ТУРИЗЪМ ;)

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

Публикувай отговор
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Re: ТУРИЗЪМ ;)

Мнение от castelo »

marrylin написа:
castelo написа:KRSOne, да, и ние търсихме термини. Някои намерихме в книги от географската библиотека, но повечето в Интернет.
Не давай такива лоши съвети на колегите. На нас миналата година Сарафов изрично ни подчерта да търсим в книги и по възможност да НЕ използваме Интернет! :wink:
И на нас ни беше казал по възожност да ползваме книги, ама... :lol:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Obicham sirene
В началото бе словото

Мнение от Obicham sirene »

Ние като примерни зубърчета си киснехме в библиотеката и си вадихме думичките от какви ли не книжки :))
ПС: Краска кфо се оплакваш пък ти насам натам :Д
Аватар
Fellblade
От дъжд на вятър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Fellblade »

Не се впрягайте, аз отидох само с 4 намерени думички, но това не оказа влияние на оценката ми изобщо. Сарафов е супер точен :D
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Obicham sirene написа:Ние като примерни зубърчета си киснехме в библиотеката и си вадихме думичките от какви ли не книжки :))
ПС: Краска кфо се оплакваш пък ти насам натам :Д
А кво да се оплаквам, аз си намерих всичко. :mrgreen: Питам само дали наистина ще има няква полза от кисненето в библиотеката. :rr:
Аватар
Fellblade
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Fellblade »

Е как да няма полза? Обогатяваш географската си култура :Р
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!
Аватар
Obicham sirene
В началото бе словото

Ей и аз имам само едно въпросче, може и мъничко тъпичко да е- но все пак ;). Отнася се за Основи на туризма. Лекциите ни при Дочка Казачка минават като тя ни чете дословно от учебника ( Въведение в туризма), което освен да ме докара до доста сънливо състояние друго не прави. Имам предвид, че ако си прочета урока в нас- първо ще стане доста по бързо и второ доста повече ще запомня. Само дето нещо не спирам да си мисля, че изпитите при тази жена ще са отвратителни. Та така стигаме и до въпроса :) Отвратителни ли са наистина :)? Може ли да се преписва :)? И изобщо каква е цаката при този предмет?
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Цаката при този предмет е да се освободиш от изпита, защото правилно мислиш - отвратителен е. Аз се освободих и затова не мога да ти кажа дали се преписва. Съветвам те старателно да изпълняваш задачите, които ви дават и да взимаш участие по време на упражненията. Въобще, бъди деен. :wink:
Изображение
Изображение
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Иначе предметът си е доста интересен, само дето трябваше друг да ни преподава. Четенето от учебника ни приспива всички. :lol:
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Аз пък почти не съм присъствала при доц. Казачка и взех изпита с 5.50. Не е точно отвратителен, но май не може много да се преписва. :wink:
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
kominternovec
От дъжд на вятър
Специалност: история

Мнение от kominternovec »

Аз ходя на туризъм от началото на октомври, първи курс история съм. Ходя при Илчев и Желязков. Според мен не е чак толкова зле, както го описват някои колеги. Но все пак си зависи от гледната точка.
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Сбъркал си темата май.
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Определено. :lol:
Изображение
Изображение
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Obicham sirene написа:Ей и аз имам само едно въпросче, може и мъничко тъпичко да е- но все пак ;). Отнася се за Основи на туризма. Лекциите ни при Дочка Казачка минават като тя ни чете дословно от учебника ( Въведение в туризма), което освен да ме докара до доста сънливо състояние друго не прави. Имам предвид, че ако си прочета урока в нас- първо ще стане доста по бързо и второ доста повече ще запомня. Само дето нещо не спирам да си мисля, че изпитите при тази жена ще са отвратителни. Та така стигаме и до въпроса :) Отвратителни ли са наистина :)? Може ли да се преписва :)? И изобщо каква е цаката при този предмет?
Ами за преписване, става ,но си е малко трудничко !
Тази жена не знам защо повечето ми колеги не я харесват, може би защото наистина преподава малко несериозно, но пък за дипломен консултант май става..... :roll: Та за изпита :arrow: нашия беше тест, май при всички е така. Повечето материал е от учебника, но има и други измислени въпроси, които са основно статистика и ако не си имал късмета да ги видш някъде, едва ли би могъл/ла да ги знаеш, налучкваш и това си е.Въпросите са отворени и затворени с няколко варианта на отговори, но по-лошото е ,че може да има примерно до 3 верни отговора на един въпрос и трябва да ги посочиш. :bounce: Но гадостите не свършват дотук за съжаление....... После следват отворените въпроси, които по мойта скромна памет бяха една таблица и някакви твърдения, които трябва да се нагодят в нея, но това беше относително лесно. Накрая имаше да се начертае графичен модел, но не помня на кой беше, май на Бътлър, но са от учебника за ТСОТ, въпросът е доста важен и много държат на него, пък на другата група пак беше нещо подобно, но искаха да се опише въпросната система и нещо такова. И за финал имаше задача да се разшифроват някакви съкращения :arrow: тези които помня са БРЛС/ български рибарско, ловен съюз/, БХРА или нещо от сорта, става въпрос за асоциацията на ресторантьори и хотелиери, БАТА/май българска асоциация на автомобилистите/ и такива някакви........Това е което се сещам за изпита ,който ми беше преди цяла година, че и повече :lol:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Fellblade
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Fellblade »

Хм единственото по-трудно на изпита са глупавите схеми... :P

Иначе сигурно половината въпроси можеш да ги отговориш от обща култура. Аз нито съм ходил, нито съм чел учебника, а имам 5.. бива
Консултацията с близко седящите също не е невъзможна :Р
Аватар
Obicham sirene
В началото бе словото

Благодаря :)
Публикувай отговор

Обратно към “ГГФ”