Пълен ужас - Сайтове за запознанства
- DADO
- Легендарен флуудър
Re: Пълен ужас - Сайтове за запознанства
Потърсете ralica duha (не съм сигурен за правописа), ама не знам дали го има още някъде в нета.
Ibiza DJ
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Не си правете труда :Р Това е онуй прочуто клипче от СПГЕ "Джон Атанасов", нали?
Фейк! Тая само се прави, че прави нещо. Да, скандално беше да е в училище, но ако това е фелацио, аз съм Хорацио.
бтв, тоя Джон Атанасов го завърших и аз и такиав неща нямаше тогава. Но не се учудвам.
Фейк! Тая само се прави, че прави нещо. Да, скандално беше да е в училище, но ако това е фелацио, аз съм Хорацио.
бтв, тоя Джон Атанасов го завърших и аз и такиав неща нямаше тогава. Но не се учудвам.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Да, бе, умрял съм за таквизи работи в училище
Иначе там няма чак толкова простотии, щото половината ученици си ходеха когато си искат... един имаше няколкостотин неизвинени. Извини си ги. И си завърши...
Иначе там няма чак толкова простотии, щото половината ученици си ходеха когато си искат... един имаше няколкостотин неизвинени. Извини си ги. И си завърши...
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Баа, 5 години съм учил в същата сграда, чак сега разбирам, че е имало такова нещоЛорд Носферату написа:Не си правете труда :Р Това е онуй прочуто клипче от СПГЕ "Джон Атанасов", нали?
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Че има техникум или че има клипче :Р
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Че има клипче, разбира се 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

мда..може да се натъкн човек къде ли не на тези драсканици сайт за запознанства
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Сега ме подсетихте за един фрапиращ (поне по моите критерии) случай. В един форум на сайт за учебни материали попаднах на коментар на една второкласничка, на латиница естествено, изпълнен с толкова грешки, че отначало си мислех, че това дете е писало със затворени очи.
Като добавим и заучената поза на снимката от аватара стил "Планета пайнер" не се стърпях и й направих забележка за и без това малоумния като съдържание коментар как човек не можел без интернет или нещо такова. Детето, възмутено естествено, ми отвърна с невиждана агресия, изливаща се чрез порой от полуразбираеми все така латински думички. Тези хлапаци не биха допуснали някой да им каже или покаже колко глупаво и елементарно изглеждат и какви сериозни проблеми имат с българската граматика и изказа си. Не знам къде е проблемът, но щом дори и родителите и учителите им не са забелязали... 
За да не съм оф топик ще споделя, че гореспоменатата ситуация е обичайно явление в сайтовете за запознанства. За съжаление не само второкласници, а и доста по-възрастни се проявяват по сходен начин.
За да не съм оф топик ще споделя, че гореспоменатата ситуация е обичайно явление в сайтовете за запознанства. За съжаление не само второкласници, а и доста по-възрастни се проявяват по сходен начин.
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Регионално развитие и политика
Аз пък се кефя на барбитата - така де не всички жени трябва да са умни и да водиш интелектуален разговор с тях.Един добър секс с някоя кукличка също си заслужава ( стига да не е под 14г. разбира се - тогава е забранено).В крайна сметка по-интелигентните мацета също създават проблеми - почвате да спорите, да доказвате кой е по-умен, да си хитрувате.Пък някое глупавичко, но хубавко си е идеално за разпускане без много-много мислене , напрежение и т.н.
Пък и статистически процентът на красиви и умни жени не е много голям, а с умна , ма изглеждаща като крокодил не бих имал нищо освен най-общи взаимодействия на здраве-здрасти.
Пък и статистически процентът на красиви и умни жени не е много голям, а с умна , ма изглеждаща като крокодил не бих имал нищо освен най-общи взаимодействия на здраве-здрасти.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Право
- Курс: трети
batbayan-eееееер не ти е леко и на тебе мойто момче, ама никак не ти е леко
и не не се заяждам и се надявам да не видя твоя реплика под моя коментар щото няма да говори кой знае колко добре за тебе. знай, че не е нищо лично, проста констатация на очевидното....
и за да не съм тотално офф - само като си предсатвя, че братовчедките ми са регистрирани в повечето такива сайтове, че едната е "страшна мацка" /изписано на някаква шльокавица/, а другата е "малка шоколадка", и ми става лошооооооо....
чудя се дали на децата ми ще им позволя да разберат какво е интернет докато не станат поне на 16

и не не се заяждам и се надявам да не видя твоя реплика под моя коментар щото няма да говори кой знае колко добре за тебе. знай, че не е нищо лично, проста констатация на очевидното....
и за да не съм тотално офф - само като си предсатвя, че братовчедките ми са регистрирани в повечето такива сайтове, че едната е "страшна мацка" /изписано на някаква шльокавица/, а другата е "малка шоколадка", и ми става лошооооооо....
чудя се дали на децата ми ще им позволя да разберат какво е интернет докато не станат поне на 16
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

минимум на педесе... ше пусна щерка си от вкъщи...
а интернетът дотогава ше е минало
а интернетът дотогава ше е минало
la douleur exquise
Що?На мен си ми е много добре.Само един съвет - момче е коректно да ме наричаш ако си над 25, иначе - бате.WaveMastaa написа:batbayan-eееееер не ти е леко и на тебе мойто момче, ама никак не ти е леко![]()
![]()
чудя се дали на децата ми ще им позволя да разберат какво е интернет докато не станат поне на 16![]()
A по темата - ако някой иска да се занимава със сайтове за зпознанства - не виждам проблем.Над 14г. по закон лицата могат да встъпват в сексуален акт по тяхно желание и ако разбират и осъзнават предмета и свойствата на действието.Това, че някои почват половия живот по-рано не е нещо лошо.Лошо е наркоманията, алкохолизма, половите болести.Затова при мен родителското тяло се изказа много добре около 14-15-та ми годишнина - не използвай наркотици, не пий прекалено много и често и винаги използвай презервативи.От там нататък си прави каквото си искаш.Аз намирам това за правилния възглед.Забраните са една психологическа репресия над съзнанието, особено на младите хора, и това може да създаде сериозни комплекси, които да объркат живота на човек вече в зряла възраст.Стига да се спазват горните 3 златни правила - няма никакви проблеми и тийнейдърът ще е бая по-щастлив, вместо да се комплексира как другите си живеят живота, а той/тя трябва да седят закрепостени вкъщи под строгия морално-извратен контрол на мама и тате.
А относно кой какъв тип жени предпочита - това не си заслужава коментиране, защото е въпрос на вкус.Всяка риба в морето си има свой тиган да я пържи ако мога така да се изразя.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside