Близнаци в СУ???

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

TsukI
В началото бе словото

Близнаци в СУ???

Мнение от TsukI »

Здравейте. Тази година, ще кандидатствам, но има малка подробност-имам брат близнак. Та, от малки аз съм по ученолюбивия от двамата. Брат ми е футболист и леко го е помръзвало да чете, не е глупав, но може да се каже, че няма тези знания, които трябват, за да влезеш в СУ...

След 7 клас аз кандидатствах в математическа гимназия и приеха и него като една бройка повече, че така е по закон...Както и да е родителите ми в последния момент не ме пуснаха в математическа и останах в СОУ...

Въпроса ми е така ли е и в У-е, 2-я близнак приема ли се с приетия... :D Аз четох нещо, че в Софийски се приема втория близнак в предложена от университета специалност, в която бала на близнака трябва да бъде близък или малко по-нисък от бала на последния приет в дадената спец....Тва значи ли , че ако мен ме приемат в СИ, него не!? Имате ли познати дет са влезли, има ли смисъл той да влиза с мен, защото се чудя дали сте се справи там като не е много добре с математиката и ще трябва непрекъснато да го уча!? Какво мислите?По-добре заедно или да се кандидатства сам!? :)
Остатъкът от живота Ви се определя в момента. С мечтите, които преследвате...и решенията, които взимате. И човекът, които Вие решите да бъдете...И остатъкът от живота Ви започва сега... Изображение
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: Близнаци в СУ???

Мнение от Sla-Mori »

Ей, тъкмо си помислих, че някой е направил тема за нашите близнаци (3та група СИ) :D Но те мисля, че са си влезли с общи усилия, без промоции... Но нищо чудно да има такива.
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

На мен ми би допаднала идеята да 2 близнаци да пишат от един и същи акаунт във форума :P
Ibiza DJ
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Май имаше някакви привилегии, но не помня точно. Разрови се из форума, някъде бях срещала подобен казус. (целия форум на СУ, не подраздела ФМИ)

Иначе, ако брат ти не е добре с математиката (а и да е, всъщност) и го понамързява... ще му е голям проблем. В училище поне има кой да те ръчка да учиш, в университета това го няма.
Изображение
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

И да влезе особено СИ, щом е мързел, пък и няма началните знания -ще го окъсат по анализа и дискретните. Шанс има минимален в Информационни Системи - ама и там трябва все пак да се интересува...

И защо пък трябва да е с теб ? Като го влече спорта - защо да не се развива в тази насока ? НСА да се пробва ...

Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
.:People can fly:.
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Мнение от quanchi »

Хехее, много сте ми смешни като вземете да омаловажавате системите :lol:
В началото и аз бях скептично настроен, но мисля, че специалността си заслужава!
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

То вярно, че сме мързеливи и ние, ама тоя Анализ и Алгебричните Структурииии :evil: добре, че не съм СИ =) при нас е най-добре :lol: хем се занимаваме с квото и останалите, хем имаме повече работа на компютър и по-интересни занимания :bom:
// Митеее, дай да си четкаме специалността :mrgreen:
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”