Български футбол - Първобитен футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено

Познайте, кой ще е шампионЪТ

Литекс
7
10%
Левски
36
52%
ЦСКА
15
22%
Черно море
1
1%
Локомотив Мездра
1
1%
Вихрен
0
Няма гласували
Сливен
3
4%
друг
6
9%

Общо гласове: 69

camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Български футбол - Първобитен футбол

Мнение от camel »

Гонзо президент. :mrgreen:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Пълен калитар. Да се радва, че вратарчето му подари гола. Хубавичко да се нарадва, че най-вероятно скоро и той ще замине в Израел при бащицата.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

ники написа:Пълен калитар. Да се радва, че вратарчето му подари гола. Хубавичко да се нарадва, че най-вероятно скоро и той ще замине в Израел при бащицата.
Такъв ли ви е най- силният отбор- с вратар, дето подарява голове.
Knights of the Cross
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Недей да говориш глупости. Вие бяхте тия, които се скъсаха да се смеят при проблемите през пролетта, ама сега сте на 6 точки зад нас, сменихте трима трньори и се изложихте в Европа. Иначе вчера на мача нямахте едно положение. В началото Георги Христов наби една топка на 5-6 метра над вратата, а при гола извадихте късмет, че Ваньо Иванов и зетят не стигнаха преди оня до топката.

ПП: Защо всички левскари трябва да говорите глупоси?
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

ники написа:Недей да говориш глупости. Вие бяхте тия, които се скъсаха да се смеят при проблемите през пролетта, ама сега сте на 6 точки зад нас, сменихте трима трньори и се изложихте в Европа. Иначе вчера на мача нямахте едно положение. В началото Георги Христов наби една топка на 5-6 метра над вратата, а при гола извадихте късмет, че Ваньо Иванов и зетят не стигнаха преди оня до топката.

Нямали сме положение- погледнете се вие. Освен, че нямате и като получите нищо не правите. За гола не съм очаквал да го отдадеш на друго, освен късмет, обаче като си ЦСКА- р спорове по тоя въпрос няма- вие постоянно си мелите простотии.
Knights of the Cross
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

Vive ЦСКА
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Tommy написа:
ники написа:Недей да говориш глупости. Вие бяхте тия, които се скъсаха да се смеят при проблемите през пролетта, ама сега сте на 6 точки зад нас, сменихте трима трньори и се изложихте в Европа. Иначе вчера на мача нямахте едно положение. В началото Георги Христов наби една топка на 5-6 метра над вратата, а при гола извадихте късмет, че Ваньо Иванов и зетят не стигнаха преди оня до топката.

Нямали сме положение- погледнете се вие. Освен, че нямате и като получите нищо не правите. За гола не съм очаквал да го отдадеш на друго, освен късмет, обаче като си ЦСКА- р спорове по тоя въпрос няма- вие постоянно си мелите простотии.

Виж на мустакатия просотиите, дето ги е говорил след мача и после ми говори, кой говори глупости. Голът ви не беше ли на късет? Айде, да не е късмет. Вратарска грешка, която се случва един път на 15 мача. Друго положение имахте ли? Посочи ми един път, когато застрашихте вратата. Онова на Христов в началото не можем да го броим, тъй като беше комично. Той и коментатрът си го каза. Ще ти цититрам неговите думи без 100% точност "Атаката на Левски, тоест владеенето на топката". И вие незнаехте, как стана гола, а след това уж се напънахте, ама видяхте, че не става и пак си почнахте мишкуването.

Пи4, за пореден път се убеждавам, че си наясно с нещата от живота!
francesco totti
Пишете, о, братя

Мнение от francesco totti »

Тотална червена доминация по трибуните. И като хорео, и като викане. Просто уникална публика.

Жалко, че на терена за пореден път не успяхме да ги довършим. през пролетта уговориха мача и затова не успяхме да ги качим на резултат. Сега мачът се игра, само че от нас нямаше кой да вкара гол, след като Владо излезе. А Данчо Тодоров много се бори, много тича, ама в тоя мач беше като четвърта греда на вратата на Урсула.

Точката като точка е добра за ЦСКА, защото запазваме преднината си пред рогатите, но не съм доволен. Това беше моментът да ги доубием след европровалите им, а ние отново ги съживихме. И оня куц кон Гонзо за пореден път му подарихме гол. Тоя от всичките му 15 гола срещу ЦСКА най-много 5 да са хубави, изработени голове. Всички останали са я след лакти в лицето на защитниците, я от 2 метра на празна врата...но головете са си голове- щом е имал възможност, вкарал ги е.
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

ники написа:Пи4, за пореден път се убеждавам, че си наясно с нещата от живота!
Ах,мерси,мерси :wink:
Аз пък за пореден път се убеждавам за едни ****,че са много зле :lol:
Всеки видя кой игра по-добре снощи,мн се дразня,когато се казва на бялото черно.
Тия левскари който не ги е фанал,той не ги е бил.
Подозирам,че може да са пуснали нарочно този измислен гол на лефски,за да живнат малко,че само падат :lol: и са забравили думата "гол" :lol: :lol:
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

francesco totti написа:Тотална червена доминация по трибуните. И като хорео, и като викане. Просто уникална публика.

