85 години от Септемврийското въстание

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Tommy
Плиний Стари

Re: 85 години от Септемврийското въстание

Мнение от Tommy »

Идеята е за толерантност- трябва да сме либерални, когато взимаме властта, защото социалистите са избили две политически класи в България и са ги заместили с прости и невежи хора, обаче не бива да бъде принизявана десницата до тероризма и политическите убийства на соц- партийците. Освен другото, те за пореден път се издъниха и очаквам дълго да не успеят да хванат места у нас.
Knights of the Cross
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Тогава значителна част от българската десница сама се принизява, а част от левицата (социалдемократите) се държи нормално и достойно...
Проблемът е в екстремизма, а не в дясното и лявото. Все пак, аз предпочитам дясното! :idea:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Аз ще добавя - колкото по-дясно, толкова по-право.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Да, но и като отчитаме опасността да направим пълен кръг и да се окажем в левите редици... :wink: :mrgreen:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Да, коренна промяна на 360 градуса. Омотахме се, идеални сме за политици.
Изображение
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Tommy написа:След като също се казвам Тома, реших, че трябва да изчистя малко комунистическото петно от името.
Като отговор на идеализма на съименника си, бих му препоръчал една реплика на Яворов- "Ако на 20 години не си социалист, значи нямаш сърце. Ако на 40 години още си социалист, значи нямаш ум"- надявам се да съм го цитирал правилно, но общата идея е ясна.
Другарю, не чакай трийсет годишнината си, за да поумнееш и вземи един учебник по история, който не се е предавал в семейството ви от 1945г. насам.
Какъв Яворов бре, спамер улав :lol: Ама сте едни умници всичките дето сте акали в тая тема
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

tamerlan написа:
Tommy написа:След като също се казвам Тома, реших, че трябва да изчистя малко комунистическото петно от името.
Като отговор на идеализма на съименника си, бих му препоръчал една реплика на Яворов- "Ако на 20 години не си социалист, значи нямаш сърце. Ако на 40 години още си социалист, значи нямаш ум"- надявам се да съм го цитирал правилно, но общата идея е ясна.
Другарю, не чакай трийсет годишнината си, за да поумнееш и вземи един учебник по история, който не се е предавал в семейството ви от 1945г. насам.
Какъв Яворов бре, спамер улав :lol: Ама сте едни умници всичките дето сте акали в тая тема
Когато го прочетеш пиши, защото нищо съществено не казваш, освен да събираш негативи, дето можеш и без тях да минеш.
Knights of the Cross
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Tommy написа:
tamerlan написа:
Когато го прочетеш пиши, защото нищо съществено не казваш, освен да събираш негативи, дето можеш и без тях да минеш.
Тъй като гледам ти не си го чел, дрънкаш глупости напосоки, и явно не си даваш сметка, че ставаш за срам.
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Докажи, че не съм прав.
Knights of the Cross
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Само без обиди, че ще ви ошмуля ушите! :twisted:
Аватар
tomagordeev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tomagordeev »

Тази тема е за Септемврийското въстание, а не за Яворов, колкото и да го уважавам.
http://www.septemvri23.com

СИЛАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА Е В НЕГОВАТА ОРГАНИЗАЦИЯ
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Tommy написа:Докажи, че не съм прав.
Ти слагаш реплики в нечии уста, ти трябва да се доказваш. Но явно това е извън предела на възможностите ти, така че ще ти подскажа - репликата е на Чърчил
Изображение
kominternovec
От дъжд на вятър
Специалност: история
Курс: втори

Мнение от kominternovec »

DADO написа:Дичоу, не разсъждаваш демократично :wink:
Дичоу не е демократ. Той просто е един от многото българи, които се ориентират накъдето духне вятърът - без значение дали е СДС, БСП, НДСВ, ГЕРБ и т. н.
Иначе Септемврийското въстание е било добро като идея, но като организация тотално се е провалило. Просто не е имало условия да успее. СССР по това време не е бил в състояние да помогне, дори и да е искал, защото се възстановява от гражданската война с помощта на НЕП-а.
tomagordeev написа:Тази тема е за Септемврийското въстание, а не за Яворов, колкото и да го уважавам.
Вие от "23 септември" имате интересни идеи, но мисля, че няма начин скоро да ги осъществите. Според мен сте от крайната левица, докато аз се определям като умерено ляв, което не значи социалдемократ, а социалист. Познавам вашия член Борис от последния митинг на 9 септември тази година и смятам, че сте интелигентни, но пак казвам - програмата ви няма начин скоро да се осъществи в този вид. Винаги човек трябва да се съобразява с реалностите, а не с желанията и мечтите си. И да следи нагласите в обществото и външнополитическата обстановка, разбира се. Защото на всекиго е ясно, че 9 септември 1944 г. става главно поради благоприятните външни условия за това (договореностите между САЩ, СССР и Великобритания), а не на вътрешните (развитието на партизанското движение, създаването на ОФ и т. н., без да подценявам историческата им роля през 1944 г.)

Съединих ти двете последователни мнения. Don Horhe
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Алоооооооу, Коминтерновец....за човек, който се е регистрирал...ДНЕС...показваш доста нагло отношение...
...мисля, че ако трябва да сме абсолютно коректни един към друг...трябва поне малко да изчакаш...за да ме коментираш...дон'т ю тинк соу???
А за духането на вятър...ще ти споделя, че винаги имам симпатяия към този, който тъпче комунисти...и няма вятър, който да отвее тази ми нагласа...
...мерси за вниманието
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

kominternovec написа: програмата ви няма начин скоро да се осъществи в този вид.
Никога няма да се осъществи. Аз няма да позволя! :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “България”