наталия Симеонова-Ризова е кадрови , с изключителни качества , журналист , а не семеен психоаналитик.
понякога за да са наред нещата просто сами трябва да си покажем морето от любов което изпитваме към човека( ако го изпитваме де
) , да го хванем за ръка и в очите да му кажем това което си мислим че знае или че от толкова ежедневни задължения и наши си проблеми изобщо сме забравили да му ги кажем- еи така чисто и ясно...кой друг може да му ги каже така
понякога за да са наред нещата просто сами трябва да си покажем морето от любов което изпитваме към човека( ако го изпитваме де
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И такава тема ли имало, бееее
Аз съм съгласна с kokteil_molotow и всички други, които казаха, че не би трябвало да се стига чак до такава публичност.
Аз лично никога не бих направила "Море от любов" на някой.
Аз съм съгласна с kokteil_molotow и всички други, които казаха, че не би трябвало да се стига чак до такава публичност.
Аз лично никога не бих направила "Море от любов" на някой.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър