P.S. Berserker-много си прав!
Преподавателите на СУ-нека всеки даде оценка за дъ бест и дъ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
PARTNER,разбиранията ти за добър преподавател са много нестандартни
Лекциите на Чавдар Стоянов се из4ерпват с няколко определения и изброяване на факти,които по негови думи няма нито в 1 у4ебник
Едва ли това ще ме обогати от страна на знания,даже дълбоко се съмнявам.Добре,4е е Видин,който наистина знае как да направи МПП интересно
Не мога да рабера ащо всички така са се нахвърлили срещу доц.Русчев.
Вярно е, че изискванията му са височки, но то е за ваше добро.
И защо един преподавател е готин само ако пише шестици на всички?
Например проф. Бойчев, докато изпитваше по ОТП и пишеше двойки на поразия беше супер гад, а сега като изпитите при него са пълна пародия, е супер готин.
Мисля си, че един преподавател е готин, ако харесва това, което преподава и е близък със студентите.
А относно Чавдар Стоянов четох, че ходел с разни готини мацки. Аз никога не съм го виждала. Освен това за мен той е един комплексар, който се опитва да си го изкарва на студентите. Това, че наричаш студентите тъпаци, няма да ги накара да четат, а напротив. Иначе той само лае, но не хапе.
Вярно е, че изискванията му са височки, но то е за ваше добро.
И защо един преподавател е готин само ако пише шестици на всички?
Например проф. Бойчев, докато изпитваше по ОТП и пишеше двойки на поразия беше супер гад, а сега като изпитите при него са пълна пародия, е супер готин.
Мисля си, че един преподавател е готин, ако харесва това, което преподава и е близък със студентите.
А относно Чавдар Стоянов четох, че ходел с разни готини мацки. Аз никога не съм го виждала. Освен това за мен той е един комплексар, който се опитва да си го изкарва на студентите. Това, че наричаш студентите тъпаци, няма да ги накара да четат, а напротив. Иначе той само лае, но не хапе.
По принцип си права, Скарлет...
Не съм против хората, които си имат изисквания....Стига да са коректни
Защото чувам, че в случая не било така.Хора разни и мнения разни...
То всеки си е пристрастен...Просто се говори какво ли не- че и да си чел и да не си чел - все тая...Че много помнел, че на някои нарочно им правел проблеми( на лична основа )...
Дано да са само слухове...
Естествено, че ако те познава, че ще е пристрастен.
Но всичките тези, които къса, ли не са му сипатични?
Освен това, точно поради тази причина ( да се абстрахира от вида и т.н. на студента) направи изпита писмен.
Не казвам, че слуховете, които се носят са верни или не. Но дим без огън няма
Все пак моето лично впечатление от него е много добро и НЕ само защото съм си взела от първия път изпита при него.
Но всичките тези, които къса, ли не са му сипатични?
Освен това, точно поради тази причина ( да се абстрахира от вида и т.н. на студента) направи изпита писмен.
Не казвам, че слуховете, които се носят са верни или не. Но дим без огън няма
Все пак моето лично впечатление от него е много добро и НЕ само защото съм си взела от първия път изпита при него.
Защо не се абстрахираш от това какво ти казват колежките?
По принцип консултациите са полезни ако имаш неизяснени въпроси.
А тия неща за Русчев и колежките....... аз не ги вярвам.
Отношението му към мен беше много коректно.
Можеш да отидеш и да си изградиш собствено мнение.
По между другото скоро ще има състезание по решаване на казуси по ГП. Можеш да идеш и да видиш за какво става въпрос.
Пък и ще видиш, че доцента не е чак такава гад.
А и може да се видим там:roll:
По принцип консултациите са полезни ако имаш неизяснени въпроси.
А тия неща за Русчев и колежките....... аз не ги вярвам.
Отношението му към мен беше много коректно.
Можеш да отидеш и да си изградиш собствено мнение.
По между другото скоро ще има състезание по решаване на казуси по ГП. Можеш да идеш и да видиш за какво става въпрос.
Пък и ще видиш, че доцента не е чак такава гад.
А и може да се видим там:roll:
-
penka_agova
- В началото бе словото
Re: Кой сега е номер 1..... асистента Стоянов е #1!
така, така.....темата Чавдар Стоянов се окза неизчерпаема,обаче наистина става забавно с поставените лица!!!!!PARTNER написа:Не мога да се съглася с такова мнение за един от най-готините,свестни и квалифицирани преподаватели от СУ! Незнам ти дали си минал изпита по МПП, но в момента, в който си изкарал дори 3 ти разбираш, че трябва да си много благодарен на Чавдар Стоянов. Аз за изпита съм се готвил единствено от записаното по време на упражненията при Стоянов и изобщо не съм ходил на лекции при Орлин Борисов и твърдя, че бях много по-добре подготвен от тези хора, които бяха прочели учебника по 3 пъти и буквално са изгнивали на лекциите на скучения доцент Борисов.creed написа:IV курс МО.......
Worst /ever!!!/-Чавдар Стоянов..За него думите не са достатъчни....no comment
Видно е че Чавдар Стоянов е много подготвен и ерудиран юрист и то МЛАД. Аз искрено се радвам когато ми преподават такива млади, необременени политически асистенти и лектори.Повечето от нашите преподаватели са силно политизирани и си позволяват да ни говорят партиино, сякаш сме на конгрес на червени, жълти, сини....
В СУ има много преподаватели към които можеш да изпитваш почит, които са умни, забавни /поклон пред Чолов/. Чавдар Стоянов е и човек с подход към студентите, много общителен човек. Аз ходих с удоволствие на упражнение при него особено когато почнеше с шегите към нас студентите. Но все пак трябва да си малко интелигентен за да разбереш хумора му и че той е човек, който не влага злоба в шегите си.
Колкото до това, че жените го харесват - колкото и някои да завиждат - това е така.Аз го видях миналата година в "Пастел" да се държи доста свободно с едно красиво момиче, което не се дърпаше изобщо.
Аз се радвам, че имах удоволствието асистент по МПП да ми бъде Чавдар Стоянов.Желая му късмет!
(вече по-често ще минавам през Пастел,явно там са готините мъже
-
penka_agova
- В началото бе словото