Скрита е за вас двамцата.Изобщо не бяхте чували за Френска Гвиана.Виктор ми задава въпрос "какви други езици се говорят,освен португалски"ц-ц-ц
Това за Френска Гвиана се учи още в първи клас

Получавате 2+ за ентусиазма да спорите с мен
А ти Don Jorge,да ми говориш,че китайският е втори бизнес език,о ужаст
Първо,в Белгия,в Страсбург и там на други такъви подобни места,важни за ЕС,като официален език се ползува френски

Не съм сигурен дали навсякъде има и втори английски

Испанския,за който ми говориш,че е на второ място,всъщност не е на второ

В смисъл,че наистина се говори повече от френския,АМА на международни конференции и разни други подобни,испанският не участвува

Испанският на много малко места се учи в България,испанската филология е с около 20 души по-малка от френската

И тва не е само в България

Пак казвам,говори се повече от френския,ама е яко отсвирен на официални мероприятия

Тва не знам защо е така,но на мен ми изнася да го констатирам.Основно на такъви форуми се ползува френски(който е език на дипломацията) и/или английски.Някой път може и хитлеристки(т.е. немски),но виждаш,че дори немският се говори по-малко от френския,макър че ония не спряха да си налагат изкуствено хитлеристкия език.Френският замира в България,какво да се прави,демокрацията го уби,но със сигурност не е за сметка на испанския
Така че не знам какво ми пишеш,че истината боли,ами по-добре прочети някоя книжка