Тук наистина спор няма, а само провокация, на която бях длъжен да отговоря. Защото, Боромире, беше ми наистина странно да видя как посочваш "грешки", при положение, че самият ти показваш въпиюща некомпетентност.Boromir написа:Аз не споря. Аз само посочих серия груби грешки и се защитих от неизменния и безплоден изблик на нерви, който безкомпромисността ми провокира. Тук няма спор. А колкото до победите и натикването в миши дупки - аз никого не натиквам, те сами го правят.pora_e_priqtel написа:Лорде, Боромире, вие сте поредният пример за това, че на Балканите не може да се води конструктивен спор. Противникът винаги трябва да бъде унищожен, засрамен и натикан в миша дупка, признавайки тоталното превъзходство и правота на победителя. Няма 6 - 5 - всичко или нищо.
Тц-тц!
Би ми било интересно да чуя мнението на Леви, защото е едно ние тук да си чешем езиците и друго - да си в един от двата лагера. За мнението му за конфликта в Палестина, искам да кажа, не за спама от последните мнения. Въпреки че и по него би било интересно какво ще каже, току виж обърнал "вота" в моя полза, имайки предвид сравнително положителното ми отношение към еврейската общност.