2009/2010 Събудете се!

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ethno_girl
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: 2009/2010 Събудете се!

Мнение от ethno_girl »

Ехей,ето това е от КСК 2007/2008 http://www-old.uni-sofia.bg/students+bg ... l07-08.pdf
От моя клас също има доста бъдещи юристи,само че честно казано повечето се колебаят дали да не предължат в УНСС. Иначе си е вярно,че името на СУ много помага,пък и си е институция с история. :salute:
kaloyand
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от kaloyand »

мерси за класирането :)
до колкото знам януари месец ще се обявят евентуалните промени относно изпитите за кандидатсване-аз силно се нядавам това да стане и най-вече относно изпита по български
Право,3 курс,13гр
Аватар
Arsena
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от Arsena »

Бройте и мен за филологиите 8)
Аватар
beautiful_disaster
В началото бе словото

Re:

Мнение от beautiful_disaster »

kaloyand написа:мерси за класирането :)
до колкото знам януари месец ще се обявят евентуалните промени относно изпитите за кандидатсване-аз силно се нядавам това да стане и най-вече относно изпита по български
каквото и да обявят дълбоко се съмнявам че ще променят нещо за изпита по литература :( дори не се и надявам
''Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.''
Хенри Форд
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

ethno_girl написа:Ехей,ето това е от КСК 2007/2008 http://www-old.uni-sofia.bg/students+bg ... l07-08.pdf
От моя клас също има доста бъдещи юристи,само че честно казано повечето се колебаят дали да не предължат в УНСС. Иначе си е вярно,че името на СУ много помага,пък и си е институция с история. :salute:
Мерси :D

Обаче честно ли е бала на жените за психология да е 27, а за мъже 23 :evil: То верно,че няма честни неща в тоя живот, но все пак...
Аватар
devil_wish
В началото бе словото

Мнение от devil_wish »

Ехааа. Вече официално си имаме подфорум, бъдещи колеги (или поне така се надявам). :D
Nobody is perfect.
I am Nobody!
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

няма страшноо да знаете!щом аз станах студентка начи секи може :lol: ..лошото е след тва май :? ..
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Мнение от quanchi »

И аз съм съгласен, че след това започва трудното :)
Btw направете си за отделните КСКта теми :mrgreen:
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

E защо пък след това да започва трудното...Нали уж не се гледало с каква диплома си завършил...Пък и ако си влязал това, което те влече не би трябвало да ти е проблем да учиш.
Аватар
ethno_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ethno_girl »

Здравейте :) Дай Боже,догодина по това време да сме колеги в СУ,който каквото желае да учи 8) Колкото и да е трудно,като си знаем колко усилия сме положили,ще оцелеем. Аз да си кажа за подготовката по английски...много съм кахърна... :scratch: колкото повече уча,толкова повече виждам,че това си е едно море... :roll: дано поне има резултат. Успех на всички!!! :flower:
Аватар
Тединкъъъ
Пишете, о, братя
Специалност: Славянска филология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тединкъъъ »

ethno_girl написа:Здравейте :) Дай Боже,догодина по това време да сме колеги в СУ,който каквото желае да учи 8) Колкото и да е трудно,като си знаем колко усилия сме положили,ще оцелеем. Аз да си кажа за подготовката по английски...много съм кахърна... :scratch: колкото повече уча,толкова повече виждам,че това си е едно море... :roll: дано поне има резултат. Успех на всички!!! :flower:
Е,зависи какво искаш с английски :) На повечето филологии балът падна,като изключим скандинавистика,където за нас, момичетата си е кошмар-5,63 :(
Аз лично изкарвам на тестовете (граматика)между 35 и 40 точки и си изчислявам към 4,68-4,73.А в началото на подготовката ми,когато бях убедена,че няма смисъл,изкарвах към 4. За 2 месеца скочих с половин единица,че е и повече :D Тъй че-не е невъзможно :)
Аватар
pavlik
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от pavlik »

Здравейте и от мен,аз имам желание да уча Журналисика или Българска филология,може и Психология.Все още не съм се ориентирал,но тези трите са ми основните желания.Пожелавам успех на всички ни и нека Бог да ни помага,че много зор ще видим :)
Журналистика 1 курс
Танцуй,
Двигайся смело!
Рискуй,
Слушайся тело!
Беги,
Не расслабляйся!
Люби,
Ритму отдайся!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

УНСС не е никак лош вариант за право, просто все пак това е икономическият университет и дори правото им е с по-различна насоченост.

Иначе да, КС изпитите ще минат и заминат и после ще си спомняте за тях с мнооооого лоши чувства. Лично за себе си аз определих целия стрес, на който е подложен един кандидатстудент, като най-голямата трудност.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

И после като влезете, ако сте във ФФ, свирнете :wink: Сега стискайте зъби и учете, защото тактиката с последния момент къса нерви-лично го изпробвах.Но и не се поддавайте на тревоги, ще мине и ще замине :wink:
New jorney
Аватар
descheto
В началото бе словото

Мнение от descheto »

Ей, тук биолози няма ли? :P :(
Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка..!!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”