Но си поговорихме добре и, признавам, отнесох най-приятните и радващи ухото комплименти (щото имаше и още
[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol. 5
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol. 5
Видях добър познат, каза ми много хубави неща - възхищавал ми се бил за онова, което съм и за отговорите, които имам - при това, на въпроси, които повечето хора трудно се осмеляват да си зададат. Попитах го защо мисли, че това непременно е хубаво.
Но си поговорихме добре и, признавам, отнесох най-приятните и радващи ухото комплименти (щото имаше и още
), които съм чувала наскоро. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
цял ден някви хора ми казват, че съм хубава... от една страна това мноооого ме радва, от друга, ..... им. Няма пък да ходя всеки ден наплескана...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Радва ме твърдият ми матрак, на който мога да седя, да си оставям чаша с чай на една педя от мен и да не се притеснявам, че ще се разлее. Идеален е 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Май ще ми признаят един труден изпит
Хапвам шоколад, слушам Нирвана, а утре няма да ставам раноооо

Хапвам шоколад, слушам Нирвана, а утре няма да ставам раноооо

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Така или иначе имаме живот да живеем- мисия спусната ни отгоре..Номерът е да я приемем не като мисия на Джеймс Бонд, а като мисия на Остин Пауърс...Да наточим моджото и да правим онези неща..онези неща- да пишем, да пеем, да чертаем, да танцуваме, да се обличаме добре, да пием чай, да пием Вьов , да пием каквото там ние се пие, да се смеем на наистина смешните хора по улиците, да сме добри към себе си и да приемем онези неща като "Онези неща, коитo правят смисъла", а не като "Онези неща, които ни разсейват от драмата"...."
(правопис и пунктуация - запазени)
Някой ден тая мацка наистина ще ме умори. Обаче тоя път е написала много верни работи - не само в тоя избран откъс, ами и в целия си пост.
И ако тя се "тревожи" от мисълта, че след 35-ия си рожден ден ще се превърне в Скорпион (пропускам описанието на Скорпиона в нейните очи - астролозите са сравнително единодушни по въпроса и без това), то май аз трябва да си отживея като Везна в оставащите 12 години, понеже, според тая теория, после асцендентът ми ще се намеси и ще се превърна в Козирог. Перспектива, която не ме радва. Но Мила е няматакъв пич. Аррр...
(правопис и пунктуация - запазени)
Някой ден тая мацка наистина ще ме умори. Обаче тоя път е написала много верни работи - не само в тоя избран откъс, ами и в целия си пост.
И ако тя се "тревожи" от мисълта, че след 35-ия си рожден ден ще се превърне в Скорпион (пропускам описанието на Скорпиона в нейните очи - астролозите са сравнително единодушни по въпроса и без това), то май аз трябва да си отживея като Везна в оставащите 12 години, понеже, според тая теория, после асцендентът ми ще се намеси и ще се превърна в Козирог. Перспектива, която не ме радва. Но Мила е няматакъв пич. Аррр...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Козирозите са по-готини от везните, не са чак толкова самовлюбениТърговецът на кристал написа: то май аз трябва да си отживея като Везна в оставащите 12 години, понеже, според тая теория, после асцендентът ми ще се намеси и ще се превърна в Козирог. Перспектива, която не ме радва. Но Мила е няматакъв пич. Аррр...
My will be done!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
О, повярвай ми - на мен не ми пречи фактът, че съм самовлюбена. Като гледам, и на хората край мен не пречи, така че бих предпочела да си остана такава (особено пред перспективата да се сблъскам с прагматичността и абсолютната заземеност на Козлите - като се има предвид що за въздухар съм, брррр - благодаря, мерси, моля, не щем).
Впрочем, ти не беше дошъл още - оная вечер на пишман-рд-то ми, Мартина ми каза, че не познава човек с по-високо самочувствие от мен. Изгледах я като извънземно, но истината е, че го приех като абсолютен комплимент (още повече, че бе казано като такъв). Идея нямаш колко време ми отне да постигна разбирателство с истинското си Аз (онова, което остава, след като свалиш всички маски) и да приема, че цялата налична и възможна световна любов е немислима, ако не обичаш първо себе си достатъчно силно и искрено - не искам да ставам Козирог. Има само едно по-лошо възможно нещо - да стана Рак.

