[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
окау, отивам да си горя тихо и кротко 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Газиранката, не вземай на сериозно беатриче. тя щото е невинна и неомърсена, затова не разбира някой людски обърквания. Пък и без това аз сега съм в ада, така че ако дойдеш ще може дори да се запознаем
А, иначе, Беатриче, с преклонена глава и искайки прекомерна прошка трябва да си призная, че вчера една португалска не-точно-девица успя да надзърне под инак умело завързаната ми кърпа на кръста. Моля те, прощавай, знаеш че никога не бих ти изневерил, каквото и да вършат палавите португалки
А, иначе, Беатриче, с преклонена глава и искайки прекомерна прошка трябва да си призная, че вчера една португалска не-точно-девица успя да надзърне под инак умело завързаната ми кърпа на кръста. Моля те, прощавай, знаеш че никога не бих ти изневерил, каквото и да вършат палавите португалки
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Денят ми тръгна накриво по всички параграфи! 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
В единствения си свободен ден от тази дълга и както се очертава натоварена седмица, аз се събудих в 7. С главоболие. Как мразя значииии 
New jorney
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Гушнала съм все телефоните и нито един от тях не звъни. Оф, почвам да се превръщам в магаре на ръба, дори правих някакви глупави тестове за убиване на времето.
Аррррр... 45-те "обещани" минути дотук се превърнаха в час и половина.
Аррррр... 45-те "обещани" минути дотук се превърнаха в час и половина.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
уф ужасна съм
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
Еми това не мога да го напиша! Пред белия лист се усещам като некъф пълен идиот! Отдавна не ми се беше случвало... 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Главата ме боли страшно още от сутринта. Събудих се с главоболие и така до сега, като през последния един час е направо нетърпимо.
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
БЯСНА СЪМ!!!!
ИЗВЪН КОЖАТА СИ СЪМ!!!!!!!
Ш*БАната селянка, натегачка и кръвопийка...м*амицата й да *ба!!!!!! Кърлеж долен и мръсен, дошъл от село Горно нанадолнище.
Ще види тя, ще видиииииииииии, ах колко я мразя двуличничка,прецакваща приятелите си.
ПРОКЛИНАМ Я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ИЗВЪН КОЖАТА СИ СЪМ!!!!!!!
Ш*БАната селянка, натегачка и кръвопийка...м*амицата й да *ба!!!!!! Кърлеж долен и мръсен, дошъл от село Горно нанадолнище.
Ще види тя, ще видиииииииииии, ах колко я мразя двуличничка,прецакваща приятелите си.
ПРОКЛИНАМ Я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Много мразя да не разбирам нещо. И не мога да разбера какво е кол център 
Зацепих, че не става въпрос за колци за домати, ми за call. Ама пак не схващам функцията. Някакви телефонисти? бръм
Зацепих, че не става въпрос за колци за домати, ми за call. Ама пак не схващам функцията. Някакви телефонисти? бръм
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Нещо ми е тегаво, боли ме главата... и се отложи едно излизане в Студентски.
Обаче иначе всичко е на 6.
О... ето нещо, което наистина ме натъжи - тия дни слушах толкова много музика, че сега направо не искам да чувам и звук дори... наслаждавам се на тишината, ама... ми, криво ми е без музичка наоколо...
Обаче иначе всичко е на 6.
О... ето нещо, което наистина ме натъжи - тия дни слушах толкова много музика, че сега направо не искам да чувам и звук дори... наслаждавам се на тишината, ама... ми, криво ми е без музичка наоколо...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
еми това са хора, които или се обаждат да досаждат на евентуални клиенти със зарибявки, или пък чакат вече настоящите клиенти да се обадят с някакви оплаквания, които те (телефонистите) да предадат примерно на техниците, които да си свършат работата. идеята е нещо като бърза помощ за вашата техника или каквото там предлага фирматаЛорд Носферату написа:Много мразя да не разбирам нещо. И не мога да разбера какво е кол център
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
днес се случиха разни дребни глупости и цял ден на шега разправях, че е най-лошия ден в живота ми...
обаче накрая... наистина се оказа, че днес Е
обаче накрая... наистина се оказа, че днес Е
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Aхааа... Еми аз като не ползвам поддръжката (освен от доставчиците) и не знам :Р А и за агитация не са ми се обаждали.
А току-що видях, че един превод, дето го мислех за готов, хич не е готов... добре поне, че е само седем страници...
А току-що видях, че един превод, дето го мислех за готов, хич не е готов... добре поне, че е само седем страници...
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Да обясня и аз за кол център. Кол център е сборище на незнаещи и неразбиращи, говорещи на непознати езици, на които се обаждаш за да ти решат проблем с техника или услуга, без да знаеш, че на тях им плащат за да те пратят в 3-та (или 10-а) глуха. За Америка кол центровете обикновено са в Индия, Мексико и пр. държави, но според последната мода - вече и в България. Ако имате железни нерви и/или не се впрягате особено, можете да се цаните за работник в кол център - по цял ден ще си упражнявате езика по телефона с още по-нищо не разбиращи и незнаещи (доколкото е възможно) клиенти.Лорд Носферату написа:Aхааа... Еми аз като не ползвам поддръжката (освен от доставчиците) и не знам :Р А и за агитация не са ми се обаждали.