Преподавателите на СУ-нека всеки даде оценка за дъ бест и дъ

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

PARTNER,разбиранията ти за добър преподавател са много нестандартни :) Лекциите на Чавдар Стоянов се из4ерпват с няколко определения и изброяване на факти,които по негови думи няма нито в 1 у4ебник :lol: Едва ли това ще ме обогати от страна на знания,даже дълбоко се съмнявам.Добре,4е е Видин,който наистина знае как да направи МПП интересно :)

P.S. Berserker-много си прав!
Scarlet
В началото бе словото

Мнение от Scarlet »

Не мога да рабера ащо всички така са се нахвърлили срещу доц.Русчев.
Вярно е, че изискванията му са височки, но то е за ваше добро.
И защо един преподавател е готин само ако пише шестици на всички?
Например проф. Бойчев, докато изпитваше по ОТП и пишеше двойки на поразия беше супер гад, а сега като изпитите при него са пълна пародия, е супер готин.
Мисля си, че един преподавател е готин, ако харесва това, което преподава и е близък със студентите.
А относно Чавдар Стоянов четох, че ходел с разни готини мацки. Аз никога не съм го виждала. Освен това за мен той е един комплексар, който се опитва да си го изкарва на студентите. Това, че наричаш студентите тъпаци, няма да ги накара да четат, а напротив. Иначе той само лае, но не хапе.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

По принцип си права, Скарлет... :) Не съм против хората, които си имат изисквания....Стига да са коректни :!: Защото чувам, че в случая не било така.Хора разни и мнения разни... :oops: :roll: То всеки си е пристрастен...Просто се говори какво ли не- че и да си чел и да не си чел - все тая...Че много помнел, че на някои нарочно им правел проблеми( на лична основа )... :roll: Дано да са само слухове...
Scarlet
В началото бе словото

Мнение от Scarlet »

Естествено, че ако те познава, че ще е пристрастен.
Но всичките тези, които къса, ли не са му сипатични?
Освен това, точно поради тази причина ( да се абстрахира от вида и т.н. на студента) направи изпита писмен.
Не казвам, че слуховете, които се носят са верни или не. Но дим без огън няма :roll:
Все пак моето лично впечатление от него е много добро и НЕ само защото съм си взела от първия път изпита при него.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

ОК!Ясно, разбирам какво имаш предвид. :P
Scarlet
В началото бе словото

Мнение от Scarlet »

Да не би да ти предстои изпит при него :?:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

О, йее! :lol: Точно така!През юни... :twisted:
Scarlet
В началото бе словото

Мнение от Scarlet »

Еми сядай да четеш и ако имаш въпроси - беж при Русчев на консултация.
Като мине изпита - да споделиш. :o
УСПЕХ! :lol:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Благодаря. :lol: От сега да сядам?Малиии! :twisted: А относно тези консултации-вършат ли работа? :? Питам защото 1 позната ми казва да НЕ ходя(сега не знам колко е права).Щото правил проблеми, ако хареса някоя колежка...Даде ми за пример нейна близка, която си е имала проблем!
Scarlet
В началото бе словото

Мнение от Scarlet »

Защо не се абстрахираш от това какво ти казват колежките?
По принцип консултациите са полезни ако имаш неизяснени въпроси.
А тия неща за Русчев и колежките....... аз не ги вярвам.
Отношението му към мен беше много коректно.
Можеш да отидеш и да си изградиш собствено мнение.
По между другото скоро ще има състезание по решаване на казуси по ГП. Можеш да идеш и да видиш за какво става въпрос.
Пък и ще видиш, че доцента не е чак такава гад.
А и може да се видим там:roll:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Мерси за ентусиазма, с който ми отговаряш. :wink: знам, че всеки случай е индивидуален...Непременно ще споделя резултата от изпита по ГП( живот и здраве) :lol:
penka_agova
В началото бе словото

Re: Кой сега е номер 1..... асистента Стоянов е #1!

Мнение от penka_agova »

PARTNER написа:
creed написа:IV курс МО.......
Worst /ever!!!/-Чавдар Стоянов..За него думите не са достатъчни....no comment
Не мога да се съглася с такова мнение за един от най-готините,свестни и квалифицирани преподаватели от СУ! Незнам ти дали си минал изпита по МПП, но в момента, в който си изкарал дори 3 ти разбираш, че трябва да си много благодарен на Чавдар Стоянов. Аз за изпита съм се готвил единствено от записаното по време на упражненията при Стоянов и изобщо не съм ходил на лекции при Орлин Борисов и твърдя, че бях много по-добре подготвен от тези хора, които бяха прочели учебника по 3 пъти и буквално са изгнивали на лекциите на скучения доцент Борисов.
Видно е че Чавдар Стоянов е много подготвен и ерудиран юрист и то МЛАД. Аз искрено се радвам когато ми преподават такива млади, необременени политически асистенти и лектори.Повечето от нашите преподаватели са силно политизирани и си позволяват да ни говорят партиино, сякаш сме на конгрес на червени, жълти, сини....
В СУ има много преподаватели към които можеш да изпитваш почит, които са умни, забавни /поклон пред Чолов/. Чавдар Стоянов е и човек с подход към студентите, много общителен човек. Аз ходих с удоволствие на упражнение при него особено когато почнеше с шегите към нас студентите. Но все пак трябва да си малко интелигентен за да разбереш хумора му и че той е човек, който не влага злоба в шегите си.
Колкото до това, че жените го харесват - колкото и някои да завиждат - това е така.Аз го видях миналата година в "Пастел" да се държи доста свободно с едно красиво момиче, което не се дърпаше изобщо.
Аз се радвам, че имах удоволствието асистент по МПП да ми бъде Чавдар Стоянов.Желая му късмет!
така, така.....темата Чавдар Стоянов се окза неизчерпаема,обаче наистина става забавно с поставените лица!!!!! :lol: :lol:
(вече по-често ще минавам през Пастел,явно там са готините мъже 8)
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

хахахахаха
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Към свестните преподаватели бих отнесла и Светла Петкова ( асистентка по административно право).Струва ми се добронамерена, земна...а и много добре да ва нещата на упражненията, не натоварва излишно...засега такива са ми впечатленията.
penka_agova
В началото бе словото

Мнение от penka_agova »

допуснах сериозен пропуск като не споменах в категория the best най-збавния преподавател в историята на СУ -ас.В. Пирова (културна антропология) - изключително чувство за хумор,на упражнения сме плакали от смях :lol: :lol: :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”