Кире, смееш ли да ме опровергаеш относно болднатото?
Впрочем, ти не беше дошъл още - оная вечер на пишман-рд-то ми, Мартина ми каза, че не познава човек с по-високо самочувствие от мен. Изгледах я като извънземно, но истината е, че го приех като абсолютен комплимент (още повече, че бе казано като такъв). Идея нямаш колко време ми отне да постигна разбирателство с истинското си Аз (онова, което остава, след като свалиш всички маски) и да приема, че цялата налична и възможна световна любов е немислима, ако не обичаш първо себе си достатъчно силно и искрено - не искам да ставам Козирог. Има само едно по-лошо възможно нещо - да стана Рак.
Кире, смееш ли да ме опровергаеш относно болднатото?
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Заспи през август на плажа без да си се намазала и си готова... И яж много рачешко. 
Аз искам да стана бързопишещ киборг, дето да щрака по две думи в секунда, ама нъц. Или това беше за друга тема? :Р
Иначе баба ми е козирог, майка ми - скорпион. Не мога да ти опиша колко са еднакви вътрешно :Р
Аз искам да стана бързопишещ киборг, дето да щрака по две думи в секунда, ама нъц. Или това беше за друга тема? :Р
Иначе баба ми е козирог, майка ми - скорпион. Не мога да ти опиша колко са еднакви вътрешно :Р
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Баща ми е Козирог, а майка ми - Скорпион. Искаш ли да ти кажа ТОЧНО колко еднакви са вътрешно и ТОЧНО колко пъти съм си задавала въпроса как са оцелели в 30-годишен (на 12 август догодина ги закръглят) брак?
И ТОЧНО в ей такива връзки е необходима по една Везна с благ характер, добри обноски и ангелско сърце.
Нищо случайно няма, да знаеш.
И ТОЧНО в ей такива връзки е необходима по една Везна с благ характер, добри обноски и ангелско сърце.
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Аз щракам по 3 думи в секунда, но това не ме е направило особено щастлива досега =) Едиснтвено започнах да сънувам постоянно как пиша на клавиатураЛорд Носферату написа: Аз искам да стана бързопишещ киборг, дето да щрака по две думи в секунда, ама нъц. Или това беше за друга тема? :Р
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Бе аз представа си нямам колко думи пиша в секунда, нищо, че си ползвам всичките пръсти. Просто така ми дойде 
Моите Козирог и Скорпион ги помирява брат ми Рибата. А майка ми е омъжена за Скорпион и двамата ама по нищо не си приличат. Нямам им вяра на тия зодиакални работи и туйто :Р
Моите Козирог и Скорпион ги помирява брат ми Рибата. А майка ми е омъжена за Скорпион и двамата ама по нищо не си приличат. Нямам им вяра на тия зодиакални работи и туйто :Р
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Нямаш, нямаш, ама и ти си една добродушна, кротичка и миролюбива Везна. И да няма възражения, много моля - щото тогава ще ти поискам Скайпа и, ако си истинска Везна, ще си спорим до зори, започвайки всяко изречение или с "обаче", или с "от друга страна", или "прав/а си, но..."
Ох, още ме държи днешният разговор с Калоян, който (дали да вярвам?) е Скорпион и е почти толкова обърнат към себе си и към мистичното и непознатото у човека, че бих го сбъркала с Рибка по всяко време... Което ми напомня, че трябва да му търся подарък и на него... и на Петя... и на Рубен... и на майчето, естествено... поне после идват Стрелците и ще си отдъхна от тая рожденденска истерия.
Както и да е, остави. Ще ни се скарат, че приказваме за зодии и сме твърде офф-.
По темата - тати яде солети и пие "3 в 1". Няма да обяснявам защо ме радва това, но нямате идея колко ме радва, всъщност.
