Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
desssy
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Re: Образователни технологии

Мнение от desssy »

А дали случайно има някой съгрупник, който ще ходи в офиса в Слатина? :roll:
Just Smile! :):):)
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Абе ОТ традиционно си имат висока успеваемост по изпитите. Аз сега за втора година ходя и хората от миналогодишната ми група влязоха, където искаха.
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
SunnySummer
От дъжд на вятър

Мнение от SunnySummer »

Много съм доволна от курса по история.Вече имахме две занятия и бяха много интересни,преподавателката е много симпатична,материала го разбираш още там и запомняш доста неща.Записах се и на БЕЛ.Надявам се,че ще развием всички възможни теми за даден автор и че ще се науча да пиша.Искам да попитам някой знае ли колко струва книгата на Валери Стефанов "Лабиринтите на смисъла",тъй като един приятел ще ходи да ми я купува и да не се окаже,че не е взел достатъчно пари и че само се е разкарвал.А също да ми препоръчате друга литературна критика,защото доколкото разбрах тази книга е само за Ботев.

А какво ще кажете за курсовете по английски?От какво се започва,едва ли от азбуката?Чудя се дали да не мина един курс там,въпреки че уча в Първа АЕГ.Купила съм си тестовете за СУ и не са особено трудни,тук-там някое затруднение. :?

mareto,в 11-ти клас ли започна да ходиш на курсове?Аз да,сега съм 11-ти,ама в групата ми всички са 12-ти.
Международни отношения, I курс

http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4

'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
miss_californiq
В началото бе словото

частни уроци по история

Мнение от miss_californiq »

здравейте интересува ме дали някои има информация за преподавател които дава частни уроци по история от СУ. :bounce: кандидат-студент сам и имам желание да взимам уроци.благодаря предварително :!:
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

"Лабиринтите на смисъла" няма начин да я откриеш на пазара, защото е много стара. В библиотеките я има, аз миналата година си отрових живота, докато я намеря, а не беше нищо особено - книгата е посветена изцяло на Ботев. Добра идея е обаче да си купиш "Творбата - място в света", в която има полезни разработки по доста от авторите. Ако много държиш на "Лабиринтите на смисъла", мога да ти дам един много полезен конспект на книгата, който имам от преподавател по БЕЛ, върши същата работа. Освен това ти е директно "смляно" за поглъщане :lol:
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
bambi
В началото бе словото

Re: частни уроци по история

Мнение от bambi »

i az se interesuvam za sa6toto i dali kursovete po istoriq kam SU sa dostata4ni za podgotovkata na edin kandidat-student...molq pi6ete!!! :) :D
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

SunnySummer, не си прави труда сега да си търсиш книги с критика. Преподавателите по БЕЛ в ОТ са направо затрупани с такива и поне моята учителка нямаше нищо против да ни дава книгите за неопределен период от време или да ни снима полезни статии... На мен не ми се е наложило да си купувам дори едно допълнително помагало, получавах всички материали от ОТ (и даже не те карат да даваш стотинки за ксерокс, както в даскалото:Р )
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
nel
В началото бе словото

Мнение от nel »

Аз не препоръчвам английският в ОТ. Там ходих по английски тази година, и нямаше голям ефект - общо взето в часовете беше доста несериозно, единственото, за което си струва да се ходи са диктовките, но и те в началото бяха доста елементарни. На който му се пръска пари, да ходи в ОТ по английски!
SunnySummer
От дъжд на вятър

Мнение от SunnySummer »

Здравейте.

Взех си "Творбата - място в света","120 литературни разработки" и "Светове и светувания".Аз още не съм много запозната как точно ще процедираме в ОТ,ама имам домашно - увод и теза на тема "Свобода и смърт" и "Драмата на лирическия герой в Ботевата поезия", и 2 дни чета и нищо не съм написала :oops:

MidwinterSun,а вие ли сте я питали или тя ви е давала допълнително?

explorer,в нета намерих част от книгата.Мерси :)
Международни отношения, I курс

http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4

'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

SunnySummer написа:Здравейте.

Взех си "Творбата - място в света","120 литературни разработки" и "Светове и светувания".Аз още не съм много запозната как точно ще процедираме в ОТ,ама имам домашно - увод и теза на тема "Свобода и смърт" и "Драмата на лирическия герой в Ботевата поезия", и 2 дни чета и нищо не съм написала :oops:

MidwinterSun,а вие ли сте я питали или тя ви е давала допълнително?

explorer,в нета намерих част от книгата.Мерси :)
Сама ни предлагаше книгите. Подбираше статии и ги снимаше, после ни ги раздаваше.

Един съвет от мен за домашното - недей да търсиш в книги какво да напишеш. Прочети си каквото имаш в учебника и сама си измисли увода и темата. Дори и да не струват, когато ти го върнат ще разбереш къде си грешала. Ще те научат сама да си съставяш и увод, и теза, и да си напишеш цялата тема просто прекрасно. А на изпита няма да имаш по-добро помагало от това.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
polly-
В началото бе словото

Re: Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Мнение от polly- »

Мисля да се подготвям за изпити по биология в "Образователни технологии" във офиса им във Варна, обаче искам някой ако е бил там да си каже мнението за г-жа Пометкова. Понеже никъде в интернет не откривам отзиви за тази преподавателка, моля да помогнете, ако можете ! мерси предварително
***Емчето***
В началото бе словото
Специалност: психология
Курс: първи

Мнение от ***Емчето*** »

А откога почват курсовете? И дали не е късно да се запишеш?
Happy People Make Wonders
strange```
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от strange``` »

ОТ 15.09 :wink: Май, май...малко късничко. Въпреки че по история съвсем скоро (преди 1-2 седмици) се записаха още 2 момчета :shock: Лудница....само около 6 теми трябва да наваксат..уотевър?!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

В ОТ можеш да идеш почти по всяко време. Те работят с теб индивидуално и допълнително, докато наваксаш и се изравниш с групата. Тежичко е, но няма да ти откажат помощ.
Изображение
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Аз се местя от Руски паметник в Слатина- някой ще ми обясни ли примерно от попа как да стигна до там(къде трябва да сляза най- вече) и накъде да тръгна после.
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”