Крайно съм доволна от факта, че има безжичен интернет, към който успях да се закача... Така няма да скучая поне половината от времето, което имам като дупка
1-ви курс Право (2008 - 2009)
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Беше ги дал... Аз в момента излизам от упражнение и не ги дискутирахме. Цял час се занимавахме с видовете правни норми и конкретните примери към тях. И също така любезно ни уведоми, че следващия път ще имаме колоквиум =)
Крайно съм доволна от факта, че има безжичен интернет, към който успях да се закача... Така няма да скучая поне половината от времето, което имам като дупка
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Почнаха ли ви с клоквиуми? Ще е забавно, вервайте ми...
Инак - Прав. Принц. - основни начала в правото, които очертават неговите основни насоки. Те са своеобразен източник на правото, като понякога се извеждат от правните норми или са неписани като правила. Примерно такъв принцип е правото да не бъдеш съден за едно и също престъпление 2 пъти. И съм дотук...
Инак - Прав. Принц. - основни начала в правото, които очертават неговите основни насоки. Те са своеобразен източник на правото, като понякога се извеждат от правните норми или са неписани като правила. Примерно такъв принцип е правото да не бъдеш съден за едно и също престъпление 2 пъти. И съм дотук...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Maй Шопов твърде рано си е казал: "Е сега ги ОТеПах..." 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Да, следващият път ни праска колоквиум - извличане на правна норма. Не е толкова сложно.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Bushmen
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Абе само мен ли ме притеснява асистентката по ИБДП. Изисква доста сериозни знания от нас, които ние разбира се нямаме
. Атмосферата последното упражнение беше многоо тегава
- ники
- Легендарен флуудър
Абе, от този Дачев всеки път ме заболява главата. Голямо напрягане, голямо нещо. Много си мрънкат тия хора под носа. То на него без микрофон по му се разбираше.
-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Наистина и Дачев, и Пантев едвам им се разбираха някои думи. Сигурен съм, че дори и колегите от първия ред не са ги чули. Нищо не им пречи да изговарят малко по-ясно думите, защото и без това диктуват бързо, а когато и загубиш време да питаш някой за дадена дума, вече си 3 изречения назад...
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
- Derek
- Пишеща машина
- Курс: четвърти
Свиквайте. В университета никой не "диктува" и малко хора се съобразяват с бързината ви на писане. Може и да не питате за думи на момента, а в почивката.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
Това са лекции, никой не ти диктува, лекторите изнасят лекциите, не диктуват като в училище!francesco totti написа:Наистина и Дачев, и Пантев едвам им се разбираха някои думи. Сигурен съм, че дори и колегите от първия ред не са ги чули. Нищо не им пречи да изговарят малко по-ясно думите, защото и без това диктуват бързо, а когато и загубиш време да питаш някой за дадена дума, вече си 3 изречения назад...
И искам да изразя възмущението си от вчерашната лекция при Дачев- уж интелигенти хора сме там /и възпитани, предполага се/, а на няколко пъти такива изцепки се чуха, адресирани към професора, че се почудих къде съм попаднала
-
Sawyer
- В началото бе словото
Мене лично Дачев ме кефи много..верно че понякога се улива в политически шеги,ама поне е интересно при него..
ако има някой от 16-та група, да свирка
-
Sawyer
- В началото бе словото
Мене лично Дачев ме кефи много..верно че понякога се улива в политически шеги,ама поне е интересно при него..
- ники
- Легендарен флуудър
Айде бе. Вчера последната лекция баш си я издиктува.Derek написа:Свиквайте. В университета никой не "диктува" и малко хора се съобразяват с бързината ви на писане. Може и да не питате за думи на момента, а в почивката.
ПП: При Милкова обаче е голяма скука.
Не става дума за диктуване... Става дума просто да говорят по-ясно, а не като Пантев всяко изречение да му е с уникална низходяща градация.... Примерно Руменчев си говори перфектно.. Да говорят поне на половината на неговото.
-
tinglit
- Пишете, о, братя
На мен и при Милкова ми е интересно
"Без свирки в час"
"Без свирки в час"
...Work smart, not hard!...
- Bushmen
- Драскач
- Обратна връзка:
Лекциите при Дачев тази седмица бяха добре, доста голямо количество информации спрямо предишните. А че имало коментари от залата - ами той се старае да създава по-разчупена атмосфера, не мисля, че са проблем. При Токушев защо няма коментари...