Ох, още ме държи днешният разговор с Калоян, който (дали да вярвам?) е Скорпион и е почти толкова обърнат към себе си и към мистичното и непознатото у човека, че бих го сбъркала с Рибка по всяко време... Което ми напомня, че трябва да му търся подарък и на него... и на Петя... и на Рубен... и на майчето, естествено... поне после идват Стрелците и ще си отдъхна от тая рожденденска истерия.
Както и да е, остави. Ще ни се скарат, че приказваме за зодии и сме твърде офф-.
По темата - тати яде солети и пие "3 в 1". Няма да обяснявам защо ме радва това, но нямате идея колко ме радва, всъщност.
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Ако не бях затрупан от работа, щях веднага да подхвана подобен разговор, дето не се знае кой кого ще убеди - те са най-интересни 
А ако толкова си приличаме като везни, вече ще си се отправила на пълен гугъл столк да ми намериш скайпа :Р Рядко го пиша, но лесно се познава
По темата, че вярно се отклоняваме - смешно ми е колко бързо ноздрите ми сменят ролите си на запушена и отпушена...
А ако толкова си приличаме като везни, вече ще си се отправила на пълен гугъл столк да ми намериш скайпа :Р Рядко го пиша, но лесно се познава
По темата, че вярно се отклоняваме - смешно ми е колко бързо ноздрите ми сменят ролите си на запушена и отпушена...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, ти моят Скайп го имаш, предполагам. А аз, ако и да съм се отправила на столк, никога не бих го използвала (дори да приемем, че съм го намерила) - не е етично. Всяка уважаваща себе си Везна би го намерила. И никоя не би злоупотребила с него.
Ей, не, честно, запазвам си правото на този разговор за по-после.
А ти направи нещо по въпроса с тая чешма. Сложи си капки и опитай да полежиш малко, за да се отпушат и двете, а после се наспи. Важно е да заспиш с отпушен нос, щото иначе утре ще те боли и гърлото, а това няма да те направи никак щастлив.
И ако продължаваш да боледуваш толкова често (особено ако те тръшкат грипове разни, а също и ангини), вземи да си пуснеш един кръвен тест за мононуклеоза. Изобщо не се шегувам. Да не се окаже, че си приличаме И по това.
EDIT: Обаче аз наистина взех, че пуснах една търсачка. Идея нямаш колко е лесно да се намери Скайпът ти.
Ей, не, честно, запазвам си правото на този разговор за по-после.
И ако продължаваш да боледуваш толкова често (особено ако те тръшкат грипове разни, а също и ангини), вземи да си пуснеш един кръвен тест за мононуклеоза. Изобщо не се шегувам. Да не се окаже, че си приличаме И по това.
EDIT: Обаче аз наистина взех, че пуснах една търсачка. Идея нямаш колко е лесно да се намери Скайпът ти.
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Ми нямах го, ама потърсих и гугъл веднага ми го изплю :Р Много се радвам, като намирам това, което търся.
Кръвни тестове трябва да имам някъде около десети, да видим какво е станало от диетата. Не знам дали това би излезло там.
Тия капки и истории съм ги минал вече много пъти, знам какво да си правя :Р В момента и двата реактора работят добре. Да видим докога ще ме радва и това.
Тогава сигурно е везнишко от моя страна да ти кажа, че нямам нищо против да злоупотребиш с подобни знания, щото аз каквото съм качил в интернет, съм знаел, че го изтипосвам на целия свят. В гугъл не знам колко лесно се намира, но в търсачката на скайп изскача веднага, като се сетиш какво да търсиш :Р Щом си ме намерла, feel free да ме добавиш
Кръвни тестове трябва да имам някъде около десети, да видим какво е станало от диетата. Не знам дали това би излезло там.
Тия капки и истории съм ги минал вече много пъти, знам какво да си правя :Р В момента и двата реактора работят добре. Да видим докога ще ме радва и това.
Тогава сигурно е везнишко от моя страна да ти кажа, че нямам нищо против да злоупотребиш с подобни знания, щото аз каквото съм качил в интернет, съм знаел, че го изтипосвам на целия свят. В гугъл не знам колко лесно се намира, но в търсачката на скайп изскача веднага, като се сетиш какво да търсиш :Р Щом си ме намерла, feel free да ме добавиш