Жалко, че на терена за пореден път не успяхме да ги довършим. през пролетта уговориха мача и затова не успяхме да ги качим на резултат. Сега мачът се игра, само че от нас нямаше кой да вкара гол, след като Владо излезе. А Данчо Тодоров много се бори, много тича, ама в тоя мач беше като четвърта греда на вратата на Урсула.

Точката като точка е добра за ЦСКА, защото запазваме преднината си пред рогатите, но не съм доволен. Това беше моментът да ги доубием след европровалите им, а ние отново ги съживихме. И оня куц кон Гонзо за пореден път му подарихме гол. Тоя от всичките му 15 гола срещу ЦСКА най-много 5 да са хубави, изработени голове. Всички останали са я след лакти в лицето на защитниците, я от 2 метра на празна врата...но головете са си голове- щом е имал възможност, вкарал ги е.

Браво бе, тоти. Мненията ти съвпадат изцяло с моите виждания за нещата. И право учиш, и хубава музика слушаш, и в спорта си се ориентирал правилно. За Томи(това все ми звучи като маргарина) не мога да кажа нито едно от трите.

Иначе точката наистина е в наша полза, но и аз си умрях от яд, че ги изпуснахме. Нищо, на армията ще ги опукаме. За Данчо това си е по подразбиране. В повечето важни мачове се случва точно това. И за Гонзо съм съгласен с теб. Дразня се, че не тидох на мача от последният път ми се случи нещо много неприятно и реших да не ходя. В 305 на Лъвов мост след мача две или три малки говедца започнаха да хвърлят камъни по автобуса. РАзбиха стъклата, а рейсът беше претъпкам. Като по чудо никой не посрада сериозно, ама един камък с размерите на кокосов орех ми мина на 10см от главата. Всичко потрошиха, а оня не иска да отвори вратите и стои на едно място. Ако беше отворил говедата малки щяха да ядат много бой. Патрулката беше на 10 метра от ситуацията, ама нищо. Като стигна рейса на гарата, скачам отзад и си тръгвам към квартала. В следващия момент един ушев ме спира, избутва ме и ни наредиха ей така всичките до оградата там на спирката да ни разпитват, зао сме чупили рейса. Едвам се разбрахме. От тогава съм решил да не посещавам дербито.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Много злоба. Бедните фенове на "Левски". :(
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
rkk
Драскач

Мнение от rkk »

francesco totti написа:Тотална червена доминация по трибуните. като викане. Просто уникална публика.

.

До 20-тата минута... После ви надвикахме по всички параграфи :wink: Впрочем какво беше това фолио и станиоли? Да не беше останалото от пилетата на грил и шоколадите, дето ги е изял Дучето за последните две(2) седмици(7)...
francesco totti
Пишете, о, братя

Мнение от francesco totti »

rkk написа:
francesco totti написа:Тотална червена доминация по трибуните. като викане. Просто уникална публика.

.

До 20-тата минута... После ви надвикахме по всички параграфи :wink: Впрочем какво беше това фолио и станиоли? Да не беше останалото от пилетата на грил и шоколадите, дето ги е изял Дучето за последните две(2) седмици(7)...
Ако беше малко по-навътре в нещата, щеше да знаеш, че полицията вече само станиоли пуска, защото картоните са "запалими" :wink:

Плюс това не е било само до 20-ата минута и много добре го знаеш, но не мисля, че е тук мястото да се разправяме на подобни теми...
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Ти Русев го остави на мира,той от това си вади хляба,пределно ясно е,че така ще говори! Нямам никакво желание да обсъждам тази помийна яма,наречена БГ футбол - защото е точно такава - всички отбори само искат пари и се оплакват,че държавата не им била помагала,а в същото време играчите им взимат по 20-30 хиляди на месец и стават за смях пред цяла Европа като разни отбори съставени от скиорчета и тем подобни,ги изхвърлят от иначе престижните европейски турнири! Та кажи ми - как аз,като един безпристрастен зрител,искащ да гледа качествен и зрелищен футбол,няма да съм отвратен от това подобие на играта и защо аджеба,трябва да ги гледам и да се ядосвам заради тях,а не примерно да си се наслаждавам на футбола практикуван в Английската Висша лига!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Заключено

Обратно към “Спорт”