2009/2010 Събудете се!

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
ne
В началото бе словото

Re: 2009/2010 Събудете се!

Мнение от ne »

......
Последно промяна от ne на 25 Окт 2008, 10:13, променено общо 1 път.
Аватар
Inchetoo
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Inchetoo »

BLUSH написа:Inchetoo,ако не си внесла парите за курса по История изобщо не го прави.Там няма да имаш нужната подготовка..била съм там и знам за какво става въпрос,така че докато още можеш намери нещо друго
Лол! :shock: Още преди 1 месец го направих. Ще видя как е... може да ходя и на частен учител.
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Здравейте и от мен! :) Аз също се глася за журналистиката...пък какво ще стане ще се види догодина. :wink:
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Frogsy
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от Frogsy »

Няма ли други заблудени да кандидатстват с математика? :roll:
JuJiNkA
В началото бе словото

Мнение от JuJiNkA »

Здравейте кандидат-студенти :D :D , аз също ще кандидатствам с математика, започнах вече уроци и мисля здраво да се захващам,че работата е сериозна :P
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

Аз имам 2 въпроса, които може да излгеждат глупави, ноо..
1. Защо при някои специалности баловете за второ и трето класиране са еднакви и това означава ли,че на практика няма трето класиране?
2.Възможно ли е в някоя специалност всички бройки да се попълнят от първо класиране и да няма второ?
consult
В началото бе словото

Мнение от consult »

Loli написа:Аз имам 2 въпроса, които може да излгеждат глупави, ноо..
1. Защо при някои специалности баловете за второ и трето класиране са еднакви и това означава ли,че на практика няма трето класиране?
2.Възможно ли е в някоя специалност всички бройки да се попълнят от първо класиране и да няма второ?
1. Точно това означава - всички приети на второ класиране са се записали и не се освобождават места за 3-то.
2. Да - за желани специалности с малък прием това се случва. Затова хубаво мислете, като си подреждате специалностите.
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

А вие 12токласници не сте ли випуск 2009 ?? :D
Много от рано почнаха обсъжданията за тези дето завършват 2010... :Р
Иначе както сме тръгнали с искреното и личното - право и психология here I comeeee :mrgreen:
JuJiNkA
В началото бе словото

Мнение от JuJiNkA »

Crippled Alice написа:А вие 12токласници не сте ли випуск 2009 ?? :D
Много от рано почнаха обсъжданията за тези дето завършват 2010... :Р
Иначе както сме тръгнали с искреното и личното - право и психология here I comeeee :mrgreen:

Тук става въпрос за КСК 2009/2010 :D
Аватар
Ariel
В началото бе словото

Мнение от Ariel »

Здравейте!Аз се самоподготвям за изпита по АЕ и смятам да кандидатсвам във ФФ и ФКНФ :]
Аватар
ethno_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ethno_girl »

Ехей,привет и от мен :) и аз съм от филолозите,готвя се по АЕ,но ще кандидатствам и с музика. Гледам че от нашия випуск ще има много журналисти и юристи :wink: Стискам на всички ни...голям зор ни е тази година :connie_09:
durotar
От дъжд на вятър
Специалност: Испанска филология

Мнение от durotar »

И аз се самоподготвям по английски и освен това ходя и на курс по испански.Ще се боря за заветната Японистика,а ако не успея испанска или английска филология.Има ли някой друг за Японистика?Дано тая година бала да е по-нисък.Иначе в даскало съм и на ЗИП история при много добър учител-предишнш години е участвала в проверяващата комисия на СУ и много увлекателно преподава и се замислям дали да не се пробвам и с История.
Аватар
kaya
В началото бе словото

Мнение от kaya »

Хехе..първият ми пост тук.
:)
Аз мисля да кандидатствам славянска филология или индология,най-много ми се ще приложна лингвистика,но за съжаление тук е само Магистърска степен,а ми се остава в София :)
Пусть ветер дует тебе в спину, солнце светит в лицо, и крылья судьбы несут тебя ввысь, чтобы ты танцевала со звездами...
Аватар
ethno_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ethno_girl »

Ehe,zapochnahme da se subirame dosta hora tuk:) pisheta kak vurvi ucheneto za izpitite. Az sum zalegnala nad angliiskiq...dokato se oburnem shte zavurshim i she doide vreme za izpiti... :JC_nix: aide zasega :connie_swatfly:
kaloyand
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от kaloyand »

добър вечер,бъдещи колеги(надявам се :)).Аз също ще се боря за да уча право в СУ,макар да ме влече доста повече към УНСС,но уж после щяло да ми бъде по-лесно в живота,ако завърша СУ.По история се готвя от известно време и вече свърших със Средновековието,но още не съм поглеждал към темите по български-те просто ме плашат,но ще дойде и тяхното време.Можете ли да ми кажете минималният бал за 1 и 2ро класиране за момчетата миналата година за право?

Имам и един друг отделен въпрос,който ме интересува изключително много-какви шансове(изобщо имам ли такива в СУ)да уча за известен период в друга държава?
Право,3 курс,13гр
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”