......"и тогава обикновения американец, който си е взел кола, клечки за зъби и къща на кредит...преипотекирал е всичко и е изтеглил още 2...не го чака нищо хубаво"
дреме ми на бииийП!
Дичоу написа: ...ако спечели черния...
1)Едвали ще изкара целия мандат...шото някой ще го гръмне... От Кенеди насам това не се е случвало и е доста трудно да се осъществи. Видя ли Буш като беше в София как го пазеха? (Аз не видях, щото по това време пък бях в неговата страна)
...3) във външната политика...ще изтегли войските в Ирак, което си е логичната стъпка...но от там "братята Израиляви" ще се сетят, че няма вече кой да им трепе враговете...и ще вземат нещата в свои ръце...което може да доведе до апокалиптични последици... Преди САЩ да нападнат Ирак имаше ли апокалипсис в Близкия Изток? Не. Израелците се оправяха достатъчно добре и без в Ирак да има американски войски. Освен това да не забравяме, че и в Афганистан се понавърта чат-пат по някой въоръжен американец, а освен това САЩ имат военни бази в Катар, ако не се лъжа и в ОАЕ (тук вече може и да греша), и си държат Четвърти военноморски флот все в тоя район, така че "спасението" на Близкия Изток няма да бъде оставено само на "благородните" израелци.
4) Колкото и да е готин...не е авторитетен...което ще смъкне доверието към САЩ...което значи, че всички богаташи, които инвестират парите си на американската борса...ще спрат да го правят...и тогава обикновения американец, който си е взел кола, клечки за зъби и къща на кредит...преипотекирал е всичко и е изтеглил още 2...не го чака нищо хубаво
Буш като не е авторитетен богаташите спряха ли да инвестират в САЩ? Не виждам връзка между двете неща. Освен това смятам, че Обама е много по-авторитетен от оная маймуна, дето се е загнездила в Белия дом.
Упс, вярно. Е не е съвсем невъзможно да се отстреля американски президент, но все пак има и по-лесни неща - например да не го застреляшJoker написа:След JFK гърмяха някого пред някакъв хотел и дори го улучиха, ама копелето оцеля! Рейгън май...

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...