Айде малко по полека колеги....
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Здравейте,
какво да ви кажа... повече от 10 години се мотам по градски транспорт за да ходя на училище и прочее... няма как да се оправи това, просто защото правилото е - изяш или буди изяден, е разбира се метафорично.че може по-културно и т.н. - може, ама как обясни ми като сум бил 9 часа на работа и 3 часа на упражнения да чакам някой, който ще ми вземе мястото, а аз ще трябва да си сменям бъбреците след 10-тина патувания?
затова ако е много тъпкано - ДИШАЙ, идва следващия, при това скоро.
какво да ви кажа... повече от 10 години се мотам по градски транспорт за да ходя на училище и прочее... няма как да се оправи това, просто защото правилото е - изяш или буди изяден, е разбира се метафорично.че може по-културно и т.н. - може, ама как обясни ми като сум бил 9 часа на работа и 3 часа на упражнения да чакам някой, който ще ми вземе мястото, а аз ще трябва да си сменям бъбреците след 10-тина патувания?
затова ако е много тъпкано - ДИШАЙ, идва следващия, при това скоро.
Всичко може, стига да може.
Ако не може - колкото може!
Ако не може - колкото може!
Не мога да сдържа една тънка одобрителна усмивка при уместния отговор на "колегата не от СУ"BUMBAR написа: Не - не ми е проблем уважаемий - ако е за блъскане и ритане и аз мога да раздавам запомнящи се ... Пък и такива като теб фенове на рапа профилактично трябва да ги пооотупват че в разторбените дрехи
могат да се завъдят доста молци .....
Добре си ама ще се оправиш...
Колкото до 280, бутането и прочее... навалицата на спирката е проблем, мястото е проблем, разписанието и то е проблем... Да, ама не студентите трябва да го решават, а примерно новиО кмет

- Kenzo
- В началото бе словото
Искам да те любя...Boromir написа:Не мога да сдържа една тънка одобрителна усмивка при уместния отговор на "колегата не от СУ"BUMBAR написа: Не - не ми е проблем уважаемий - ако е за блъскане и ритане и аз мога да раздавам запомнящи се ... Пък и такива като теб фенове на рапа профилактично трябва да ги пооотупват че в разторбените дрехи
могат да се завъдят доста молци .....
Добре си ама ще се оправиш.... Чийрс!
Колкото до 280, бутането и прочее... навалицата на спирката е проблем, мястото е проблем, разписанието и то е проблем... Да, ама не студентите трябва да го решават, а примерно новиО кмет

a ghetto love is the law that we live by...
ето още един евфемизъм специално за големия любовник:
Ще ме любиш, пиленце, ама рано или късно ще те открия да си побеседваме най-приятелски и така нежно, ласкаво и незабравимо ще те налюбя, та няма да погледнеш друг, колкото и да ти се иска
Търпението ми към идиоти е практически неизчерпаемо, но пък негрОто очевидно е решило да се пробва... Чийрс, "бро", и аз те обичам, "май нигга"
Ще ме любиш, пиленце, ама рано или късно ще те открия да си побеседваме най-приятелски и така нежно, ласкаво и незабравимо ще те налюбя, та няма да погледнеш друг, колкото и да ти се иска
Търпението ми към идиоти е практически неизчерпаемо, но пък негрОто очевидно е решило да се пробва... Чийрс, "бро", и аз те обичам, "май нигга"

А защо не пуснат една линия 280А, която да дублира 280, но да спира на Ректората и след това чак в Студентски град. И без това 4/5 от пътниците на 280 се качват на Ректората и слизат чак към УНСС. Така 280 ще си спира на Плиска и из Дървеница да си се возят дядковците, а 280А освен че ще е по-бърз ще е и по-удобен и по-малко натоварен!
- sunnysmile
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
аз съм намерила решение. когато има прекалена тълпа просто ходя пеша до по-удобно място, хем разходка, хем не съм принудена да понасям неприятните неща, случващи се в градския транспорт, хаха, просто не е истина какви неща се случват понякога там.
а предложенията към СКГТ по добре тук !
а предложенията към СКГТ по добре тук !
When your friend's gone who's gonna save you?
And when the money is gone who's gonna pay you?
And when you keep telling the same lies as they do,
who's gonna believe what you say's true?
- sunnysmile
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
само ми е малко любопитно кой би се съгласил с подобна идея, при положение, че все повече линии по ГТ се съкращават, метрото ще поема голяма част от капацитета на наземните линии, така че 280А = блян.
When your friend's gone who's gonna save you?
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Аз пък викам изобщо да нема 280 и такива като тебе да не говорат много!Plamen написа:На "user-1209" ще отговоря, че студентите, които учат на Плиска ще си се возят с 280 с дядковците и ще си се влачат по всички спирки, а не с 280 А! Кой им е виновен, че учат на Плиска?
oops
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)