Приятелство с бившия/та

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Приятелство с бившия/та

Мнение от Crematory »

Е, става, що да не става. :D
С първия ми още се чуваме и виждаме. Връзката беше 2 годишен тормоз, но след като се разделихме, си останахме близки. За него знам, че би убил човек, ако ме нарани...
Мммм и с няколко други се чувам от време на време, но не се виждаме често. Хубаво ми е да знам, че са добре и всичко е наред с тия хора. :D
Дори в момента си мисля, че бих могла и с ПЛ да бъда приятелка, въпреки драмата ми с него. Все пак са минали 4 години, а той си е свестен тип, само аз бях тотално изтрещяла :lol:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

И аз така мисля . Да оставим приятелството настрана, но си мисля,че при добро желание хората винаги могат да запазят поне добри отношения и да могат да разговарят помежду си , а не да се подминават като пътни знаци, въпреки всичко преживяно :idea: Знам ли, поне такава ми е психическата нагласа на мене, при другите не знам как е......... Разни хора, разни идеали :lol:
Като птичка в небесата :)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Никога не ми се е получавало. Много напрежение, недомлъвки и дори намеци... Може и аз да съм виновен за това? :|
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

И ти ли приятелю :arrow: и ти ли Бруте :?: Имам чувството,че съм попаднала в някакъв филм на ужасите :lol: /е, това само в кръга на шегата,де/
Като птичка в небесата :)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Миии, аз винаги търся най-напред грешката у себе си, не че греша много често! :mrgreen: Мисля, че е от зодията ми.
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

Joker написа:Миии, аз винаги търся най-напред грешката у себе си, не че греша много често!
ах,какъв мечтател
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Добре, щом ми се е случвало толкова пъти, все един път и аз съм сгрешил... Така става ли? :mrgreen:
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

При мен сякаш автоматично се получава, някак си не мога да се скарам така, че никога повече да не се видя или чуя с човека...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Аз никога не съм успявала.
Причината: аз ВСЕ ОЩЕ ИМАМ ЧУВСТВА и ВСЕ ОЩЕ ИСКАМ ВЪПРОСНИЯ ЧОВЕК ОБРАТНО, той не ще и да чуе за мен; та... приятелство в такива случаи е невъзможно
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Иринчи, "time doesn't cure anything, only love does..."
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Абсолютно права си, Фредж, но с една уговорка. След като си бил наранен веднъж, трябва време, за да допуснеш до себе си онази любов, която ще те излекува.
Времето, само по себе си, не лекува - но е необходимо условие (в повечето случаи).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

True, that.

Храната също лекува всичко, но си трябва почивка между храненията. Иначе започваш да се питаш защо изобщо започна да ядеш.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

Лорд Носферату написа:True, that.

Храната също лекува всичко, но си трябва почивка между храненията. Иначе започваш да се питаш защо изобщо започна да ядеш.
Браво, бе, Лорде! :mrgreen: Айде, отивам да се наям
New jorney
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

значии... понякога се получава, понякога не... някой по-нагоре беше казал, че се получава, когато у двамата няма особено силни чувства или въобще ги няма... и по личния си опит съдя, че май наистина е така...просто, когато някой те напусне, а ти все още имаш чувства към него, това постоянно самонапомняне за него ти носи надежда, която е безсмислена и само още повече те наранява.
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Търговецът на кристал написа:Абсолютно права си, Фредж, но с една уговорка. След като си бил наранен веднъж, трябва време, за да допуснеш до себе си онази любов, която ще те излекува.
Времето, само по себе си, не лекува - но е необходимо условие (в повечето случаи).
Сигурно е така, макар че един наранен човек е способен твърде дълго да се самонавива, че друга любов не може да съществува.. Та затова и прекомерното изчакване не е особено полезно. Още повече, че един наранен човек е много по-склонен да заживее само със спомени и бая да се отдалечи от реалността. Личен опит...
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”